Combodia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας θα ήθελα μερικές γενικές πληροφορίες σχετικά με το κόστος ενός προκάτ ξύλινου κτηρίου. Το σκέφτομαι εχω βρει και αρκετά οικόπεδα στα 5 στρέμματα εκτός σχεδίου που θεωρώ ιδανικά για ένα τέτοιο σπίτι. Οπότε έχουμε και λέμε το σπίτι που με ενδιαφέρει είναι περίπου στα 90τ.μ ισόγειο και χρειάζεται μια βάση με περίπου 40κυβικα τσιμέντο να κάτσει. Υπάρχει έτοιμο σχέδιο σπιτιού στατικης σαν προκάτ εκτός από υδραυλικά-ηλεκτρολογίκα. Θα ήθελα να μάθω πόσο θα είναι το κόστος πέρα από το οικόπεδο και του σπιτιού για τα υπόλοιπα πέρα των ηλεκτρικών υδραυλικών(σκέφτομαι για αυτόνομο σύστημα φωτοβολταϊκων αν μου το επιτρέψει το budget δεν ξέρω αν παίζει ρόλο σε κάποια άδεια) Δηλαδή για: Οικοδομική άδεια Τοπογραφικά Αν χρειάζεται μηχανικός για τα υδραυλικά με τι κόστος Κόστος μεταβίβασης της γης Κόστος βάσης για 40περιπου κυβικά. Πάντα ενδεικτικά και στο περίπου ξέρω ότι δεν μπορεί να υπάρξει τελική τιμή αλλά όσους έχω ρωτήσει η βαριούνται να ασχοληθούν για να μου δώσουν μερικές πληροφορίες ή έχουν να ασχοληθούν με άλλα περισσότερο κερδοφόρα σχέδια και θα ήθελα να έχω μια ιδέα πριν ξεκινήσω κάτι. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από Combodia
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Το αν το σπίτι ειναι ξυλινο προκατ ή με κολώνες εχει την ιδια διαδικασια Μηχανικός Πολεοδομία Αδεια Εφκα
Combodia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Το αν το σπίτι ειναι ξυλινο προκατ ή με κολώνες εχει την ιδια διαδικασια Μηχανικός Πολεοδομία Αδεια Εφκα Το ξέρω αυτό αλλά έχει διαφορετική τιμή αν είναι από σκυρόδεμα η αν είναι από άλλο υλικο στα ένσημα του ΙΚΑ. Αν ξέρει κάποιος από τιμές για να βγει άδεια προκάτ θα με βοηθούσε
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Τις τιμες των μεροκαματων των μαστόρων τις καθορίζει ο μηχανικός, χωρις την συμβουλη του απο εδώ μην περιμένεις απάντηση.
Combodia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τις τιμες των μεροκαματων των μαστόρων τις καθορίζει ο μηχανικός, χωρις την συμβουλη του απο εδώ μην περιμένεις απάντηση. Για την άδεια ενδιαφέρομαι περισσότερο αν έχει κάποιος προκάτ η έστω συμβατική κατοικία στα 90τ.μ να μου πει μια τιμή περίπου χονδρικά... Αν ξέρει και κάποια άλλη πληροφορία θα βοηθούσε να έχω μια άποψη πριν πάω σε έναν μηχανικό και μου πει ότι θελει τα διπλα γιατί βρήκε κάτι να το δικαιολόγησε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα