Panosapotokratos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα. Μου έβγαλε αυτό το error (SU-42118-6) ενώ πήγαινα να κάνω αναβάθμιση λογισμικού. Έκτοτε δεν με αφήνει Να κάνω την αναβάθμιση και μου πετάει αυτό το error.Να σημειωθεί πως στην κονσόλα έχει χαλάσει το blue ray και δεν λειτουργεί. Μήπως ξέρει κανείς πως να το φτιάξω;
Panosapotokratos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, j_karigiannis είπε Για ποια κονσόλα μιλάμε καταρχάς? Σωστά. Ξέχασα να το αναφέρω. Ps4 slim
AntiCambeR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Panosapotokratos είπε Σωστά. Ξέχασα να το αναφέρω. Ps4 slim Τραγικό αν αυτή είναι η μόνη λύση: https://www.google.gr/m?q=Error+SU-42118-6&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1 Αγχώθηκα και κοίταξα τώρα ποιό update έχω, ευτυχώς έχω το 8.0.
Panosapotokratos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Τραγικό αν αυτή είναι η μόνη λύση: https://www.google.gr/m?q=Error+SU-42118-6&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1 Αγχώθηκα και κοίταξα τώρα ποιό update έχω, ευτυχώς έχω το 8.0. Εγώ πήγαινα να κάνω το 8.0 και μου έβγαλε αυτό το σφάλμα. Θα μου προτεινατε να το στείλω στην Sony; Πόσο θα πήγαινε ένα εκτιμώμενο κόστος της βλάβης;
SabotazNic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Θα έψαχνα κάνα teardown video για να αποσυνδέσω τελείως το blu ray. Ίσως αν δεν παίρνει ρεύμα καθόλου, να το περάσει χωρίς να προσπαθεί να διαβάσει το BD rom
AntiCambeR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Panosapotokratos είπε Εγώ πήγαινα να κάνω το 8.0 και μου έβγαλε αυτό το σφάλμα. Θα μου προτεινατε να το στείλω στην Sony; Πόσο θα πήγαινε ένα εκτιμώμενο κόστος της βλάβης; Δεν το επισκευάζει, δίνεις 150€(Εκτός αν έχει αλλάξει το ποσό) και σου δίνει άλλο ανακατασκευασμένο.Αν είναι εντός εγγύησης, το ίδιο χωρίς κόστος. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από AntiCambeR
Panosapotokratos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, SabotazNic είπε Θα έψαχνα κάνα teardown video για να αποσυνδέσω τελείως το blu ray. Ίσως αν δεν παίρνει ρεύμα καθόλου, να το περάσει χωρίς να προσπαθεί να διαβάσει το BD rom Εγώ τα Αποφευγω κάτι τέτοια γτ δεν είμαι και το πρωτο χέρι. 😅😂 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Δεν το επισκευάζει, δίνεις 150€(Εκτός αν έχει αλλάξει το ποσό) και σου δίνει άλλο ανακατασκευασμένο.Αν είναι εντός εγγύησης, το ίδιο χωρίς κόστος. Και που μπορώ να επικοινωνήσω για αυτό;
SabotazNic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Panosapotokratos είπε Εγώ τα Αποφευγω κάτι τέτοια γτ δεν είμαι και το πρωτο χέρι. 😅😂 Δεν ειναι δυσκολο. Δες ενα βιντεο και κρινε μετα. Αν οχι, δες μηπως μπορουν να στο κανουν σε κανα καταστημα την δουλεια μηπως και την γλυτωσεις με κανα 20αρι
AntiCambeR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Panosapotokratos είπε Εγώ τα Αποφευγω κάτι τέτοια γτ δεν είμαι και το πρωτο χέρι. 😅😂 Και που μπορώ να επικοινωνήσω για αυτό; Στην Cometron στο Χαλάνδρι, εκτός αν υπάρχουν και άλλα εξουσιοδοτημένα της Sony που αναλαμβάνουν κονσόλες, για κινητά υπάρχουν. Πρώτα ρώτα τον @mikele13μήπως μπορεί να το επισκευάσει.Λάθος, μέλος, αυτόν ρώτα @mikele13- Αλλιώς καλύτερα να βρείς σε κατάστημα να στο επισκευάσουν. Στην Sony θα σου στοιχίσει όσο αγόρασες την κονσόλα συν 150€. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από AntiCambeR 1
mikele13- Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Στις 15/11/2020 στις 8:19 ΜΜ, Panosapotokratos είπε Καλησπερα. Μου έβγαλε αυτό το error (SU-42118-6) ενώ πήγαινα να κάνω αναβάθμιση λογισμικού. Έκτοτε δεν με αφήνει Να κάνω την αναβάθμιση και μου πετάει αυτό το error.Να σημειωθεί πως στην κονσόλα έχει χαλάσει το blue ray και δεν λειτουργεί. Μήπως ξέρει κανείς πως να το φτιάξω; Όταν εννοείς ότι έχει χαλάσει το Blu-ray ? Ίσως γι'αυτό σου βγάζει σφάλμα στην αναβάθμιση... Γίνε πιο σαφής σε παρακαλώ.
AntiCambeR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, mikele13- είπε Όταν εννοείς ότι έχει χαλάσει το Blu-ray ? Ίσως γι'αυτό σου βγάζει σφάλμα στην αναβάθμιση... Γίνε πιο σαφής σε παρακαλώ. Σε κάποιο απο τα βίντεο στοi link (Google search) που έβαλα πιο πάνω, αν είδα σωστά δεν επιτρέπει την είσοδο του cd στην υποδοχή. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από AntiCambeR
mikele13- Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Σε κάποιο απο τα βίντεο στοi link (Google search) που έβαλα πιο πάνω, αν είδα σωστά δεν επιτρέπει την είσοδο του cd στην υποδοχή. Το συγκεκριμένο σφάλμα σημαίνει hardware. Αν αλλαχτεί ο σκληρός δίσκος, ΊΣΩΣ φτιαχτεί. Παίζει να φταίει η επικοινωνία Blu-ray-motherboard...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα