Glaglogli Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, έκανα εχθές format το pc και από εκείνη τη στιγμή ενώ συνδέομαι κανονικά στο ίντερνετ, δεν πιάνει ταχύτητα πάνω από 0.5 mbps. Οι υπόλοιπες συσκευές στο σπίτι πιανουν πολύ υψηλότερες ταχύτητες όπως έπιανε και ο συγκεκριμένος υπολογιστής πριν το Format. Να αναφέρω πως το pc έχει καμένη κάρτα δικτυου και το δουλεύω εδώ και μήνες με Usb κεραία της tp link. Έχει κανείς να προτείνει τπτ?
darkman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Glaglogli είπε Καλησπέρα, έκανα εχθές format το pc και από εκείνη τη στιγμή ενώ συνδέομαι κανονικά στο ίντερνετ, δεν πιάνει ταχύτητα πάνω από 0.5 mbps. Οι υπόλοιπες συσκευές στο σπίτι πιανουν πολύ υψηλότερες ταχύτητες όπως έπιανε και ο συγκεκριμένος υπολογιστής πριν το Format. Να αναφέρω πως το pc έχει καμένη κάρτα δικτυου και το δουλεύω εδώ και μήνες με Usb κεραία της tp link. Έχει κανείς να προτείνει τπτ? Εβαλες την κεραια σε καποιο αλλο pc να δεις αν ειναι οκ ? στο device manager την εχει δει κανονικα ? εκανες ελενχο για καποιο update στους drivers ? δοκιμασες να αλλαξεις καναλι στο wifi ? το εβαλες σε αλλη θυρα usb στο ιδιο pc ?
Glaglogli Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Τα έχω κάνει όλα αυτά ήδη. Δυστυχώς δεν ήταν κάτι από αυτά.
timos81 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν δεν καταφέρεις πρώτα να φτιάξεις όπως ήταν και σε ενδιαφέρει για αγορά κάρτας δικτύου από Aliexpress, έχει ένα σορό μέχρι και με WiFi6 + Bluetooth 5.1 από 5-20€ βγαίνουν. Μπορεί να βρεις και σε ελληνικά καταστήματα σύγκρινε τιμές. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από timos81
Glaglogli Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Αν ήταν ξεχωριστό κομμάτι θα είχα αλλάξει κάρτα δικτύου όσον αφορά το ότι κάηκε. Το θέμα είναι ότι είναι ενσωματωμένη στην μητρική γι αυτό εξ αρχής κατέληξα στο Usb της tp link. Αν έχει χαλάσει κάτι στο hardware λόγω της παλαιότητας γενικά δεν αξίζει να ρίξω λεφτά, καλύτερα να πάρω καινούργιο pc, απλά εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι στο software που μου διαφεύγει και λέω μήπως έχει τύχει σε κανέναν για να με διαφωτίσει.
timos81 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Glaglogli είπε Αν ήταν ξεχωριστό κομμάτι θα είχα αλλάξει κάρτα δικτύου όσον αφορά το ότι κάηκε. Το θέμα είναι ότι είναι ενσωματωμένη στην μητρική γι αυτό εξ αρχής κατέληξα στο Usb της tp link. Αν έχει χαλάσει κάτι στο hardware λόγω της παλαιότητας γενικά δεν αξίζει να ρίξω λεφτά, καλύτερα να πάρω καινούργιο pc, απλά εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι στο software που μου διαφεύγει και λέω μήπως έχει τύχει σε κανέναν για να με διαφωτίσει. Αν θέλεις στέλνεις το μοντέλο κάρτας δικτύου και laptop να κοιτάξουμε . Για software δεν ξέρω να σε βοηθήσω πάνω στα to-link
Glaglogli Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, το πρόβλημα λύθηκε, οφειλόταν σε κάποια ρύθμιση στο ρουτερ, έφαγε κάποιο σκάλωμα το ρουτερ με το pc και προκλήθηκε όλο αυτό. Μπήκε τεχνικός του ΟΤΕ και το έλυσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα