bjj-p Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειμαι σε διαδικασια αναβαθμισης και ηθελα γνωμες αν αξιζει η οθονη αφης στο laptop ή απλα ειναι feature που απλα υπαρχει για να υπαρχει. Δεδομενου οτι χρησιμοποιω ποντικι και οχι τοσο το touchpad, δεν ξερω αν μπορει να αντικαταστησει το ποντικι μια touchscreen. Δεν μιλαω για 2 in 1 συστημα οπου εκει η αφη θεωρειται απαραιτητη. Μερικες σκεψεις που εχω ειναι οτι για επιλογη αλλα και scroll στην οθονη (αν δεν εχει lag) θα ειναι οτι πρεπει, γρηγορη προσβαση χωρις το συνεχομενο scroll του touchpad με τα δαχτυλα. Απο την αλλη σιγουρα θα αφηνει δαχτυλιες στην οθονη που μπορει να καταντουν σπαστικες. Ακομη, πιστευω δεν θα ειναι βολικο σε δουλεια που χρειαζεται λεπτομερεια, πχ να επιλεξεις ενα κελι στο excel, ή να διαμορφωσεις κατι σε word, αλλα σε αυτο θα βοηθα το touchpad. Επισης δεν ξερω κατα ποσο θα κουνανε οι συνδεσμοι της οθονης με το υπολοιπο σασι. 🤔 Καποιος που να εχει και να τον βολευει ή να μην τον βολευει; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από bjj-p
asmilon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Εχω touch screen στο laptop της δουλειας, βοηθα σε καποιες περιστασεις απο το να μετακινω το ποντικι να κανω tap στην οθονη, αλλα δεν ειναι κατι game changer. Δακτυλιες δεν αφηνει στην οθονη αν εχεις καθαρα χερια. Για εμενα αν εχεις συγκεκριμενο budget καλυτερα καλυψε αλλους τομεις, πχ επεκταση εγγυησης, και ασε τελευταιο το touch screen.
filip123go Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Εγώ έχω λαπτοπ dell που γυρίζει 360 η οθόνη και γίνεται και ταμπλετ. Με βολεύει όταν το βάζω απέναντι από τον διάδρομο γυμναστικής στο σπίτι σε tent mode και μπορώ να ελέγχω πράγματα κατευθείαν στην οθόνη. Αλλιώς δεν έχω βρει κάποια άλλη λειτουργία. 1
andreas1gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δακτυλιες και πιο μετά μικρές γρατσουνιές...;;; Για εμένα μεχρι να υπάρξει tempered glass και για το λάπτοπ δεν θα αγοράσω μηχάνημα με αφή...
Backpacker Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Προσωπικά το θεωρώ τελείως άχρηστο feature σε μη 2 in 1 λαπτοπ. Το ποντίκι είναι ίσως το μόνο πράγμα στον χώρο των υπολογιστών τα τελευταία 40 χρόνια που μένει σταθερό και αναντικατάστατο και υπάρχει λόγος γι'αυτό. Δεν συγκρίνεται ούτε με touch screen...ούτε με touchpad...ούτε με την μπίλια σαν κλειτορίδα στο κέντρο των πληκτρολογίων των thinkpads της IBM/Lenovo.
bjj-p Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, asmilon είπε Εχω touch screen στο laptop της δουλειας, βοηθα σε καποιες περιστασεις απο το να μετακινω το ποντικι να κανω tap στην οθονη, αλλα δεν ειναι κατι game changer. Δακτυλιες δεν αφηνει στην οθονη αν εχεις καθαρα χερια. Για εμενα αν εχεις συγκεκριμενο budget καλυτερα καλυψε αλλους τομεις, πχ επεκταση εγγυησης, και ασε τελευταιο το touch screen. εννοειται οτι οι υπολοιποι τομεις θα εχουν καλυφθει, 3 ώρες πριν, andreas1gr είπε Δακτυλιες και πιο μετά μικρές γρατσουνιές...;;; Για εμένα μεχρι να υπάρξει tempered glass και για το λάπτοπ δεν θα αγοράσω μηχάνημα με αφή... δεν εχουν καμμια προστασια; Βεβαι το λαπτοπ δεν ειναι τοσο επιφοβο, οσο το κινητο ή το tablet. 3 ώρες πριν, Backpacker είπε Προσωπικά το θεωρώ τελείως άχρηστο feature σε μη 2 in 1 λαπτοπ. Το ποντίκι είναι ίσως το μόνο πράγμα στον χώρο των υπολογιστών τα τελευταία 40 χρόνια που μένει σταθερό και αναντικατάστατο και υπάρχει λόγος γι'αυτό. Δεν συγκρίνεται ούτε με touch screen...ούτε με touchpad...ούτε με την μπίλια σαν κλειτορίδα στο κέντρο των πληκτρολογίων των thinkpads της IBM/Lenovo. και εγω καπως ετσι το βλεπω. Μου κεντρισε το ενδιαφερον οταν ειδα μια κοπελα εξω να κανει συνεχομενο scrolling με το χερι, επισης το zoom in οσο ευκολα γινεται στα κινητα. Αλλα αν ηταν game changer θα ειχε φανει η χρησιμοτητα του και θα ηταν must have.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα