Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gaming pc για warzone και pubg εως 900 μονο πυργος

Τι αλλαζατε στην παρακατω επισυναπτωμενη συνθεση???

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε : 900

Χρήση υπολογιστή :   warzone και pubg 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Οχι οθονη τωρα τα χριστουγεννα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Χανια

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Μονο e-shop.gr

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Απο e-shop.gr

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Win10 pro 64bit κλειδι απο γνωστα καταστηματα

125473610_663993737632943_532336396529652582_n.jpg

Δημοσ.

αν έχεις σκοπο να τα περάσεις αυτά τα 2 games στον SSD τότε χρειάζεσαι μεγαλύτερο 
και γενικα 250gb ssd θεωρω πως ειναι λιγος για 2020 gaming pc  βαλε 500αρι για μενα
και καλυτερο τροφοδοτικο

• Thanks 1
Δημοσ.

E-Shop_gr.png.b61735800590707c27c0318d03071abd.png

Αν μπορούσες να πάρεις τουλάχιστον την κάρτα γραφικών από αλλού και να την περάσεις μόνος σου, θα γλίτωνες αρκετά χρήματα.

Δες π.χ. από τι τιμή βρίσκεις ακριβώς την ίδια σε άλλα καταστήματα: https://www.skroutz.gr/s/17359942/MSI-GeForce-RTX-2060-6GB-Ventus-XS-OC.html

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχω πανω κάτω το ιδιο συστημα ακριβως στα 930 μου βγηκε!

Ναι τα παιζει ολα στο full (WZ και ray tracing on 90fps) αλλα θέλει ψυχτρα ο επεξεργαστης γνωμη μου..

Ανεβαζε 75C που θεωριτικα ειναι οκ και η καρτα πηγαινε κοντα στους 80 ισως και λιγο παραπανω..

Mε την coolermaster masterliquid ml240l v2 rgb εχω 50-55 πλεον σε φουλ Load και η καρτα δεν περναει τους 70 οποτε νομιζω πρεπει να μπει και ψυχτρα..

• Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, lambros είπε

Gaming pc για warzone και pubg εως 900 μονο πυργος

Τι αλλαζατε στην παρακατω επισυναπτωμενη συνθεση???

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε : 900

Χρήση υπολογιστή :   warzone και pubg 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Χανια

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Μονο e-shop.gr

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Απο e-shop.gr

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Win10 pro 64bit κλειδι απο γνωστα καταστηματα

125473610_663993737632943_532336396529652582_n.jpg

Γιατί μόνο από eshop? 

Τι οθόνη σκοπεύεις να πάρεις τα Χριστούγεννα? 

18 ώρες πριν, LaMereda είπε

E-Shop_gr.png.b61735800590707c27c0318d03071abd.png

Αν μπορούσες να πάρεις τουλάχιστον την κάρτα γραφικών από αλλού και να την περάσεις μόνος σου, θα γλίτωνες αρκετά χρήματα.

Δες π.χ. από τι τιμή βρίσκεις ακριβώς την ίδια σε άλλα καταστήματα: https://www.skroutz.gr/s/17359942/MSI-GeForce-RTX-2060-6GB-Ventus-XS-OC.html

Ενημερωτικά value for money o Intel αλλά με 2666 ταχύτητα στις ραμ, ρισκάρεις αρκετά στο pubg αν θα παίξει σε high refresh monitor... Τα σκαμπανεβασματα είναι σχεδόν σίγουρα. Αν έχει σκοπό να πάρει τέτοιο  μονιτορ, μονόδρομος η z μητρική 

• Thanks 1
Δημοσ.

Προταση σου>? δωσε και απο αλλου εκτος εσοπ. Επειδη εδω Χανια για εγγυηση.

Πες μου και για μονιτορ να του προτεινω

Ευχαριστω

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Ενημερωτικά value for money o Intel αλλά με 2666 ταχύτητα στις ραμ, ρισκάρεις αρκετά στο pubg αν θα παίξει σε high refresh monitor... Τα σκαμπανεβασματα είναι σχεδόν σίγουρα. Αν έχει σκοπό να πάρει τέτοιο  μονιτορ, μονόδρομος η z μητρική 

Ισχύει, θα πρέπει να κόψει από τον SSD και να βάλει τον 500αρη ώστε να μπει η Ζ490.

Δεν μου κάθεται καλά όμως να δώσει 135€ για την φθηνότερη Ζ490 από e-shop ενώ skroutz παίζει από 106€ η συγκεκριμένη. Χάνεται το vfm κάπου εκεί.

Το ίδιο συμβαίνει και με την gpu να μου πεις, φαρμάκι οι τιμές τους στο e-shop.

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Γιατί μόνο από eshop? 

Τι οθόνη σκοπεύεις να πάρεις τα Χριστούγεννα? 

Pubg σε 1080Ρ με 10400 και την ιδια RTX εχω σταθερα 130-140fps αντε να γινει κανενα drop στα 120 στο warzone το γονατιζει που πιανει 80-90

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...