KESIDAVG Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Εχω ενα μεγάλο πρόβλημα.Ο υπολογιστής μου επειδή δεν έχει windows εχει ενα πρόβλημα το οποίο τα windows δεν μπορούν να λύσουν και για αθτό ο υπολογιστής δεν ανόιγει και μου λέει συνέχεια να κάνω επίλυση προβλήματος και κάνει restart.Θα σας παρακαλούσα να μου πείτε εναν τρόπο να εγκαταστήσω windows 7 στον υπολογιστή αυτόν μέσω ενός usb αν γίνεται.αν όχι τι μπορώ να κάνω
blackhill66 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 εχει χιλια βιντεο τί και πώς youtube και search google που ειναι το δυσκολο
asmilon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, KESIDAVG είπε Εχω ενα μεγάλο πρόβλημα.Ο υπολογιστής μου επειδή δεν έχει windows εχει ενα πρόβλημα το οποίο τα windows δεν μπορούν να λύσουν και για αθτό ο υπολογιστής δεν ανόιγει και μου λέει συνέχεια να κάνω επίλυση προβλήματος και κάνει restart.Θα σας παρακαλούσα να μου πείτε εναν τρόπο να εγκαταστήσω windows 7 στον υπολογιστή αυτόν μέσω ενός usb αν γίνεται.αν όχι τι μπορώ να κάνω Θα προτεινα να ξαναγραψεις το κειμενο σου επειδη δε βγαζει πολυ νοημα. Περιεγραψε αναλυτικα το προβλημα και αν μπορεις βαλε και καμια φωτογραφια. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 59 λεπτά πριν, neo80 είπε Εγκατάσταση Windows 7 για Αρχάριους Τώρα με τη λήξη υποστήριξης έχει γίνει για...ΗΛΗΘΙΟΥΣ! Αν είναι και καινούριο το σύστημα μπορεί να μην υποστηρίζει εγκατάσταση Windows 7.
neo80 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Τώρα με τη λήξη υποστήριξης έχει γίνει για...ΗΛΗΘΙΟΥΣ! Αν είναι και καινούριο το σύστημα μπορεί να μην υποστηρίζει εγκατάσταση Windows 7. Του πρότεινα windows 7 γιατί τα 10 έχουν θεματάκια πρέπει να είσαι mvp στο troubleshooting για να τα λύσεις ακόμη και καινούρια workstations Και άσε τον Κυρίτση να λέει 😆 Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από neo80 2
papmel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Στις 15/11/2020 στις 6:07 ΠΜ, Τέρης Α. είπε Τώρα με τη λήξη υποστήριξης έχει γίνει για...ΗΛΗΘΙΟΥΣ! Αν είναι και καινούριο το σύστημα μπορεί να μην υποστηρίζει εγκατάσταση Windows 7. Γιατι τι θα γινει αν σταματησουν να τα υποστηρίζουν δηλαδη? Μπορεις να μου πεις το προβλημα απλα για να καταλαβω.Γιατι εγω χρησιμοποιώ μονο windows 7 χρονια τωρα.
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι δεν καταλάβατε από το βίντεο; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
papmel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Τι δεν καταλάβατε από το βίντεο; Ο τυπος δεν εχει ιδεα τι λεει ειναι απλα ενας Youtuber που μαζευει Clicks Για να προωθησει ανοησίες. Εσυ θελω να μου διευκρυνησεις που ειναι το προβλημα αν δεν εχουν υποστηριξη τα windows 7?
benign Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, papmel είπε Ο τυπος δεν εχει ιδεα τι λεει ειναι απλα ενας Youtuber που μαζευει Clicks Για να προωθησει ανοησίες. Εσυ θελω να μου διευκρυνησεις που ειναι το προβλημα αν δεν εχουν υποστηριξη τα windows 7? Αμεσο προβλημα δεν θα εχεις και θα υπαρχουν free antivirus που για τα επομενα 5 χρονια ισως και περισσοτερο,θα τα υποστηριζουν. Επισης αν εισαι εμπειρος χρηστης και δεν πηγαινεις σε υποπτα sites η ελεγχεις τι κατεβαζεις, λογικα δεν θα εχεις προβλημα. Ομως τα καινουργια παιχνιδια και χρησιμες εφαρμογες,σιγα,σιγα θα σταματησουν να τρεχουν πλεον στο καλο αλλα παλιο λειτουργικο. Επισης το καινουργιο hardware που θα βγαινει επισης θα γινει αδυνατο να τρεχει σε windows 7. Νεες τεχνολογιες,καινουργιο hardware,επεξεργαστες,μνημες ddr5, καινουργιοι δισκοι,καρτες γραφικων,κ.τ.λ. δεν θα εχουν υποστηριξη στο windows 7. Αλλα αν εχεις εναν καλο i5 η i7 Sandy/Ivy/Haswell και 16 gigs και δεν εχεις δυσκολες επαγγελματικες εφαρμογες η αν δεν τρεχεις πολυ απαιτητικα παιχνιδια η δεν σε νοιαζει για ultra settings αλλα καλυπτεσαι και με high/medium , αν εχεις παλιο λογισμικο που τις ερασιτεχνικες σου χρηστικες αναγκες τις καλυπτει,τοτε μπορεις να μεινεις στο windows 7 οσα χρονια θελεις.Μεχρι να σου χαλασει το τωρινο σου hardware βεβαια γιατι μετα απο ,ας πουμε, 4 χρονια, δεν θα τρεχει εκεινο στο windows 7 με τιποτε. Τωρα αν αξιζει να μπεις σε μια γυαλα και να αποξενωθεις απο τις τεχνολογικες εξελιξεις σε software και hardware αυτο ειναι θεμα δικο σου.Σιγουρα υπαρχουν πολλα διεθνη sites με νοσταλγους παλιων windows ,παιχνιδιων, λογισμικου γενικα και hardware με φανατικα, ρετρο νοοτροπιας μελη. Εδω μερικες φορες σε τετοια sites προγραμματιστες ανεβαζουν εξαιρετικους drivers για να υποστηριχθει hardware και να τρεξει πιο καινουργια παιχνιδια η προγραμματα ενω οι ιδιες εταιριες παραγωγης εχουν σταματησει πια να το υποστηριζουν με λογισμικο.Οποτε ολα γινονται στις μερες μας. Το μονο που θα φοβασαι ,θα ειναι η ημερα που θα χαλασει η μητρικη.Τοτε,παπαλα.Θα ψαχνεις να βρεις απλη 1155 ας πουμε με τα κυαλια και θα την αγορασεις και χρυση για τεχνολογια δεκαετιας και ακομη πιο παλια. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από benign 1
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 45 λεπτά πριν, papmel είπε Εσυ θελω να μου διευκρυνησεις που ειναι το προβλημα αν δεν εχουν υποστηριξη τα windows 7? Σας κάλυψε η εξαιρετική ανάλυση του @benignαπό πάνω; Μια δική μου ερώτηση: Windows update κάνατε όλα αυτά τα χρόνια; Αν έχετε σύστημα μετά το 2015 κάντε μια δοκιμή να εγκαταστήσετε τα Windows XP και πείτε μας τις εντυπώσεις σας! 1
papmel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Αμεσο προβλημα δεν θα εχεις και θα υπαρχουν free antivirus που για τα επομενα 5 χρονια ισως και περισσοτερο,θα τα υποστηριζουν. Επισης αν εισαι εμπειρος χρηστης και δεν πηγαινεις σε υποπτα sites η ελεγχεις τι κατεβαζεις, λογικα δεν θα εχεις προβλημα. Εχω να βαλω antivirus σε pc μου απο εποχη DOS. Αναφορά σε κείμενο Ομως τα καινουργια παιχνιδια και χρησιμες εφαρμογες,σιγα,σιγα θα σταματησουν να τρεχουν πλεον στο καλο αλλα παλιο λειτουργικο. Επισης το καινουργιο hardware που θα βγαινει επισης θα γινει αδυνατο να τρεχει σε windows 7. Νεες τεχνολογιες,καινουργιο hardware,επεξεργαστες,μνημες ddr5, καινουργιοι δισκοι,καρτες γραφικων,κ.τ.λ. δεν θα εχουν υποστηριξη στο windows 7. Αυτο δεν το εχω δει ακομα προσωπικα εχω Z270-K3 με I7700K και 32 giga Ram DDR4 Στα 2400 και φυσικα παιζω παιχνιδια αν θέλω και μαλιστα με DirectX 9 , και 11 που ειναι πιο γρηγορα απο τα DirectX12. Αναφορά σε κείμενο Αλλα αν εχεις εναν καλο i5 η i7 Sandy/Ivy/Haswell και 16 gigs και δεν εχεις δυσκολες επαγγελματικες εφαρμογες η αν δεν τρεχεις πολυ απαιτητικα παιχνιδια η δεν σε νοιαζει για ultra settings αλλα καλυπτεσαι και με high/medium , αν εχεις παλιο λογισμικο που τις ερασιτεχνικες σου χρηστικες αναγκες τις καλυπτει,τοτε μπορεις να μεινεις στο windows 7 οσα χρονια θελεις.Μεχρι να σου χαλασει το τωρινο σου hardware βεβαια γιατι μετα απο ,ας πουμε, 4 χρονια, δεν θα τρεχει εκεινο στο windows 7 με τιποτε. Τωρα αν αξιζει να μπεις σε μια γυαλα και να αποξενωθεις απο τις τεχνολογικες εξελιξεις σε software και hardware αυτο ειναι θεμα δικο σου.Σιγουρα υπαρχουν πολλα διεθνη sites με νοσταλγους παλιων windows ,παιχνιδιων, λογισμικου γενικα και hardware με φανατικα, ρετρο νοοτροπιας μελη. Επειδη Ακριβως τρεχω Βαριες Εφαρμογές οπως MSSQL,DELPHI Sydney vmware workstation 16 με 7 VM να τρεχουν ολη την ωρα γιαυτο και εχω WIndows Server 2008 R2 (δηλαδη Windows 7 ) γιατι στα windows 10 πιο πολυ ωρα τρως να μετακινηθει το moθse απο την μια οθονη στην αλλη παρα η δουλεια που θες να κανεις. μεχρι σημερα δεν νομιζω να υπαρχει Μητρικη που να μην μπορεις να βαλεiς Windows 7.Εκτος αν κανω λαθος το μονο που ισως να εχεις θεματακι ειναι Drivers για eMMC αλλα και εκει παλι αν ψαχτεις κατι θα βρεις. και κατι αλλο. το πρωτο πραγμα που κανουμε οταν βαζουμε windows ειναι να κλεισουμε ολα τα Updates εκτος και αν το μηχανημα ειναι εκτεθιμενο στο Web χωρις Firewall . Ο Μεσος χρηστης που τα χρησιμοποιει στο σπιτι του δεν εχετ τετια θεματα γιατι ειναι πισω απο τον Firewall του ΟΤΕ.Εκτος και αν τον εχει απενεργοποησει. Μεχρι και σημερα υπαρχουν κατι εκατομυρια χρηστες που τρεχουν XP και δεν εχουν το παραμικρο προβλημα.Αλλιως θα τα ειχαν αλλαξει. Ο μονος μονος λογος που εχω δει οτι χρειαζεσαι windows 10 ειναι αν θες να εγκαταστησεις SQL 2019 αν και παλι μπορεις να βαλεις windows 2012 R2. Αν τωρα χρησιμοπειεις το pc σου για facebook,youtube,email αντε και κανενα παιχνιδι τοτε ειτε 10 εχεις ειτε 11 ειτε 7 ειτε 8 το ιδιο και το αυτο ειναι. 11 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Σας κάλυψε η εξαιρετική ανάλυση του @benignαπό πάνω; Μια δική μου ερώτηση: Windows update κάνατε όλα αυτά τα χρόνια; Αν έχετε σύστημα μετά το 2015 κάντε μια δοκιμή να εγκαταστήσετε τα Windows XP και πείτε μας τις εντυπώσεις σας! Εχω απαντησει στην εξαιρετικα αναλυση του φιλου οπως εγω το βλεπω το θεμα. οσον αφορα τα Updates ειναι το πρωτο πραγμα που κανω Disabled απο τα Services γιατι απλα μπορώ. ενω στα windows 10 ακομα και με το Shutup10 δεν μπορω παντα κατι θα κανει παρα την θέληση μου. το συστημα μου οπως ειπα ειναι Intel core i7 7700K kaby lake socket 1151LGA NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB Motherboard manufacturer Gigabyte Technology Co. Ltd. product Z270-Gaming K3 Memory Type DDR4 Memory Size 32 GBytes Channels Dual Memory Frequency 1200.3 MHz (1:18) hard disk m2 Samsung SSD 960 EVO 500GB και ενας M2 Intel 660 2T Σε pci socket και δεν εχω το παραμικρο προβλημα . Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από papmel
benign Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, papmel είπε Εχω να βαλω antivirus σε pc μου απο εποχη DOS. Ενας εμπειρος και με γνωσεις χρηστης μπορει να το κανει αυτο,αλλα ειναι μεγαλη μειοψηφια.Εγω απο γνωστους και φιλους ξερω μονο εναν στους 100. 42 λεπτά πριν, papmel είπε Αυτο δεν το εχω δει ακομα προσωπικα εχω Z270-K3 με I7700K και 32 giga Ram DDR4 Στα 2400 και φυσικα παιζω παιχνιδια αν θέλω και μαλιστα με DirectX 9 , και 11 που ειναι πιο γρηγορα απο τα DirectX12. Ενταξει αυτο ειναι καλο hardware και σχετικα καινουργιο.Οπως ειπα και εγω πριν αν καποιος εχει καλο υλικο ακομη παιζει μπαλα,αλλα αυτο καποια στιγμη θα σταματησει,οπως τωρα υπαρχουν games που δεν τρεχουν σε windows Vista. Εξαλλου πριν λιγους μηνες σταματησε η υποστηριξη των windows 7 δεν εχει καν χρονισει.Για τους directx δεν ξερω τι εννοειτε. Με τους 12 η αποδοση στα παιχνιδια σε frame rate βελτιωνεται κατα 20% περιπου και επισης πεφτει σημαντικα η χρηση του επεξεργαστη. Τα περισσοτερα sites γραφουν οτι ειναι πολυ μεγαλυτερη η αποδοση στα γραφικα με directx 12, εσεις λετε οτι με 9 ειναι καλυτερα?Δηλαδη ολοι διαδιδουν ψεμματα? Για τα αλλα που λετε,σας βρισκω υπερσυντηρητικο και χωρις ορθη τεκμηριωση. Εγω οποιες εφαρμογες ,περα απο gaming τρεχω,το κανω σε linux Fedora και οχι σε windows 10. To Windows το χρησιμοποιω για gaming, αλλα σε καμμια περιπτωση δεν πιστευω οτι το windows 10 υστερει οπως λετε. Για μητρικες, επισημα και η amd και η intel εχουν πει οτι δεν θα δουλεψουν χωρις προβληματα σε windows 7. Μπορω να πιστεψω οτι ενας καλος χρηστης μπορει να βρει τροπους εναλλακτικους ,προσωρινα μονο,γιατι οπως ηδη ειπα ουτε ενας χρονος δεν εχει περασει ακομη αλλα μπορειτε να ειστε σιγουρος οτι στις επομενες γενιες θα ειναι αδυνατο, οπως ακριβως ειναι αδυνατο τωρα να τρεξεις ryzen σε windows vista η Me. Και παλι,ο μεσος χρηστης δεν ξερει και δεν θελει να εμπλακει σε κολπα και περιπετειες για να περασει windows 7 σε ολοκαινουργιο υλικο που επισημα δεν υποστηριζεται. Τελος καθε φορα που βαζει καποιος windows πρεπει να κανει ολα τα τελευταια updates για να εχει πληρη λειτουργικοτητα σε games, web apps και ασφαλεια. Παντα μιλαμε για τον μεσο χρηστη και οχι για εναν εκκεντρικο retro minded τυπο. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από benign
papmel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, benign είπε Τα περισσοτερα sites γραφουν οτι ειναι πολυ μεγαλυτερη η αποδοση στα γραφικα με directx 12, εσεις λετε οτι με 9 ειναι καλυτερα?Δηλαδη ολοι διαδιδουν ψεμματα? Μπορεις απλα να κανεις ενα ΤΕΣΤ και να μην ακους τι διαδιδουν τα παπαγαλακια. Αναφορά σε κείμενο Τελος καθε φορα που βαζει καποιος windows πρεπει να κανει ολα τα τελευταια updates για να εχει πληρη λειτουργικοτητα σε games, web apps και ασφαλεια. Παντα μιλαμε για τον μεσο χρηστη και οχι για εναν εκκεντρικο retro minded τυπο. Κοιτα ας μεινουμε λοιπον σε αυτο στην Ασφαλεια καθως απο εκει ξεκίνησαν ολα. Αν κανεις το λαθος και βαλεις Updates στα windows 7 τοτε αυτοματα θα φας ολα τα telemetry που χρησιμοποει η microsoft στα windows 10. Απο την αλλη υπαρχουν Utilities που στα αφαιρουν. https://gist.github.com/xvitaly/eafa75ed2cb79b3bd4e9 Αν ειναι να βαλεις windows 7 με updates τοτα απλα εισαι ονλιγον Noob και δεν χρειαζετε να εχεις win7 or win2008r2 μια χαρα ειναι και τα 10αρια . Οπως ειπα τα Updates ειναι χρησιμα μονο αν το PC χρησιμοποιειτε σαν Server ή αν ειναι σε καποιο δικτυο Πχ σε ενα γραφειο. Αν ειναι στο Σπιτι τοτε μαζι με τα updates κλεινεις και καμια 10αρια Services που τρεχουν χωρις λογο και το κανεις Super Speed. Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι τα winxp και win7 θεωρουντε οι "ΘΡΥΛΟΙ" της microsoft. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από papmel
benign Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, papmel είπε Μπορεις απλα να κανεις ενα ΤΕΣΤ και να μην ακους τι διαδιδουν τα παπαγαλακια. Κοιτα ας μεινουμε λοιπον σε αυτο στην Ασφαλεια καθως απο εκει ξεκίνησαν ολα. Αν κανεις το λαθος και βαλεις Updates στα windows 7 τοτε αυτοματα θα φας ολα τα telemetry που χρησιμοποει η microsoft στα windows 10. Απο την αλλη υπαρχουν Utilities που στα αφαιρουν. https://gist.github.com/xvitaly/eafa75ed2cb79b3bd4e9 Αν ειναι να βαλεις windows 7 με updates τοτα απλα εισαι ονλιγον Noob και δεν χρειαζετε να εχεις win7 or win2008r2 μια χαρα ειναι και τα 10αρια . Οπως ειπα τα Updates ειναι χρησιμα μονο αν το PC χρησιμοποιειτε σαν Server ή αν ειναι σε καποιο δικτυο Πχ σε ενα γραφειο. Αν ειναι στο Σπιτι τοτε μαζι με τα updates κλεινεις και καμια 10αρια Services που τρεχουν χωρις λογο και το κανεις Super Speed. Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι τα winxp και win7 θεωρουντε οι "ΘΡΥΛΟΙ" της microsoft. Γιατι σας ενοχλουν τα telemetry updates? Απο αποψη διαφυλαξης της ιδιωτικοτητας,για να μην σας κατασκοπευει η microsoft η απο αποψη δημιουργιας μικροπροβληματων που επηρεαζουν την αποδοση του μηχανηματος? Τελος παντων,οπως ξαναειπα για τις σοβαρες μου εφαρμογες χρησιμοποιω Fedora, windows 10 το εχω μονο για games,ενημερωνω τα παντα για να εχω καλυτερη αποδοση.Ομως σοβαρα προσωπικα δεδομενα ,ebanking, και τις αγαπημενες μου εφαρμογες τις τρεχω στο Feddy. Και ο σκοπος μου ειναι μελλοντικα να φυγω απο windows οριστικα. Με κρατουν μονο 2 moba παιχνιδια που ειναι μονο συμβατα με windows,αλλιως θα ειχα φυγει εδω και χρονια. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από benign
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα