xrysaa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Παίρνω το error Exception in thread "main" java.lang.UnsatisfiedLinkError: no nio in java.library.path:...... το οποίο από ότι έψαξα σημαίνει πως δεν βρίσκει την nio στο java.library.path που ήταν ορισμένο. Το άλλαξα ώστε να δείχνει στο bin του jdk που έχω και είναι το κλασσικό C:\Program Files\Java\jdk-15.0.1\bin. Την βιβλιοθήκη nio την βλέπω στο αρχείο και δεν ξέρω γιατί δεν το δέχεται. Δοκίμασα να διαγράψω το jdk και να το ξανακατεβάσω. Επίσης δοκίμασα να ξανακατεβάσω την nio σε περίπτωση που είναι corrupted ( κατέβηκε executable jar file). χελπ🙉
tsofras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, xrysaa είπε Παίρνω το error Exception in thread "main" java.lang.UnsatisfiedLinkError: no nio in java.library.path:...... το οποίο από ότι έψαξα σημαίνει πως δεν βρίσκει την nio στο java.library.path που ήταν ορισμένο. Το άλλαξα ώστε να δείχνει στο bin του jdk που έχω και είναι το κλασσικό C:\Program Files\Java\jdk-15.0.1\bin. Την βιβλιοθήκη nio την βλέπω στο αρχείο και δεν ξέρω γιατί δεν το δέχεται. Δοκίμασα να διαγράψω το jdk και να το ξανακατεβάσω. Επίσης δοκίμασα να ξανακατεβάσω την nio σε περίπτωση που είναι corrupted ( κατέβηκε executable jar file). χελπ🙉 Χμμμ αν και δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο package είσαι σίγουρη ότι το exception είναι επειδή δεν βρίσκει την java? Αν είχες τέτοιο θέμα δεν θα έτρεχε καν ο κώδικας και βλέπω ότι έχει τρέξει η πρώτη γραμμή Μήπως είναι θέμα με το path του αρχείου? Γιατί βλέπω ότι τυπώνει ερωτηματικά, έχεις μήπως ελληνικό όνομα χρήστη? Παίζει το exception δλδ να αφορά το path του αρχείου και όχι της java Γράψε μία το path που σου βγάζει , αν θες επίσης ανέβασε τον κώδικα να τον δούμε ολόκληρο
xrysaa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, tsofras είπε Χμμμ αν και δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο package είσαι σίγουρη ότι το exception είναι επειδή δεν βρίσκει την java? Αν είχες τέτοιο θέμα δεν θα έτρεχε καν ο κώδικας και βλέπω ότι έχει τρέξει η πρώτη γραμμή Μήπως είναι θέμα με το path του αρχείου? Γιατί βλέπω ότι τυπώνει ερωτηματικά, έχεις μήπως ελληνικό όνομα χρήστη? Παίζει το exception δλδ να αφορά το path του αρχείου και όχι της java Γράψε μία το path που σου βγάζει , αν θες επίσης ανέβασε τον κώδικα να τον δούμε ολόκληρο Ναι, ναι συγνώμη παλιό σκρινσοτ. Το έχω βάλει πλέον στο C:\Program Files\Java\jdk-15.0.1\bin που είπα και πιο πάνω αλλά το πρόβλημα παραμένει. Ο ακριβώς ίδιος κώδικας τρέχει σε άλλο pc άρα πιστεύω είναι οι βιβλιοθήκες και το eclipse το πρόβλημα. Προσπάθησα και κάτι με System.loadLibrary(" ") που βρήκα αλλά δεν..
tsofras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xrysaa είπε Ναι, ναι συγνώμη παλιό σκρινσοτ. Το έχω βάλει πλέον στο C:\Program Files\Java\jdk-15.0.1\bin που είπα και πιο πάνω αλλά το πρόβλημα παραμένει. Ο ακριβώς ίδιος κώδικας τρέχει σε άλλο pc άρα πιστεύω είναι οι βιβλιοθήκες και το eclipse το πρόβλημα. Προσπάθησα και κάτι με System.loadLibrary(" ") που βρήκα αλλά δεν.. Έχεις φτιάξει σωστά το java home στα environment variables του λειτουργικού σου? Επίσης στο IDE που δουλεύεις το έχεις σεταρει? Αν μπορείς ανέβασε screenshot από το IDE και το java home Καλό θα ήταν να βάλεις τον κώδικα να δούμε λίγο και τα imports Αλλά ξαναλέω ότι παίζει να μην φταίει το path για την java , αλλά το path που ψάχνει να βρει το αρχείο. Αυτό το AudioFormat pcm βλέπω δεν παίρνει κάποια παράμετρο , πως ξέρει τι αρχείο πρέπει να βρει? Είναι μέσα στην κλάση ? Το περνάς στο jvm? Στο άλλο pc που λες ότι έπαιζε μήπως έχει κάποιο folder με το αρχείο μέσα που εσύ δεν το έχω έχεις? Είμαι και από κινητό οπότε δεν μπορώ να ψάξω και πολλά Τέλος μήπως χρειάζεται να κάνεις attach το source του nio library στο eclipse? Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από tsofras
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα