Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Amlogic s905x3, είναι καλό cpu Η υπάρχουν και καλύτερα; 

Οχι απλα καλο , αλλα πολυ καλο :) MECOOL KM1 εχει αυτην την Cpu και απο τι μου εχουν πει παιζει και το OTE Τv Go αν εχεις .

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, darkman είπε

Οχι απλα καλο , αλλα πολυ καλο :) MECOOL KM1 εχει αυτην την Cpu και απο τι μου εχουν πει παιζει και το OTE Τv Go αν εχεις .

Ώραια.... Υπάρχουν και καλύτερα cpu; αν ξέρεις κιόλας, ψάχνω ένα tv box να αλλάξω το mxq pro που έχω ήδη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Amlogic s905x4 για 4Κ στα 120 αλλα θες και τηλεόραση να το υποστηρίζει  , το  ΚΜ1 που εγραψα ειχε καποιο θεμα με το netflix στις αρχες αλλα δεν ξερω αν το εφτιαξαν τωρα , 

Επεξ/σία από darkman
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, darkman είπε

Amlogic s905x4 για 4Κ στα 120 αλλα θες και τηλεόραση να το υποστηρίζει  , το  ΚΜ1 που εγραψα ειχε καποιο θεμα με το netflix στις αρχες αλλα δεν ξερω αν το εφτιαξαν τωρα , 

Εχω ηδη smart tv 4K.... Έχω και Netflix στη smart. Μόνο kodi θέλω για να παίζω nova κλπ ξέρεις... Δωρεάν. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, darkman είπε

Μια χαρα ειναι αυτη η Cpu απλα να βρεις ενα καλο box που να την εχει . 

Καλό σαν ποιο; δώσε μια 5αδα να έχω υπόψιν 

Δημοσ.

Δεν ξερω καποιο εκτος του ΚΜ1 που το εχω δει να δουλευει , εγω εχω ενα mecool Amlogic S912 Και δεν εχω θεμα πουθενα :) 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, darkman είπε

Δεν ξερω καποιο εκτος του ΚΜ1 που το εχω δει να δουλευει , εγω εχω ενα mecool Amlogic S912 Και δεν εχω θεμα πουθενα :) 

Οκ θα το κοιτάξω 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

https://www.geekbuying.com/item/X88-PRO-X3-Amlogic-S905x3-4GB-32GB-TV-Box-Black-423359.html

https://www.geekbuying.com/item/X96-MAX-Plus-Amlogic-S905x3-Android-9-0-8K-Video-Decode-TV-Box-4GB-64G-422573.html

Αναμεσα σε αυτα τα 2 τι λετε παιδια ;

netflix δεν με ενδιαφερει εχει η TV 4Κ support - το αναφερω γιατι μερικα Tv box παιζουν μεχρι 480.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...