panonymous Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά. Θέλω να παραγγείλω ένα cpu (ryzen 3 4350g) που το έχει μόνο το tech support, το eu store και το imfoworld. Το θέμα είναι, ξέρει κανείς σας αν το techsupport ή το eustore ή το infoworld είναι αρκετά αξιόπιστο? Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από panonymous
sarpan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, panonymous είπε Καλημέρα παιδιά. Θέλω να παραγγείλω ένα cpu (ryzen 3 4350g) που το έχει μόνο το tech support, το eu store και το imfoworld. Το θέμα είναι, ξέρει κανείς σας αν το techsupport ή το eustore ή το infoworld είναι αρκετά αξιόπιστο? To infoworld ειναι μια χαρα μαγαζι. Δεν εχει τυχει να επιστρεψω κατι να αξιολογησω την αντιμετωπιση του, αλλα φαινεται τιμιο. Για τα αλλα δυο δεν εχω εμπειρια.
panonymous Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, sarpan είπε To infoworld ειναι μια χαρα μαγαζι. Δεν εχει τυχει να επιστρεψω κατι να αξιολογησω την αντιμετωπιση του, αλλα φαινεται τιμιο. Για τα αλλα δυο δεν εχω εμπειρια. Ευχαριστώ πολύ🙏
deltakilo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panonymous είπε Καλημέρα παιδιά. Θέλω να παραγγείλω ένα cpu (ryzen 3 4350g) που το έχει μόνο το tech support, το eu store και το imfoworld. Το θέμα είναι, ξέρει κανείς σας αν το techsupport ή το eustore ή το infoworld είναι αρκετά αξιόπιστο? Παρομοίως κι εμένα infoworld μου φαίνεται τίμιο μαγαζί. 2 φορές που ψώνισα δεν είχα κάποιο θέμα, καλό πακετάρισμα και γρήγορη αποστολή. Το tech support, αν εννοείς αυτό στην Ηλιούπολη επι του παράδρομου Βουλιαγμένης, φαίνεται κι αυτό προσεγμένο κατάστημα από κοντά που το είχα επισκεφθεί για κάτι ssd δίσκους. Πάλι ουδέν πρόβλημα. Το τρίτο δεν το γνωρίζω. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από deltakilo
panonymous Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, deltakilo είπε Παρομοίως κι εμένα infoworld μου φαίνεται τίμιο μαγαζί. 2 φορές που ψώνισα δεν είχα κάποιο θέμα, καλό πακετάρισμα και γρήγορη αποστολή. Το tech support, αν εννοείς αυτό στην Ηλιούπολη επι του παράδρομου Βουλιαγμένης, φαίνεται κι αυτό προσεγμένο κατάστημα από κοντά που το είχα επισκεφθεί για κάτι ssd δίσκους. Πάλι ουδέν πρόβλημα. Το τρίτο δεν το γνωρίζω. Ωραίος
filipN Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, sarpan είπε To infoworld ειναι μια χαρα μαγαζι. Δεν εχει τυχει να επιστρεψω κατι να αξιολογησω την αντιμετωπιση του, αλλα φαινεται τιμιο. Για τα αλλα δυο δεν εχω εμπειρια. Μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν! panonymous Σε CPU δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Σε άλλα είδη, αγορές με πολύ προσοχή στο info-world. Ειδικά σε μεταχειρισμένους ή ανακατασκευασμένους υπολογιστές ή σε άλλα περιφερειακά υπολογιστών. 1
bill27 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, filipN είπε Μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν! panonymous Σε CPU δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Σε άλλα είδη, αγορές με πολύ προσοχή στο info-world. Ειδικά σε μεταχειρισμένους ή ανακατασκευασμένους υπολογιστές ή σε άλλα περιφερειακά υπολογιστών. Εχω αγορασει τον προηγουμενο Φεβρουαριο ανακατασκευασμενο η/υ απο ινφγουορλντ,δεν αντιμετωπισα ουτε αντιμετωπιζω καποιο θεμα ... 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Απο το να παρεις τον 3400G στα 126 ευρα -για APU- εννοειται δειχνει και ειναι καλυτερη cpu επιλογη, ο 4350G στα 149ευ! 🙂 https://www.info-world.gr/el/proionta/ipologistes/hardware/epexergastes/amd-ryzen-3-pro-4350g-processor-3.8-ghz10124871.html
croesus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια ακόμη θετική άποψη για το infoworld, αγορά [2014 & 2017] δύο hp proliant microserver, ήταν [τότε] το φθηνότερο, βέβαια δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την εγγύηση. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από croesus
dalain Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Στο techsupport εχω αφησει κοντα στα δυο χιλιαρικα τον τελευταιο χρονιο..Εχουν μεγαλο στοκ αλλα δεν ειναι οι φτηνοτεροι..Σιγουρα αξιοπιστοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα