Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά. Θέλω να παραγγείλω ένα cpu (ryzen 3 4350g) που το έχει μόνο το tech support, το eu store και το imfoworld. Το θέμα είναι, ξέρει κανείς σας αν το techsupport ή το eustore ή το infoworld είναι αρκετά αξιόπιστο? 

Επεξ/σία από panonymous
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, panonymous είπε

Καλημέρα παιδιά. Θέλω να παραγγείλω ένα cpu (ryzen 3 4350g) που το έχει μόνο το tech support, το eu store και το imfoworld. Το θέμα είναι, ξέρει κανείς σας αν το techsupport ή το eustore ή το infoworld είναι αρκετά αξιόπιστο? 

To infoworld ειναι μια χαρα μαγαζι. Δεν εχει τυχει να επιστρεψω κατι να αξιολογησω την αντιμετωπιση του, αλλα φαινεται τιμιο. Για τα αλλα δυο δεν εχω εμπειρια.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sarpan είπε

To infoworld ειναι μια χαρα μαγαζι. Δεν εχει τυχει να επιστρεψω κατι να αξιολογησω την αντιμετωπιση του, αλλα φαινεται τιμιο. Για τα αλλα δυο δεν εχω εμπειρια.

Ευχαριστώ πολύ🙏

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panonymous είπε

Παρομοίως κι εμένα infoworld μου φαίνεται τίμιο μαγαζί. 2 φορές που ψώνισα δεν είχα κάποιο θέμα, καλό πακετάρισμα και γρήγορη αποστολή.

Το tech support, αν εννοείς αυτό στην Ηλιούπολη επι του παράδρομου Βουλιαγμένης, φαίνεται κι αυτό προσεγμένο κατάστημα από κοντά που το είχα επισκεφθεί για κάτι ssd δίσκους. Πάλι ουδέν πρόβλημα.

Το τρίτο δεν το γνωρίζω.

Επεξ/σία από deltakilo
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, deltakilo είπε

Παρομοίως κι εμένα infoworld μου φαίνεται τίμιο μαγαζί. 2 φορές που ψώνισα δεν είχα κάποιο θέμα, καλό πακετάρισμα και γρήγορη αποστολή.

Το tech support, αν εννοείς αυτό στην Ηλιούπολη επι του παράδρομου Βουλιαγμένης, φαίνεται κι αυτό προσεγμένο κατάστημα από κοντά που το είχα επισκεφθεί για κάτι ssd δίσκους. Πάλι ουδέν πρόβλημα.

Το τρίτο δεν το γνωρίζω.

Ωραίος 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sarpan είπε

Μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν!

panonymous

Σε CPU δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Σε άλλα είδη, αγορές με πολύ προσοχή στο info-world. Ειδικά σε μεταχειρισμένους ή ανακατασκευασμένους υπολογιστές ή σε άλλα περιφερειακά υπολογιστών.

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, filipN είπε

Μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν!

panonymous

Σε CPU δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Σε άλλα είδη, αγορές με πολύ προσοχή στο info-world. Ειδικά σε μεταχειρισμένους ή ανακατασκευασμένους υπολογιστές ή σε άλλα περιφερειακά υπολογιστών.

Εχω αγορασει τον προηγουμενο Φεβρουαριο ανακατασκευασμενο η/υ απο ινφγουορλντ,δεν αντιμετωπισα ουτε αντιμετωπιζω καποιο θεμα ...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ακόμη θετική άποψη για το infoworld, αγορά [2014 & 2017] δύο hp proliant microserver, ήταν [τότε] το φθηνότερο, βέβαια δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την εγγύηση.

Επεξ/σία από croesus
Δημοσ.

Στο techsupport εχω αφησει κοντα στα δυο χιλιαρικα τον τελευταιο χρονιο..Εχουν μεγαλο στοκ αλλα δεν ειναι οι φτηνοτεροι..Σιγουρα αξιοπιστοι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...