Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Αυτή τη στιγμή είμαι με Ιntel HD Graphics 530 (onboard) και η μητρική (Αsus H170 Pro) βγάζει HDMI που υποστηρίζει max. resolution 4096 x 2160 @ 24 Hz / 2560 x 1600 @ 60 Hz.

Η μητρική δεν έχει DP ενώ η onboard μπορεί να βγάλει μέχρι και 4096 x 2304 στα 60 Hz αλλά μόνο μέσω DP (μέσω HDMI βγάζει στα 24).

Λογικά με αυτά τα σπεκς δεν μπορώ να πάρω ανάλυση 1440p στα (τουλάχιστον) 60fps για να οδηγήσω σωστά την οθόνη.

Θα χρειαστώ κ.γραφικών και αν ναι ποια; Δουλέυω αρκετά Photoshop και εφαρμογές γραφείου, ΟΧΙ gaming...

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Κακως πηρες curved οθονη για photoshop

Τωρα αφου την πηρες που την πηρες δες για 3070 αλλα οχι τωρα κανε υπομονη να βγουν καρτες στην αγορα και να στρωσει η τιμη της.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση Λευτέρη αλλά δεν είναι μόνο το Photoshop (ενδεικτικά το ανέφερα), κάνω κι άλλες δουλειές. Όχι όμως παιχνίδια...
Η 3070 που προτείνεις είναι άκυρη τελείως!

Δημοσ.

Την οθονη μπορεις να την οδηγησεις και με ποιο μικρη καρτα 1650S πχ  απλα πηρες μια οθονη με δυνατοτητες που οπως καταλαβα δεν θα τις χρησιμοποιησεις ποτε.

Αν και σε αυτη την προσφορα πολλοι την αγορασαν χωρις πραγματικα να ειναι αυτο που χρειαζονται.

Η φθηνια τρωει τον παρα λεει ο σοφος λαος.

Γνωμη μου παντως μην πας σε κατι λιγοτερο απο 8GB μνημη.

Δημοσ.

Ναι γιατί στην τιμή που την πήρα άξιζε μόνο για την μεγαλύτερη επιφάνεια (=productivity).
Δεν είναι ανάγκη να παίζει παιχνίδια για να εκμεταλλευτεί κανείς τις έξτρα ίντσες.

Είμαστε όμως εκτός θέματος...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mindnever είπε

Ναι γιατί στην τιμή που την πήρα άξιζε μόνο για την μεγαλύτερη επιφάνεια (=productivity).
Δεν είναι ανάγκη να παίζει παιχνίδια για να εκμεταλλευτεί κανείς τις έξτρα ίντσες.

Είμαστε όμως εκτός θέματος...

Δεν είναι εκτός θέματος για την οθόνη ο λεφτέρης. Έιναι οθόνη VA ΚΑΙ Curved ΚΑΙ wide color gamut. Θα έχεις μεγάλη ανακρίβεια σε όλα τα adobe προγράμματα. 

Στην ερώτησή σου πάντως, κοίτα αν μπορείς σε κάποια μεταχειρισμένη 1050ti-1060 για να έχεις και ξεκούραστο video playback

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Δεν είναι εκτός θέματος για την οθόνη ο λεφτέρης. Έιναι οθόνη VA ΚΑΙ Curved ΚΑΙ wide color gamut. Θα έχεις μεγάλη ανακρίβεια σε όλα τα adobe προγράμματα. 

Ενδεικτικά ανέφερα το Photoshop, όπως ξαναειπα. Δεν πείραζει που θα εχω ανακρίβεια εκει... Θα είναι ακριβής σε ταινίες, browsing, office και 1002 άλλα...

Ο Λευτέρης ειναι εκτός θέματος σε σχέση με την ερώτηση που έθεσα (ποια κάρτα μπορεί να οδηγήσει ικανοποιητικά την οθόνη για τη χρήση που θέλω). Το γιατί πήρα τέτοια οθόνη δεν έχει καμία σχέση!

26 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Μηπως καλο θα ηταν να γραψεις μεχρι ποσα λεφτα;

Τα 8GB δεν τα εγραψα για την οθονη αλλα για το Photoshop

Όσο πιο χαμηλά γίνεται... Αρκεί να βγάζει 1440p στα 60, γιατί προφανώς αυτό δεν μπορώ να το πάρω από την onboard/μητρικη ...

Επεξ/σία από mindnever
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mindnever είπε

Ενδεικτικά ανέφερα το Photoshop, όπως ξαναειπα. Δεν πείραζει που θα εχω ανακρίβεια εκει... Θα είναι ακριβής σε ταινίες, browsing, office και 1002 άλλα...

Ο Λευτέρης ειναι εκτός θέματος σε σχέση με την ερώτηση που έθεσα (ποια κάρτα μπορεί να οδηγήσει ικανοποιητικά την οθόνη για τη χρήση που θέλω). Το γιατί πήρα τέτοια οθόνη δεν έχει καμία σχέση!

Όσο πιο χαμηλά γίνεται... Αρκεί να βγάζει 1440p στα 60, γιατί προφανώς αυτό δεν μπορώ να το πάρω από την onboard ...

https://www.jmctech.gr/product/vga-msi-geforce-gt-1030-2gb-2gh-lp-oc-heatsink-lp-v809-2498r/ οτι πιο φθηνό για αυτό που θες. Και passive άρα αθόρυβο

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mindnever είπε

Όσο πιο χαμηλά γίνεται... Αρκεί να βγάζει 1440p στα 60, γιατί προφανώς αυτό δεν μπορώ να το πάρω από την onboard ...

Στην Onboard εχεις δωσει μνημη απο το bios και γενικα ποση μνημη εχεις;

Θελω να βαλω ενα Dell micro 3040 i5-6500T στην 4k τηλεοραση εχει την ιδια καρτα με το δικο σου να δω τι αναλυση θα εχω.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Στην Onboard εχεις δωσει μνημη απο το bios και γενικα ποση μνημη εχεις;

Θελω να βαλω ενα Dell micro 3040 i5-6500T στην 4k τηλεοραση εχει την ιδια καρτα με το δικο σου να δω τι αναλυση θα εχω.

είναι θέμα μητρικής 

- Supports HDMI with max. resolution 4096 x 2160 @ 24 Hz / 2560 x 1600 @ 60 Hz
- Supports DVI-D with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz
- Supports RGB with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...