Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας!

Ψάχνω ένα απλό πρόγραμμα (ελεύθερο η μη) που να βάζω μια εικόνα κ αυτό να  έχει αρκετές διάφορες φόρμες μεγέθους εκτυπώσεως για να μπορώ να εκτυπώνω σε Α4  ταυτόχρονα πολλές εικόνες. Λειτουργικό έχω win 10. Όσο το δυνατόν απλό (αν υπάρχει Ελληνικό ακόμη καλυτέρα δίχως να είναι δεσμευτικό) χωρίς πολλά καλούδια μια υποτυπώδη επεξεργασία κ ….φόρμες αρκετές για να διαλέγω πόσες φωτογραφίες να εκτυπώνονται  σε μια Α4 ταυτόχρονα….

απλα ενα προγραμμα ακομη κ για καρτες ψαχνω αλλα με ετοιμες φορμες για εκτυπωση πολλων καρτων σε Α4 χαρτί...

Επεξ/σία από 1kost1
Δημοσ.

Εγώ τυπώνω με το faststone. Είναι δωρεάν. Έχει στο μενού tools για να τυπώσεις collage φωτογραφιών με επιλογή πόσες επί πόσες και με τι κενό ανάμεσα. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ ΘΕΡΜΑ για τις απάντηση σου.

Έψαξα  το faststone. Αλλά δεν το κατάλαβα!!! Αυτό έχει να βάζω κάποια πλαίσια (καρδούλες κλπ)  σε φωτο κλπ…. Εγώ θέλω να κάνω κάτι σαν ετικέτες προϊόντων σε Α4 χαρτί.

Δεν μπόρεσα να βρω πώς να βάλω την μια εικόνα δίπλα στην άλλη (σύνολον κάπου στα 24-28 εικόνες σε Α4 χαρτί….  Μήπως μπορείς να μου πεις αν γίνεται (απλά μήπως κατορθώσω;;;

μετά από ψάξιμο Κ το avery αλλά κ το word αποδείχτηκαν ότι πρέπει να είναι στα μέτρα μου με λίγο πιο γρήγορο στο word!!!

Τα ψάχνω ακόμη…..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Create->Contact sheet builder.

Στο file list επιλέγεις τις εικόνες, στο Settings βάζεις κάτι σαν τα παρακάτω (για 28 εικόνες) και με το preview βλέπεις το αποτέλεσμα.

spacer.png

Μετά ή Create ή Print.

Στο Spacing ορίζεις την απόσταση μεταξύ των εικόνων. Επίσης στο τμήμα Sheet στα settings έχει από μόνο του Margins 0,5 mm περιθώριο στις εικόνες. Αν δεν το θέλεις το βάζεις 0. Τέλος βαζω Border για να ξεχωρίζουν τα όρια μεταξύ των εικόνων σε περίπτωση που κάποιες είναι άσπρες. Αν δεν το θέλεις το βγάζεις ή αλλάξεις το χρώμα.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...