Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Έχω ένα Mi Pad πρώτης γενιάς και επειδή κόλλαγε το σύμπαν με την μαμήσια ROM του πέρασα CyanogenMod. Το πρόβλημα είναι ότι και αυτό του ξεσκίζει την μπαταρία. Θέλω μία πάρα πολύ ελαφριά ROM να του περάσω, το tablet χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά σαν ebook/comic/manga reader και πολύ σπάνια για ελαφρύ browsing. Δεν θέλω τίποτα άλλο στο background, ούτε πρόκειται να τρέξει κάτι απαιτητικότερο. Τι να του περάσω; Σκέφτομαι για Lineage, θα είναι πιο ελαφρύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Εάν δε σε ενδιαφέρει τo store, έχεις σκεφτεί να μην περάσεις τα gapps; Μπορείς να κατεβάσεις τις εφαρμογές που θέλεις από το apkmirror και να τις εγκαταστήσεις απευθείας. Θα κερδίσεις σίγουρα πολύ σε μπαταρία χωρίς το google να δουλεύει από πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα