Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενας φιλος εβαλε ασυρματο ιντερνετ σαν εμενα απο εταιρεια

το ρουτερ που δινει η εταιρεια ειναι  AP και η κεραια litebeam που ειναι ρουτερ 192.168.1.1

εγω απο το ΑΡ δινω σε switch και κανω διανομη και εχω ησυχασει

αυτος θελει και ενσυρματο και αρυρματο(εχουμε καλωδιο σε αναμονη) σε μια αποθηκη οπου δε πιανει απο το αρχικο ΑΡ

το ενσυρματο απλο ειναι αλλα ο συνδυασμος ειναι το θεμα

εχει  παλιο ρουτερ ASUS wl500g  ...προσπαθησα συμφωνα με αυτα που εχω δει και μου εχετε πει κατα καιρους αλλα τιποτα

μηπως δε γινεται επειδη το αρχικο ρουτερ ειναι ΑΡ ???

γραμμη να παρω απο το switch η το ρουτερ(ΑΡ) ???  καθε βοηθεια ευπροσδεκτη γιατι οταν εφτιαχνα τα δικα μου λογω ηλικιας ξεχασα φαινεται καποια βασικα....

ευχαριστω

Δημοσ.

καταρχας το AP του wisp Μπορείς να το βάλεις σε router mode.

οσο για το δικο σου το ASUS  θεωρώ οτι αν το σετάρεις ως AP και του δώσεις gateway αυτη του wisp θα εισαι οκ.

Δημοσ.

Μερικές ερωτήσεις:

Στo ASUS αν κουμπώσετε σε πόρτα LAN παίρνετε internet? Στην πόρτα WAN ή σε πόρτα LAN συνδέσατε το uplink από το AP/WISP?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, eliasbats είπε

Μερικές ερωτήσεις:

Στo ASUS αν κουμπώσετε σε πόρτα LAN παίρνετε internet? Στην πόρτα WAN ή σε πόρτα LAN συνδέσατε το uplink από το AP/WISP?

όταν πάρω απευθείας από το ΑΡ και συνδέσω wan εξοδο του asus  λαν εχω κανονικα ιντερνετ......απλα τωρα μεσολαβει ηδη ενα tplink και ενα switch

θα κοιτάξω τη λύση με την εταιρεία αν μπορώ να κάνω το ρουτερ της litebeam ααπο ΑΡ σε ρουτερ mode......

to router που δινει η εταιρεια ειδα οτι ειναι σε ΑΡ mode και εχει αλλες 3 επιλογες wireless router-range extender-wisp  

Screenshot 2020-11-16 at 9.14.23 AM.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...