Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορειται να μου προτεινεται ενα συστημα μεχρι 500 ευρω το οποιο θα το χρησιμοποιει μια θεια μου για τηλεδιασκεψη?

δεν με ενδιαφερει αν ειναι ολα απο ενα καταστημα..η τιμη θελω να περιλαμβανει την κεντρικη μοναδα και μια οθονη 

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ για τηλεδιάσκεψη (webex) υπολογιστή (xeon L5430, 4 GB RAM) και οθόνη (LG FLATRON) άνω της δεκαετίας χωρίς κανένα πρόβλημα . Το να δώσει η θεία σου 500 ευρώ για  να κάνει τηλεδιάσκεψη είναι σα να πάρει κάποιος φεράρι για να πηγαίνει από το σπίτι στη δουλειά του. 

Δημοσ.

Βασικά γιατί δεν κοιτάς κάτι σε laptop που θα έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο και κάμερα, κάτι το οποίο θα χρειαστεί σε τηλεδιάσκεψη;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

από αυτό που σου γράφω τώρα , τηλεδιάσκεψη ΑΝΕΤΗ και 4Κ/60hz netflix/youtube (με 10% cpu load και ταυτόχρονο surfing/ms office)

pentium Gold 6400 (igpu ενσωματωμένη) + B460 motherboard + 16GB/3000 φθηνή μνήμη 173υρώ το σετάκι

λείπει μόνο SSD/case/powersupply (όλα μαζί 300ευρώ με το ζόρι) και προσθέτεις μια οθόνη 24"/1080p και είσαι άρχοντας.

(εγώ το έχω σε dual monitor 32"/1440p & tv/4K με την ενσωματωμένη)

Είναι δροσερό και πάνω στην λειτουργία όλη η κεντρική μονάδα καίει γύρω στα 100W μετρημένη με μηχανηματάκι.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

OXI ryzen 3ης γενιάς , είναι σημαντικά υποδεέστερα σε σχέση με τα 4ης. Ψάχνουν να τα ξεστοκάρουν σε άσχετους.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
13 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

OXI ryzen 3ης γενιάς , είναι σημαντικά υποδεέστερα σε σχέση με τα 4ης. Ψάχνουν να τα ξεστοκάρουν σε άσχετους.

ryzen 3ης γενιας εννοείς τους ryzen 3100-3300-3600 και 4ης τη νεα σειρα ryzen 5000 ?

Δημοσ.

για την θεια λαπτοπ ειναι οτι καλυτερο φορητοτητα απο κουζινα σε υπνωδωματιο σαλονι ενσωματωμενη καμερα και μικροφώνο  σεταρισμενο 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Silenzio είπε

ryzen 3ης γενιας εννοείς τους ryzen 3100-3300-3600 και 4ης τη νεα σειρα ryzen 5000 ?

στους φορητούς η παλιά γενιά είναι η 3ΧΧΧ (έχει μέτριες επιδόσεις , προτείνω να την αποφεύγουμε)

η τρέχουσα γενιά (εδώ και πολλούς μήνες) είναι η 4ΧΧΧ (έχει εξαιρετικές επιδόσεις και ξεπερνάει και τους αντίστοιχους INTEL)

ΥΓ 

Μην μπερδεύεσαι με DESKTOP που τα μετράει αλλιώς  , εκεί είναι όπως τα λες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...