ZaxasK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 120hz παίζει απλά δεν ξέρω όταν δεν επιλέγεις το 120 σε πόσα hz παίζει
papp0us Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, ZaxasK είπε 120hz παίζει απλά δεν ξέρω όταν δεν επιλέγεις το 120 σε πόσα hz παίζει 120 σταθερά και 60 σταθερά παίζει ανάλογα το τι θα επιλέξεις. Δεν έχει Variable 1
k_dinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Και ο κοτσωβολος ίδια τιμή, 699€ αλλά χωρίς κανένα δώρο αυτή τη φορά
xoldboyx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Sorry για τη νεκρανασταση- και το somewhat offtopic- αλλα επειδη το πηρε αρκετα μεγαλο μερος του community καλο θα ειναι να γνωριζουν και το εξης https://9to5google.com/2020/12/01/sony-confirms-android-11-road-map-for-xperia-series/ 1
k_dinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Ε, με android 10 κυκλοφόρησε, θα πρέπει να κάνουν χαρά επειδή θα πάρει το 11? Νομίζω κάτι τέτοιο ήταν αυτονόητο 1
xoldboyx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, k_dinos είπε Ε, με android 10 κυκλοφόρησε, θα πρέπει να κάνουν χαρά επειδή θα πάρει το 11? Νομίζω κάτι τέτοιο ήταν αυτονόητο Δεν ειναι να κανει καποιος χαρα, αλλα να γνωριζει το roadmap και ενα πρωιμο changelog 2
AntiCambeR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Στις 6/12/2020 στις 12:47 ΜΜ, xoldboyx είπε Δεν ειναι να κανει καποιος χαρα, αλλα να γνωριζει το roadmap και ενα πρωιμο changelog Αν δεν δώσουν την 12, θα τους βρίζει για άλλη 1 φορά ο κόσμος όπως με το XZ1 των 700€ που βγήκε με την 8 και πήρε μόνο την 9 με 2 χρόνια security patches.
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Στις 6/12/2020 στις 12:47 ΜΜ, xoldboyx είπε Δεν ειναι να κανει καποιος χαρα, αλλα να γνωριζει το roadmap και ενα πρωιμο changelog Ναι βεβαια τσαμπα αναφερονται αυτα στο εδω θεμα που δεν προκειται να μπουν να το διαβασουν οι κατοχοι του κινητου,ετσι δεν ειναι? 1
babyonboard Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Στις 19/11/2020 στις 12:52 ΠΜ, imvrios είπε Απόλυτα θεμιτό να θες να τα δεις και να τα πιάσεις. Τότε όμως θα χάσεις τη Black Friday και θα ελπίζεις σε προσφορά Χριστουγέννων. Γιατί τις αρχικές τιμές εγώ δε θα τις έδινα ούτε για το ένα ούτε για το άλλο. Εμένα το Xperia 5 μου αρέσει γιατί είναι ελαφρύ. 163 γραμμάρια. Το Xperia 1 είναι 19 γραμμάρια βαρύτερο. Καμία από τις δύο δε μπορείς να τις χειριστείς με το ένα χέρι και για να βοηθήσει η Sony έχει ένα overlay app που σε αφήνει με slide να ανοίξεις εφαρμογές από τη μέση της οθόνης. Τώρα, με δεδομένο ότι το Xperia 1 ένα είναι 7 χιλιοστά μεγαλύτερο και μόνο 2,3 χιλιοστά πιο πλατύ, το Xperia 1 είναι ακόμα πιο μακρόστενη συσκευή. Το πλάτος του Xperia 5 μου επιτρέπει να το πιάνω σταθερά στο χέρι μου, κλείνει επαρκώς. Το πλάτος του Xperia 1 έχει μικρή διαφορά, οπότε θεωρώ ότι ούτε με αυτό θα υπάρχει κάποιο θέμα. Με το που θα πιάσεις στο χέρι σου τις συσκευές, η αίσθηση είναι αμέσως premium. Το 21:9 aspect ratio εμένα μου αρέσει. Η Sony έχει ένα app στο τηλέφωνο για να χωρίζεις την οθόνη στα δύο και τα βλέπεις δύο εφαρμογές. Επίσης, αν τυχαίνει να διαβάζεις στο κινητό σου, αυτό το aspet ratio θα σου επιτρέψει να διαβάζεις βιβλία ή περιοδικά που έχουν τρίστηλο χωρίς να κάνεις scroll. Τώρα, το Xperia 1 έπαιξε κάποια στιγμή στα 850€. Μου αρέσει πολύ το Xperia 5 και σκέφτομαι ότι θα έπρεπε να είχα δώσει τα 200€ παραπάνω για να πήγαινα στο 1 και να είχα την 4k οθόνη. Τελικα πηγα στο 5 ιι. Και εμαθα ο χαζος οτι στην λεμεσο εχει sony center αφου αγορασα το κινητο.. Τα ειδα εκ των υστερων διπλα διπλα, και μπορω να πω οτι χαιρομαι ιδιατερως για την επιλογη και που δεν πηγα στο μεγαλυτερο κινητο. Αφενος ολα τα κινητα μου φαινονται τεραστια μετα το 5 . Kαι το γεγονος οτι εχει αυτο το aspect ratio η οθονη προσφερει και περισσοτερο υλικο για καταναλωση. Τωρα πραγματικα αυτα ειναι περι ορεξεως που λενε αλλα πιστευω καλα εκανες και δεν χαλασες τα παραπανω λεφτα για το μεγαλυτερο κινητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα