Homecinemakias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Θα ήθελα να μου συστήσετε πρόγραμμα που να μπορεις με ενα τάτς να επιλέγεις φωτο σε φούλ σκρίν και να συνεχίζεις. ΠΧ εαν έχω φάκελο με 500 φωτος, να επιλέγω όσες θέλω και μετά να μπορώ να τις απομονώσω, να τις βάλω σε ξεχωριστό φάκελο. Υπάρχει κάτι; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 On 14/11/2020 at 23:48, Homecinemakias said: Θα ήθελα να μου συστήσετε πρόγραμμα που να μπορεις με ενα τάτς να επιλέγεις φωτο σε φούλ σκρίν και να συνεχίζεις. ΠΧ εαν έχω φάκελο με 500 φωτος, να επιλέγω όσες θέλω και μετά να μπορώ να τις απομονώσω, να τις βάλω σε ξεχωριστό φάκελο. Υπάρχει κάτι; Ευχαριστώ! Δεν ξέρω σε τι λειτουργικό είσαι αλλά γι' αυτό ακριβώς που λες, εγώ έχω πάντα τα favourites (iPad) άδεια. Όταν θέλω να επιλέξω, κάνω favourite όσες φώτο θέλω και μετά τις βάζω σε album. Τέλος τις κάνω un-fanoutite για να είναι το fanourite album άδειο και διαθέσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Έχω ένα Huawei 8αράκι. Απλό δηλαδή. Καλησπερα! 38 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Δεν ξέρω σε τι λειτουργικό είσαι αλλά γι' αυτό ακριβώς που λες, εγώ έχω πάντα τα favourites (iPad) άδεια. Όταν θέλω να επιλέξω, κάνω favourite όσες φώτο θέλω και μετά τις βάζω σε album. Τέλος τις κάνω un-fanoutite για να είναι το fanourite album άδειο και διαθέσιμο. Μάλλον δεν δουλεύει σε Huawei ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 49 minutes ago, Homecinemakias said: Έχω ένα Huawei 8αράκι. Απλό δηλαδή. Καλησπερα! Μάλλον δεν δουλεύει σε Huawei ε; Δεν ξέρω από Android. Δεν έχει επιλογή για favourites όταν είσαι full screen στις φώτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα