DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας, Τις τελευταίες μέρες έχω αρχίσει και μπαίνω στο τρυπάκι μπας και αλλάξω συσκευή. Προβληματίζομαι λίγο όμως και θέλω να ακούσω λίγο απόψεις σε σχέση με τις συσκευές που θα αναφέρω. Οι κατηγορίες είναι διαφορετικές και με χαοτική διαφορά χρημάτων η πιο απλή με την πιο δυνατή. Ο λόγος , ο εξής. Είχα P9 lite μια από τις πιο γαμάτες συσκευές στην κατηγορία της όταν βγήκε. 1,5 χρόνο με υπερκάλυψε και αφού την πούλησα εδω και 2 χρόνια καλύπτει πλήρων την επόμενη κάτοχο. Μετέβηκα σε Honor 10 128Gb το οποίο τον πρώτο καιρό ουδε ένα θέμα και ήταν και πιστόλι και πολύ smooth λειτουργία και όλα καλά. Μετά άρχισαν κάτι μικροβλακείες τύπου μη σωστή αναγνώριση αποτυπώματος την πρωτη φορά που υποτίθεται άλλαξαν οθόνη και πλάτη ( δεν το έκαναν ποτέ εξού και η δεύτερη επίσκεψη),λίγο καιρό μετά είχα πολύ γρήγορη πτώση μπαταρίας (7 μήνες μετά αλλά η εγγύηση τους είναι 6μηνη για ανταλλακτικά) τελικά έκαναν αλλαγή οθόνης και πλάτης και τελικά τώρα κάνει περιστασιακά γραμμές στην οθόνη κολλάει σε άσχετους χρόνους η κάμερα θέλει περισσοτερη ώρα για να βγάλει φωτο και τέτοια. Ετοιμάζομαι για την τελευταία επίσκεψη λίγο πριν την λήξη εγγύησης παρόλα αυτά ελπίζω ότι θα βρω ακρη. Λόγος αναφοράς ότι μια συσκευή 170 γιουρια δεν έκανε κιχ με πολύ σκληρή μεταχείρηση και μια τον 400ων με ταλαιπωρεί. Άρα έχει δημιουργηθεί το εύλογο ερώτημα να παω σε μια φτηνή με καλά χαρακτηριστηκά και όσο βγάλει ή να πάω σε μία πολύ δυνατή με προοπτική τουλάχιστον 3ετίας? Αν υπάρχουν κάτοχοι συσκευών σαν τις αναφερόμενες θα ήθελα να ακούσω την εμπειρία χρήσης τους και αν θεωρούν ότι έπραξαν σωστά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συσκευές που έχω στο νού μου είναι : Huawei Nova 5T (6GB/128GB) OnePlus Nord (8GB/128GB) Huawei P30 Pro Dual (8GB/128GB) OnePlus 8 Pro (8GB/128GB) ίσως και το (12GB/256GB) OnePlus 8T (8GB/128GB) Υ.Γ παλιότερες συσκευές W995, Xperia Ray, LG G2 επίσης κανένα θέμα που ήταν κύριες
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Κάνεις δεν έχει κάποια από τις συσκευές ή απλά να εκφέρει γενικά άποψη;;
SeNNinhA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Κάνεις δεν έχει κάποια από τις συσκευές ή απλά να εκφέρει γενικά άποψη;; Ολες οι συσκευες που αναφερεις ειναι αξιολογες και θεωρω οτι θα σε πανε μακρια εαν τις προσεξεις. Παντα και σε ολες τις συσκευες υπαρχει το ποσοστο των προβληματικων. Δεν ειναι θεμα κατηγοριας αλλα θεμα τυχης. Προσωπικα μιλωντας εχουμε 2 Nova 5t (ενα εγω και ενα ο γιος) και ενα P30 στην οικογενεια. Τα θεωρω εξαιρετικές επιλογες το καθενα για τα χρηματα του. Και το Nova 5t θα σε υπερκαλύψει. Εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το P30/P30Pro. Τι μου αρεσει πιο πολυ στο P30 της γυναικας μου? Οχι δεν ειναι η οθονη. Ειναι το οτι ειναι λιγο πιο μαζεμενο σε διαστασεις και με βολευει περισσοτερο στο χερι. Καλη η Amoled αλλα ζω και χωρις αυτη ανετα. Τα P30/P30pro ειναι πιο premium εαν θελεις να διαθεσεις χρηματα αλλα δεν θα σου λειψει κατι και με το Νova. One Plus δεν ειχα ποτε αλλα παντα ηθελα να δοκιμασω ενα. Θεωρουνται καλα αλλα νομιζω ειναι πια και αυτα υπερκοστολογημενα. Σαφεστατα δεν θα πηγαινα σε One Plus Nord. Προτιμω το Nova 5t. 2
dubio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Ολες οι συσκευες που αναφερεις ειναι αξιολογες και θεωρω οτι θα σε πανε μακρια εαν τις προσεξεις. Παντα και σε ολες τις συσκευες υπαρχει το ποσοστο των προβληματικων. Δεν ειναι θεμα κατηγοριας αλλα θεμα τυχης. Προσωπικα μιλωντας εχουμε 2 Nova 5t (ενα εγω και ενα ο γιος) και ενα P30 στην οικογενεια. Τα θεωρω εξαιρετικές επιλογες το καθενα για τα χρηματα του. Και το Nova 5t θα σε υπερκαλύψει. Εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το P30/P30Pro. Τι μου αρεσει πιο πολυ στο P30 της γυναικας μου? Οχι δεν ειναι η οθονη. Ειναι το οτι ειναι λιγο πιο μαζεμενο σε διαστασεις και με βολευει περισσοτερο στο χερι. Καλη η Amoled αλλα ζω και χωρις αυτη ανετα. Τα P30/P30pro ειναι πιο premium εαν θελεις να διαθεσεις χρηματα αλλα δεν θα σου λειψει κατι και με το Νova. One Plus δεν ειχα ποτε αλλα παντα ηθελα να δοκιμασω ενα. Θεωρουνται καλα αλλα νομιζω ειναι πια και αυτα υπερκοστολογημενα. Σαφεστατα δεν θα πηγαινα σε One Plus Nord. Προτιμω το Nova 5t. Φιλε μου,απο μπαταρία το Nova 5t,τη βγαζει τη μερα ανετα με κανονικη-ικανη χρηση? Απο καμερα ευχαριστημενος?
kp1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, dubio είπε Φιλε μου,απο μπαταρία το Nova 5t,τη βγαζει τη μερα ανετα με κανονικη-ικανη χρηση? Απο καμερα ευχαριστημενος? Φίλε και βγάζει την μέρα και έχει γρήγορη φόρτιση που βοηθάει..κάμερα πολύ καλή ειδικά για την κατηγορία του..
SeNNinhA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, dubio είπε Φιλε μου,απο μπαταρία το Nova 5t,τη βγαζει τη μερα ανετα με κανονικη-ικανη χρηση? Απο καμερα ευχαριστημενος? 1 ώρα πριν, kp1 είπε Φίλε και βγάζει την μέρα και έχει γρήγορη φόρτιση που βοηθάει..κάμερα πολύ καλή ειδικά για την κατηγορία του.. Ναι. βγαζει ανετα την ημερα. Εγω μιλαω παρα πολυ για την δουλεια καθως και ειμαι και Online συνεχεια με internet γιατι ειμαι εκτος γραφειου. Και ο γιος μου που παιζει παιχνιδια δεν εχει προβλημα. Εαν βεβαια μιλας για να παιζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ παιχνιδια τοτε κανενα κινητο δεν θα σε βγαλει. Και απο καμερα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο. Ειδικα για τα χρηματα του νομιζω ότι ειναι απο τα καλυτερα εαν οχι το καλυτερο. Γενικα ειναι ποιοτικο.
dubio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Σας ευχαριστώ παιδιά 14 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Ναι. βγαζει ανετα την ημερα. Εγω μιλαω παρα πολυ για την δουλεια καθως και ειμαι και Online συνεχεια με internet γιατι ειμαι εκτος γραφειου. Και ο γιος μου που παιζει παιχνιδια δεν εχει προβλημα. Εαν βεβαια μιλας για να παιζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ παιχνιδια τοτε κανενα κινητο δεν θα σε βγαλει. Και απο καμερα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο. Ειδικα για τα χρηματα του νομιζω ότι ειναι απο τα καλυτερα εαν οχι το καλυτερο. Γενικα ειναι ποιοτικο.
SeNNinhA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, dubio είπε Σας ευχαριστώ παιδιά Στην μεση κατηγοριατιμης υπαρχουν φυσικα και πολλα αλλα. Mi10 lite P40lite (αλλα χωρις google services) Poco F2 Pro Realme 7 pro Samsung S20 / S20 FE (λιγο πιο ψηλα σε budget) και πολλα πολλα αλλα Βασικα πρεπει να καθορισεις πρωτα κατηγορια τιμης και μετα 2-3 βασικες απαιτησεις σου 1
dubio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Στην μεση κατηγοριατιμης υπαρχουν φυσικα και πολλα αλλα. Mi10 lite P40lite (αλλα χωρις google services) Poco F2 Pro Realme 7 pro Samsung S20 / S20 FE (λιγο πιο ψηλα σε budget) και πολλα πολλα αλλα Βασικα πρεπει να καθορισεις πρωτα κατηγορια τιμης και μετα 2-3 βασικες απαιτησεις σου Εχω το Mi A3 κ σκεφτομαι για αλλαγη.το εχω με g cam.προσπαθω να καταλαβω αν θα ειναι αναβάθμιση το 5t φωτογραφικα κ αν θα μεινω ικανοποιημενος απο μπαταρια( απο το Α3 πολυ ικανοποιημενος). Επισης στο παρελθον ειχα το P8 για λιγο κ μου ειχε αρεσει το emui κ γενικα η εμπειρια huawei.κ λεω να κανω ενα διάλειμμα απο xiaomi.realme ξεφεύγει σε χρηματα κ χωρις nfc που το θελουμε.p40 lite χωρις google services που το θελουμε επισης. Συγνωμη DeVilMaYcRyGR, μπήκα σφηνα στο νημα σου Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από dubio
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ολες οι συσκευες που αναφερεις ειναι αξιολογες και θεωρω οτι θα σε πανε μακρια εαν τις προσεξεις. Παντα και σε ολες τις συσκευες υπαρχει το ποσοστο των προβληματικων. Δεν ειναι θεμα κατηγοριας αλλα θεμα τυχης. Προσωπικα μιλωντας εχουμε 2 Nova 5t (ενα εγω και ενα ο γιος) και ενα P30 στην οικογενεια. Τα θεωρω εξαιρετικές επιλογες το καθενα για τα χρηματα του. Και το Nova 5t θα σε υπερκαλύψει. Εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το P30/P30Pro. Τι μου αρεσει πιο πολυ στο P30 της γυναικας μου? Οχι δεν ειναι η οθονη. Ειναι το οτι ειναι λιγο πιο μαζεμενο σε διαστασεις και με βολευει περισσοτερο στο χερι. Καλη η Amoled αλλα ζω και χωρις αυτη ανετα. Τα P30/P30pro ειναι πιο premium εαν θελεις να διαθεσεις χρηματα αλλα δεν θα σου λειψει κατι και με το Νova. One Plus δεν ειχα ποτε αλλα παντα ηθελα να δοκιμασω ενα. Θεωρουνται καλα αλλα νομιζω ειναι πια και αυτα υπερκοστολογημενα. Σαφεστατα δεν θα πηγαινα σε One Plus Nord. Προτιμω το Nova 5t. Το γνωρίζω ότι είναι καθαρά θέμα τύχης το αν θα σου βγει κάτι καλό ή όχι. Το P30 Lite το έχει η γυναίκα μου γενικά τις ψιλοκολλαει κάποιες φορές αλλά γενικά για το budget του είναι καλό. Το 8T το ανέφερα λόγω ότι το έπιασα για λίγο πριν την κυκλοφορία του μέσω φίλου. Εξαιρετική εικόνα πολύ γρήγορο αρκετά σχόλια όμως για κολλήματα στην οθόνη. Το nova από την άλλη δεν έχει τύχει να το δω από κοντά αλλά γενικά πιστεύω ότι είναι vfm. Παρόλα αυτά σκέφτομαι ότι θα ήθελα μια συσκευή να μην κολλάει πουθενά αλλά και να μην είναι παντόφλα. Πράγμα δύσκολο εκτός αν πας σε iPhone 12 το μικρό. Πάντως παρακολουθώ τιμές έχει μια πτώση το 8Pro που ζαχαρώνω αλλά θέλω να ακούσω καμία άποψη χρήστη. 9 λεπτά πριν, dubio είπε Εχω το Mi A3 κ σκεφτομαι για αλλαγη.το εχω με g cam.προσπαθω να καταλαβω αν θα ειναι αναβάθμιση το 5t φωτογραφικα κ αν θα μεινω ικανοποιημενος απο μπαταρια( απο το Α3 πολυ ικανοποιημενος). Επισης στο παρελθον ειχα το P8 για λιγο κ μου ειχε αρεσει το emui κ γενικα η εμπειρια huawei.κ λεω να κανω ενα διάλειμμα απο xiaomi.realme ξεφεύγει σε χρηματα κ χωρις nfc που το θελουμε.p40 lite χωρις google services που το θελουμε επισης. Συγνωμη DeVilMaYcRyGR, μπήκα σφηνα στο νημα σου No worries καλύτερα να υπάρχει μια συνέχεια στο ίδιο θέμα πάρα 100 διαφορετικά. Διάβασε λίγο για σχόλια Huawei. Εγώ γενικά είμαι της hua αλλά πολύ νωρίς για να κάνω πειράματα με το δικό τους λογισμικό. Οπότε μάλλον θα παίξω σε άλλη εταιρεία.
SeNNinhA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, dubio είπε Εχω το Mi A3 κ σκεφτομαι για αλλαγη.το εχω με g cam.προσπαθω να καταλαβω αν θα ειναι αναβάθμιση το 5t φωτογραφικα κ αν θα μεινω ικανοποιημενος απο μπαταρια( απο το Α3 πολυ ικανοποιημενος). Επισης στο παρελθον ειχα το P8 για λιγο κ μου ειχε αρεσει το emui κ γενικα η εμπειρια huawei.κ λεω να κανω ενα διάλειμμα απο xiaomi.realme ξεφεύγει σε χρηματα κ χωρις nfc που το θελουμε.p40 lite χωρις google services που το θελουμε επισης. Συγνωμη DeVilMaYcRyGR, μπήκα σφηνα στο νημα σου Δεν θα ακολουθήσω τον παροξυσμό που γενικά υπάρχει για τις κάμερες των κινητών. Προσωπικά έχω φωτογραφικές μηχανες για την φωτογραφική μου απασχόληση. Το κινητό όπως και να έχει είναι μεν πολύ βολικό αλλα μιλάμε κατά 99% τραβάμε snapshots. Οπως και να εχει τα νέα κινητά είναι σε καλό επίπεδο αλλά μόνο για στατικά θέματα ακόμη. Δεν μπορώ να πω. Με εχει βολέψει η wide του Nova 5t αλλά αξακολουθω να μιλάω για snapshots από τα οποία ποτέ δεν έχεις απαιτήσεις. Υπάρχει πάντα το manual και ένα αξιόλογο night mode. Τα night modes ποτέ δεν ειναι τέλεια ούτως ή άλλως εκτός κι αν έχεις το κινητό σε τρίποδο και όχι στο χέρι. Πόσες τέτοιες φώτο έχετε? Εγώ καμία. Θεωρώ ότι το να ψειρίζουμε το +/-10% καλυτερη/χειρότερη κάμερα (σε ιδανικές συνθήκες) δεν έχει τόσο νόημα. Άσε που η ίδια φωτογραφία στις ίδιες συνθήκες με το ίδιο κινητό μπορεί να είναι μέρα με την νύχτα αναλόγως με το ποιος την εχει τραβήξει. Ο φωτογράφος κάνει μεγαλύτερη διαφορά από το ίδιο το κινητό. Γνώμη μου πάντα. Σε κάθε περίπτωση ο επεξεργαστής είναι άλλης κατηγορίας στο Nova 5t. Καμία σχέση με το Α3. Αναβάθμιση μεγάλη σε αυτό Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από SeNNinhA
Neural_handshake Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 ενα θα πω ,ειχα το 5t για 6 μηνες μεχρι που μου το πηρε η κορη μου η οποια κανει βαρια χρηση κ μου ειπε οτι ειναι ευχαριστημενη ψαχνω νεο κινητο κ κοιταω τι θα παιξει black friday αν βρω προσφορα σε 5t το εχω αγορασει ξανα χωρις δευτερη σκεψη
chios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, dubio είπε Εχω το Mi A3 κ σκεφτομαι για αλλαγη.το εχω με g cam.προσπαθω να καταλαβω αν θα ειναι αναβάθμιση το 5t φωτογραφικα κ αν θα μεινω ικανοποιημενος απο μπαταρια( απο το Α3 πολυ ικανοποιημενος). Επισης στο παρελθον ειχα το P8 για λιγο κ μου ειχε αρεσει το emui κ γενικα η εμπειρια huawei.κ λεω να κανω ενα διάλειμμα απο xiaomi.realme ξεφεύγει σε χρηματα κ χωρις nfc που το θελουμε.p40 lite χωρις google services που το θελουμε επισης. Συγνωμη DeVilMaYcRyGR, μπήκα σφηνα στο νημα σου Και εγώ με το Α3 είμαι και από κάμερα είμαι πολύ ικανοποιημένος, στο 5Τ σίγουρα θα κερδίσεις σε επεξεργαστή μέρα με τη νύχτα βασικά, αλλά θα χάσεις σε όλα τα άλλα, (μπαταρία, ακουστικά,sd, ραδιόφωνο, υπέρυθρες) για την δική μου χρήση απαραίτητα. Τα ζυγίζεις και βλέπεις , εγώ θα κοιτούσα και realme 7 pro σαν εναλλακτική.
Neural_handshake Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 mi 10 lite που ειναι κ 5g κ γρηγοροτερο πλην του nova
kp1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Στις 17/11/2020 στις 9:17 ΜΜ, chios είπε Και εγώ με το Α3 είμαι και από κάμερα είμαι πολύ ικανοποιημένος, στο 5Τ σίγουρα θα κερδίσεις σε επεξεργαστή μέρα με τη νύχτα βασικά, αλλά θα χάσεις σε όλα τα άλλα, (μπαταρία, ακουστικά,sd, ραδιόφωνο, υπέρυθρες) για την δική μου χρήση απαραίτητα. Τα ζυγίζεις και βλέπεις , εγώ θα κοιτούσα και realme 7 pro σαν εναλλακτική. Το mi a3 έχει υπέρυθρης που ανοίγεις τηλεόραση και air condition?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα