Salvation81 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, manos24021997 είπε Οχι πολλα δεν ειναι. Αλλα θα προτιμούσα να τη βρω εδω να σου πω την αλήθεια. Γιατι και κατι να λειπει ή προβληματικο ειναι, αντε να περιμενεις να στο στειλουν (και αν το στείλουν), και ποτε θα το στείλουν. Ενω αν το αγορασω απο δω, θα λυθει το προβλημα (αν υπαρχει), πιο γρηγορα. Και θα χω την ευκερια να τα δω απο κοντα. Γιατι οσο να ναι, αλλιως ειναι απο μια οθονη, και αλλιως να το δεις απο κοντα Εχω παρει πολλα που εβγαλαν προβλημα εδω και μου εβγαλαν την παναγια για να τα φτιαξουν αλλα ναι το θεμα και εμενα θα ηταν να το δω πρωτα.
KoreanW Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Maktheo said: Δεν ειμαι ελεύθερος επαγγελματίας, υπάλληλος ειμαι. Με καλη θεληση και να "προστατευσω" τον αγοραστη ηταν το παραπανω ποστ. Αν ηταν μια απλη καρεκλα θα ελεγα μαζί σου, δωσε 30ε σε praktiker/ikea αντι πχ 150 σε κάποια έκθεση /μαραγκο και αν χαλασει ξαναδινεις 30ε και την αντικαθιστάς.. αλλα εδω ίσως μιλαμε για 4ψηφιο ποσό που η στραβή θα τξουξει.. Μπορω να σου αναλυσω πως δικαιολογουνται ευκολα οι χρεωσεις 2-3 παραπάνω που λες.. Και θα δωσω και ενα παραδειγμα. Φίλος αγορασε καναπε 3θεσιο απο Εντός (πρωην sato) με 50% εκπτωαη, απο 1000ε τον πηρε 500ε.. Μολις βρεθηκαμε, με χαρα μου τον δειχνει για να μου τον παρουσίασει και να του πω την γνωμη μου.. Απο τα 2 μετρα φαινόταν η τελεια αγορα αλλα ψιλαφιζοντας καταλαβαίνεις τι υλικα χρησιμοποιήθηκαν όπως επισης και το "υφασμα" δεν ηταν υφασμα αλλα κατι σαν πλαστικο (οπως τα τσουβαλια).. Τι να του πω; οτι ουτε 300ε δεν αξιζει; Λιγο καιρο μετα εκανα καναπέ για το δικο μου σπιτι (λιγο μεγαλύτερο από τον 3θεσιο του φιλου παραπάνω) και μονο το ύφασμα που εβαλα στον ταπετσερη κόστισε 400ε..επαναλαμβάνω μονο το υφασμα.. Βαλε αφρολεξ αλλα 200ε, ξυλα, εργασια δικη μου, εργασια ταπετσερη και βγάλε εσυ κοστολογιο Απο την αλλη παλι εννοείται οτι ο καθένας κοιτα τις αναγκες του και παντα τέτοιες εταιρείες σε καθε κλαδο θα έχουν το κοινο τους.. Και εγω εχω ψωνίσει από jumbo/vicko/ikea αλλα συγκεκριμένα προϊόντα για τις δικες μου συγκεκριμένες αναγκες.. μια μικρή παρατήρηση κακώς βάζεις τα ικεα στην ίδια πρόταση με vicko, praktiker, jumbo ίσως και entos τα ικεα έχουν ποιότητες και ποιότητες, σίγουρα τα φτηνιάρικα ικεα είναι γτπ αλλά έχει και ποιότητες που ξεπερνούν κατά πολύ το μέσο όρο της αγοράς όπου σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ακόμα κι έτσι, το ικεα έχει και μια γκάμα και μια υποστήριξη για να δώσω και εγω παράδειγμα εχει το ικεα ψευτοκαναπέδες, αλλά έχει και καναπέδες στους οποίους το κάθε μαξιλάρι καθίσματος έχει όχι μόνο αφρολέξ αλλά και στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια σε θήκες αυτά Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από KoreanW 3
mihanikos1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, KoreanW είπε Spoiler μια μικρή παρατήρηση κακώς βάζεις τα ικεα στην ίδια πρόταση με vicko, praktiker, jumbo ίσως και entos τα ικεα έχουν ποιότητες και ποιότητες, σίγουρα τα φτηνιάρικα ικεα είναι γτπ αλλά έχει και ποιότητες που ξεπερνούν κατά πολύ το μέσο όρο της αγοράς όπου σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ακόμα κι έτσι, το ικεα έχει και μια γκάμα και μια υποστήριξη για να δώσω και εγω παράδειγμα εχει το ικεα ψευτοκαναπέδες, αλλά έχει και καναπέδες στους οποίους το κάθε μαξιλάρι καθίσματος έχει όχι μόνο αφρολέξ αλλά και στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια σε θήκες αυτά να προσθεσω οτι τα ικεα, πριν χρονια τουλαχιστον, ειχαν απιστευτη εξυπηρετιση. μου αντικατεστησαν κρεβατι που εσπασε κομματι απο δικη μου ευθυνη και επειδη ειχε καταργηθει το χρωμα και δεν μπορουσαν να μου βρουν ανταλλακτικο μου εδωσαν ολοκληρο κρεβατι. 4
KoreanW Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Just now, mihanikos1 said: να προσθεσω οτι τα ικεα, πριν χρονια τουλαχιστον, ειχαν απιστευτη εξυπηρετιση. μου αντικατεστησαν κρεβατι που εσπασε κομματι απο δικη μου ευθυνη και επειδη ειχε καταργηθει το χρωμα και δεν μπορουσαν να μου βρουν ανταλλακτικο μου εδωσαν ολοκληρο κρεβατι. σε γενικές γραμμές το ικεα μπορεί να το κάνει αυτό γιατί είναι πολυεθνική με παγκόσμια παρουσία και όνομα ελέγχει και ελέγχεται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε δύσκολες αγορές, και έχει επιλέξει να διατηρεί διαχρονικά μια αξιόπιστη εμπορική ταυτότητα απέναντι στον πελάτη κάτι που ισχύει σε όλη την αλυσίδα σχεδίασης, παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων του σε κάθε περίπτωση υποτίθεται τα ικεα προσφέρουν μια πιο τίμια σχέση vfm και κάποια στάνταρ για την κατηγορία τιμής τους απέναντι σε έναν ανταγωνισμό ζούγκλα που είτε δεν ελέγχει τις απαράδεκτες ποιότητες είτε υπερκοστολογεί είτε δεν υποστηρίζει τα προϊόντα που διακινεί αεριτζηδες που εισάγουν τουρκοκινέζικα στο Ελλάντα, και μετά εξαφανιζονται όπως εμφανίστηκαν δε μπορούν να τσουβαλιαστούν με το κάθε ικεα 2
Lews Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εδώ υπάρχουν μαγαζιά ρε παιδιά που πουλάνε κατώτερη ποιότητα από μια μέτρια σειρά του ΙΚΕΑ σε πολύ ακριβότερες τιμές,πχ γ.....ς,μ.....ςκαι άλλες,είναι να τρελαίνεσαι ώρες ώρες,και όλα είναι από κινα και χαλανε σε 2 χρονια μαξ,. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από Lews 1
paylidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, manos24021997 είπε Εχετε δικιο... Χθες που μιλησα με τα πρακτορεία για τα μεταφορικα, μου ειπαν οτι θελουν γυρω στα 110 με 130 ευρω τα μεταφορικα... Συνολο βγαινει γυρω στα 400... Θα παω να δω και σε μαγαζια εδω στο νησι (οσα εμειναν ορθια με το σεισμο δυστυχως) ,μηπως και βρω κατι και εδω. Αν βρω με 450, θα την αγορασω απο Σαμο. Δες πρακτικερ απο ενα ποσο και πάνω για παραγγελια μεσω του σαιτ εχει δωρεαν μεταφορικα σε όλη την ελλαδα
efo355 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Το ikea Γενικά τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει την ποιότητα και το design του αλλά και τις τιμές.... Πάντως εξακολουθεί να είναι πολύ ανώτερο από πολλούς αεριτζηδες της εγχώριας αγοράς. 1
Mpoumpos Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Αν και αργησα.... Λοιπόν ένα θα πω βρηκα κουζίνα στην videnov στα 200€ και ολόιδια σε μαγαζί Θεσσαλονίκη στα 450€ καρμπόν ίδια.... Χωρίς περαστικά... Δεν λεω ότι είναι ποιοτικά αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις..... Γιατί υπάρχουν πολλοί που σε κλέβουν για τα ίδια.... Για μένα σε μια κουζίνα είναι ο πάγκος... Φυσικά και πήρα καλό πάγκο άπο εταιρίας στα 3.8 και είμαι φουλ ευχαριστημένος για το εξοχικό με 600 ευρώ κουζίνα σε Π. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα