Προς το περιεχόμενο

Videnov κουζινα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλο ΣΚ στη παρεα! 😄😄😄

Θελω να κανω μια ανακαινηση στο σπιτι και ειπα να ξεκινήσω με τη κουζίνα. Ψαχνω για κατι ωραιο και οικονομικο. Ψαχνοντας, επεσα πανω σ αυτη τη κουζινα, και μ αρεσε!! Αλλα εχει αγορασει κανενας απο αυτη την εταιρεια για να μου πει τη γνωμη του; Ειναι καλα, ή σε κανενα χρονο, θα ξεκινησουν να φευγουν τα φυλλα απ τις ντουλαπες; Και αν εχει παραγγειλει κανένας εκτος αθηνων να μου πει αν ηταν οκ στο θεμα μεταφορας και πληρωμης.. Γιατι θελω να τη στειλουν Σαμο, και μου ζητησαν να κατω τραπεζικη καταθεση.

Ευχαριστω και να στε καλα ολοι!! ❤

https://videnov.gr/koyzina-biliana

Δημοσ.

Στενά ντουλάπια 45cm.  Μελαμίνη που αν θυμαμε δεν αναφέρει πάχος.δεν έχεις επιλογή τροποποίησης.πρεπει να μέτρησης καλά ώστε να σου βγουν οι διαστάσεις.εχει ελλειψεις σε ντουλάπια κατά καιρους οπότε αν έχεις βγάλει ένα σχέδιο και πας να παραγγείλεις μπορεί να δεις ότι είναι σε έλλειψη 1-2 κομμάτια.προσωπικα δεν θα την έβαζα σε κύριο σπίτι. Για κανένα εξοχικό η bnb καλή είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε

Στενά ντουλάπια 45cm.  Μελαμίνη που αν θυμαμε δεν αναφέρει πάχος.δεν έχεις επιλογή τροποποίησης.πρεπει να μέτρησης καλά ώστε να σου βγουν οι διαστάσεις.εχει ελλειψεις σε ντουλάπια κατά καιρους οπότε αν έχεις βγάλει ένα σχέδιο και πας να παραγγείλεις μπορεί να δεις ότι είναι σε έλλειψη 1-2 κομμάτια.προσωπικα δεν θα την έβαζα σε κύριο σπίτι. Για κανένα εξοχικό η bnb καλή είναι.

Στο θεμα των στενων ντουλαπιων, δεν εχω θεμα. Διοτι κι αυτα που εχω τωρα, τοσα ειναι. Οπως και σε θεμα διαστασης, μπορω να σου πω οτι εχω και ενα κενο γυρω στα 10 εκατοστα στη καθε μερια. Αλλα αυτο που λες για το παχος, δεν το ειχα προσεξει κι εχεις απολυτο δικιο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε

Φαινονται αρκετα οικονομικές. Σε μαραγκό η μαγαζί πιστευω θα θελαν τουλαχιστον 3 φορες περισσότερα χρηματα

Πραγματι. Αλλά γι αυτό ρωτάω αν έχει αγοράσει κανένας απο κει... Να μου πει τη γνώμη του

Δημοσ.
Address
6 Yagoda str.
Yambol , 8600  Bulgaria
Company Description
VIDENOV GROUP EOOD is located in Yambol, Bulgaria and is part of the Furniture Manufacturing Industry. VIDENOV GROUP EOOD has 1,224 employees at this location and generates $61.10 million in sales (USD). There are 4 companies in the VIDENOV GROUP EOOD corporate family.
Key Principal
ROSEN NIKOLOV
Industry
Incorporated
2019

ΝΕΑ   ΕΤΑΙΡΕΙΑ   ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Δημοσ.
5 ώρες πριν, tigergreg είπε
Address
6 Yagoda str.
Yambol , 8600  Bulgaria
Company Description
VIDENOV GROUP EOOD is located in Yambol, Bulgaria and is part of the Furniture Manufacturing Industry. VIDENOV GROUP EOOD has 1,224 employees at this location and generates $61.10 million in sales (USD). There are 4 companies in the VIDENOV GROUP EOOD corporate family.
Key Principal
ROSEN NIKOLOV
Industry
Incorporated
2019

ΝΕΑ   ΕΤΑΙΡΕΙΑ   ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Απο το 1989 υπαρχει σαν εταιρεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ψωνίσει με αντικαταβολή κ δωρεάν μεταφορικά 4 ή 5 φορές. Οκ είναι ποιοτητα τύπου πρακτικερ αλλά με καπως χαμηλότερη τιμή. Κουζίνα δεν έχω πάρει από εκεί αλλά έχετε το νου σας αυτές του ανατολικού μπλοκ είναι υπερβολικά μικρές για κυρία κατοικία καθως τα κάτω ντουλάπια είναι 45αρια και τα πάνω 30αρια (αυτό ισχύει και για τις αντίστοιχες φθηνές του πρακτικερ κ λερου). 
Με κατάθεση δε ξέρω αν θα αγόραζα, για PayPal εάν έχει το συζητάμε. 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κριτικες που εχω διαβασει σχετικα με την εταιρεία λενε πως λείπουν ακομα εξαρτηματα απο τα πακέτα (πχ ποδαρικό καναπέ) και το after sales / support της εταιρειας ειναι ανύπαρκτο 

Προσωπικα επιπλα τυπου Praktiker/ikea κτλ τα θεωρω ιδανικα για εναν φοιτητη ή καποιον που θα τα κάνει πολυ περιορισμένη χρηση και μετα θα το πεταξει καθως η ποιότητα και τα εξαρτήματά τους εκ των πραγμάτων είναι συγκεκριμένης διάρκειας ζωής. 

Για επιπλα κουζίνας ακομα πιο συγκεκριμένα δεν τα συνιατω καν αφου εκει οι συνθήκες χρήσης ειναι πιο απαιτητικες από αλλα έπιπλα του σπιτιού. 

Αυτα απο εναν επαγγελματία του χώρου.. 

Επεξ/σία από Maktheo
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Maktheo είπε

Κριτικες που εχω διαβασει σχετικα με την εταιρεία λενε πως λείπουν ακομα εξαρτηματα απο τα πακέτα (πχ ποδαρικό καναπέ) και το after sales / support της εταιρειας ειναι ανύπαρκτο 

Προσωπικα επιπλα τυπου Praktiker/ikea κτλ τα θεωρω ιδανικα για εναν φοιτητη ή καποιον που θα τα κάνει πολυ περιορισμένη χρηση και μετα θα το πεταξει καθως η ποιότητα και τα εξαρτήματά τους εκ των πραγμάτων είναι συγκεκριμένης διάρκειας ζωής. 

Για επιπλα κουζίνας ακομα πιο συγκεκριμένα δεν τα συνιατω καν αφου εκει οι συνθήκες χρήσης ειναι πιο απαιτητικες από αλλα έπιπλα του σπιτιού. 

Αυτα απο εναν επαγγελματία του χώρου.. 

Κακως το εγραψες αυτο, θεωρω πως οι επαγγελματιες του χωρου προκειμενου να εχουν πελατεια και να χρεωνουν 2-3 φορες επανω ανετα ε λογικο να βγαζουν τετοιες εταιρειες σκαρτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Κακως το εγραψες αυτο, θεωρω πως οι επαγγελματιες του χωρου προκειμενου να εχουν πελατεια και να χρεωνουν 2-3 φορες επανω ανετα ε λογικο να βγαζουν τετοιες εταιρειες σκαρτες.

Δεν ειμαι ελεύθερος επαγγελματίας, υπάλληλος ειμαι. 

Με καλη θεληση και να "προστατευσω" τον αγοραστη ηταν το παραπανω ποστ.

Αν ηταν μια απλη καρεκλα θα ελεγα μαζί σου, δωσε 30ε σε praktiker/ikea αντι πχ 150 σε κάποια έκθεση /μαραγκο και αν χαλασει ξαναδινεις 30ε και την αντικαθιστάς.. αλλα εδω ίσως μιλαμε για 4ψηφιο ποσό που η στραβή θα τξουξει.. 

Μπορω  να σου αναλυσω πως  δικαιολογουνται ευκολα οι χρεωσεις 2-3 παραπάνω που λες.. 

Και θα δωσω και ενα παραδειγμα. 

Φίλος αγορασε καναπε 3θεσιο απο Εντός  (πρωην sato) με 50% εκπτωαη, απο 1000ε τον πηρε 500ε.. Μολις βρεθηκαμε, με χαρα μου τον δειχνει για να μου τον παρουσίασει και να του πω την γνωμη μου.. Απο τα 2 μετρα φαινόταν η τελεια αγορα αλλα ψιλαφιζοντας καταλαβαίνεις τι υλικα χρησιμοποιήθηκαν όπως επισης και το "υφασμα" δεν ηταν υφασμα αλλα κατι σαν πλαστικο (οπως τα τσουβαλια).. Τι να του πω; οτι ουτε 300ε δεν αξιζει; 

Λιγο καιρο μετα εκανα καναπέ για το δικο μου σπιτι (λιγο μεγαλύτερο από τον 3θεσιο του φιλου παραπάνω) και μονο το ύφασμα που εβαλα στον ταπετσερη κόστισε 400ε..επαναλαμβάνω μονο το υφασμα.. Βαλε αφρολεξ αλλα 200ε, ξυλα, εργασια δικη μου, εργασια ταπετσερη και βγάλε εσυ κοστολογιο

Απο την αλλη παλι εννοείται οτι ο καθένας κοιτα τις αναγκες του και παντα τέτοιες εταιρείες σε καθε κλαδο θα έχουν το κοινο τους.. Και εγω εχω ψωνίσει από jumbo/vicko/ikea αλλα συγκεκριμένα προϊόντα για τις δικες μου συγκεκριμένες αναγκες.. 

Επεξ/σία από Maktheo
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχετε δικιο... Χθες που μιλησα με τα πρακτορεία για τα μεταφορικα, μου ειπαν οτι θελουν γυρω στα 110 με 130 ευρω τα μεταφορικα... Συνολο βγαινει γυρω στα 400... Θα παω να δω και σε μαγαζια εδω στο νησι (οσα εμειναν ορθια με το σεισμο δυστυχως) ,μηπως και βρω κατι και εδω. Αν βρω με 450, θα την αγορασω απο Σαμο. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Maktheo είπε

Δεν ειμαι ελεύθερος επαγγελματίας, υπάλληλος ειμαι. 

Με καλη θεληση και να "προστατευσω" τον αγοραστη ηταν το παραπανω ποστ.

Αν ηταν μια απλη καρεκλα θα ελεγα μαζί σου, δωσε 30ε σε praktiker/ikea αντι πχ 150 σε κάποια έκθεση /μαραγκο και αν χαλασει ξαναδινεις 30ε και την αντικαθιστάς.. αλλα εδω ίσως μιλαμε για 4ψηφιο ποσό που η στραβή θα τξουξει.. 

Μπορω  να σου αναλυσω πως  δικαιολογουνται ευκολα οι χρεωσεις 2-3 παραπάνω που λες.. 

Και θα δωσω και ενα παραδειγμα. 

Φίλος αγορασε καναπε 3θεσιο απο Εντός  (πρωην sato) με 50% εκπτωαη, απο 1000ε τον πηρε 500ε.. Μολις βρεθηκαμε, με χαρα μου τον δειχνει για να μου τον παρουσίασει και να του πω την γνωμη μου.. Απο τα 2 μετρα φαινόταν η τελεια αγορα αλλα ψιλαφιζοντας καταλαβαίνεις τι υλικα χρησιμοποιήθηκαν όπως επισης και το "υφασμα" δεν ηταν υφασμα αλλα κατι σαν πλαστικο (οπως τα τσουβαλια).. Τι να του πω; οτι ουτε 300ε δεν αξιζει; 

Λιγο καιρο μετα εκανα καναπέ για το δικο μου σπιτι (λιγο μεγαλύτερο από τον 3θεσιο του φιλου παραπάνω) και μονο το ύφασμα που εβαλα στον ταπετσερη κόστισε 400ε..επαναλαμβάνω μονο το υφασμα.. Βαλε αφρολεξ αλλα 200ε, ξυλα, εργασια δικη μου, εργασια ταπετσερη και βγάλε εσυ κοστολογιο

Απο την αλλη παλι εννοείται οτι ο καθένας κοιτα τις αναγκες του και παντα τέτοιες εταιρείες σε καθε κλαδο θα έχουν το κοινο τους.. Και εγω εχω ψωνίσει από jumbo/vicko/ikea αλλα συγκεκριμένα προϊόντα για τις δικες μου συγκεκριμένες αναγκες.. 

Καταλαβαινω τι λες αλλα και παλι, απο Βουλγαρια τα υλικα που διαλεξες εσυ εδω θα ειναι αρκετα φτηνοτερα οποτε στο τελος το θεμα ειναι τα μεταφορικα που οπως ειπε και ο φιλος τσουζουν (αν και οκ 140ε για ολοκληρη κουζινα δεν ειναι πολλα).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Καταλαβαινω τι λες αλλα και παλι, απο Βουλγαρια τα υλικα που διαλεξες εσυ εδω θα ειναι αρκετα φτηνοτερα οποτε στο τελος το θεμα ειναι τα μεταφορικα που οπως ειπε και ο φιλος τσουζουν (αν και οκ 140ε για ολοκληρη κουζινα δεν ειναι πολλα).

Οχι πολλα δεν ειναι. Αλλα θα προτιμούσα να τη βρω εδω να σου πω την αλήθεια. Γιατι και κατι να λειπει ή προβληματικο ειναι, αντε να περιμενεις να στο στειλουν (και αν το στείλουν), και ποτε θα το στείλουν. Ενω αν το αγορασω απο δω, θα λυθει το προβλημα (αν υπαρχει), πιο γρηγορα. Και θα χω την ευκερια να τα δω απο κοντα. Γιατι οσο να ναι, αλλιως ειναι απο μια οθονη, και αλλιως να το δεις απο κοντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...