Προς το περιεχόμενο

Η Qualcomm μπορεί πλέον να προμηθεύει τη Huawei με τσιπ

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η άρση της απαγόρευσης πιστεύω σχετίζεται σίγουρα με την εκλογή Μπαιντεν, αν και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τυπικά να είναι πρόεδρος οπότε δεν ξέρω με ποιον τρόπο πίεσαν να αλλάξουν οι αποφάσεις. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάμε.... 

Πάμε δυνατά..... 

Πάμε... 

Βρε ποιος το είπε????? 🤔

Πασ....... Κάρα που χρειάζεται!!! 

Επεξ/σία από focusopoulos2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημαντική απόφαση, σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες ακόμα και η Google. Η Huawei έχει φύγει από τις περισσότερες δυτικες χώρες που οι Αμερικανοί θέλουν να κατάσκοπεύουν, κανείς βέβαια δεν ενδιαφέρεται για τα κινητά της εν λογω εταιρίας. Το σημαντικό είναι οι κεραίες 

Επεξ/σία από Macosj

Ο Τραμπ ξεκινησε ενα ολοκληρωτικο οικονομικο πολεμο στους Κινεζους με εμπαρκο και δασμους. Σε ενα παραλληλο συμπαν οι Κινεζοι απελευθερωσαν βιολογικο οπλο, δείχνοντας την ανικανοτητα του Τραμπ στη διαχειριση κρισεων, οδηγωντας στην εκλογικη του ηττα. 

• Like 8
  • Confused 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ea6gka είπε

θα δουμε huawei με snapdragon δηλαδη του χρονου?

Μέχρι τώρα πάντως, ξεστοκάρουν τους Kirin 710.Ο Kirin 980 είναι αρκετά καλός αλλά υπάρχει μόνο σε ακριβά κινητά, το πιο φθηνό που τον έχει είναι το Nova 5T.

Επεξ/σία από AntiCambeR

1 ώρα πριν, Macosj είπε

Σημαντική απόφαση, σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες ακόμα και η Google. Η Huawei έχει φύγει από τις περισσότερες δυτικες χώρες που οι Αμερικανοί θέλουν να κατάσκοπεύουν, κανείς βέβαια δεν ενδιαφέρεται για τα κινητά της εν λογω εταιρίας. Το σημαντικό είναι οι κεραίες 

Φίλε τι κινητό έχεις?Έχω έχω 2 honor και σε πληροφορώ ότι είναι πάρα πολύ καλα

44 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Ο Τραμπ ξεκινησε ενα ολοκληρωτικο οικονομικο πολεμο στους Κινεζους με εμπαρκο και δασμους. Σε ενα παραλληλο συμπαν οι Κινεζοι απελευθερωσαν βιολογικο οπλο, δείχνοντας την ανικανοτητα του Τραμπ στη διαχειριση κρισεων, οδηγωντας στην εκλογικη του ηττα. 

Καλοοοοο

Όταν μια εταιρία με φουλ ανάπτυξη χάνει ξαφνικά έναν από τους βασικούς της χρηματοδότες, λογικό είναι να τσινίσει ...πιο λογική μου φαίνεται η εξήγηση ότι.η Qualcomm απείλησε ευθέως με νομικό πόλεμο τους συνεργάτες ή και τον ίδιο τον απερχόμενο πρόεδρο ...που πλέον θα έχουν χάσει μια καμία ασυλία που απολάμβαναν. Το ποσό που δόθηκε εφάπαξ είναι τεράστιο ακόμα και για τα δικά τους δεδομένα...για παλαιά τεχνολογία...η Huawei το έκανε πιστεύω περισσότερο για να έχει προηγούμενο σε αντίστοιχες μελλοντικές κυρώσεις... Μν ξεχνάμε ότι η Qualcomm παίζει να χάσει και ακόμα έναν τεράστιο πελάτη στο σχετικά άμεσο μέλλον ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Solero272727 είπε

Φίλε τι κινητό έχεις?Έχω έχω 2 honor και σε πληροφορώ ότι είναι πάρα πολύ καλα

P40 pro έχω, μάλλον δεν κατάλαβες ότι εννοώ πως κανεις από του κυβερνώντες δεν ενδιαφέρεται για τα κινητά της Huawei, αλλά για το δίκτυο. Τα κινητά ήταν απλά η πρόφαση για να πετάξουν την εταιρία από Ευρώπη και Αμερική όσο αφορά το 5G. Τώρα που τα κατάφεραμ δεν έχουν λόγο να διατηρήσουν το Ban. Προτιμώ να μπορούσε να παράγει kirin, αλλά εφόσον δεν γίνεται αυτό από το να βάλει mediatek καλύτερα snap. Τα Huawei σε λογισμικό είναι τα καλύτερα Android που υπάρχουν, ακόμα και iPhone που είχα είχε κάτι μικρά lags, Huawei ποτέ δεν χω δει εγώ τουλάχιστον 

12 λεπτά πριν, Choutas είπε

Άρα θα ξανακριβύνουν τα Huawei με SD επεξεργαστή;

Αν σκεφτείς ότι συντηρούν ολόκληρο τμήμα για τον επεξεργαστή που σχεδιάζουν οι ίδιοι, συνολικα ο kirin περισσότερο τους κοστίζει, για αυτό είναι πολύ καλός και στα Huawei κινητα

Επεξ/σία από Macosj
  • Like 3

9 ώρες πριν, Macosj είπε

Τα Huawei σε λογισμικό είναι τα καλύτερα Android που υπάρχουν, ακόμα και iPhone που είχα είχε κάτι μικρά lags, Huawei ποτέ δεν χω δει εγώ τουλάχιστον

Κλείνει το emui ότι app τολμάει να αναπνεύσει, γι'αυτό 😛 

• Like 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, apostolisk86 είπε

Κλείνει το emui ότι app τολμάει να αναπνεύσει, γι'αυτό 😛 

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, αλλά μπορεί να υφίσταται, ιδίως σε ραμ κάτω των 6. Το γεγονός είναι πως είναι ότι πιο γρήγορο έχω δουλέψει

Επεξ/σία από Macosj

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...