Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

ξέρω ξέρω ακόμα δεν βγήκε κάτσε να δούμε κτλ.

Ωστόσο εγώ το σκέφτομαι ...έχω ένα MacBook Pro 2017 σκεφτομαι να το αλλαξω με το air 2020 ή το Mac mini.

έχει κανείς άποψη έστω και από τώρα;

Ps:  μου εβγαλε να κανω εγκατασταση το macOS Big Sur ....μεσα εχω καποια προγραμματακια....θα τα υποστηριζει ή θα χω θεμα;

Δημοσ.
Στις 14/11/2020 στις 7:26 ΜΜ, nickvas19 είπε

Καλησπέρα.

ξέρω ξέρω ακόμα δεν βγήκε κάτσε να δούμε κτλ.

Ωστόσο εγώ το σκέφτομαι ...έχω ένα MacBook Pro 2017 σκεφτομαι να το αλλαξω με το air 2020 ή το Mac mini.

έχει κανείς άποψη έστω και από τώρα;

Ps:  μου εβγαλε να κανω εγκατασταση το macOS Big Sur ....μεσα εχω καποια προγραμματακια....θα τα υποστηριζει ή θα χω θεμα;

Εγκατέστησε το και δες αν θα τα υποστηρίζει το Big Sur.

Αν δεν τα υποστηρίζει τότε πολύ απλά δεν μπορείς να αγοράσεις τα καινούρια γιατί θα τρέχουν μόνο big sur από τη μάνα τους

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lostregr123 είπε

θα τρέχου σε rosetax86...

με -20% performance hit με βάση Geekbench που σημαίνει 7% πιο γρήγορα από το top spec Mac mini i7 6-core προηγούμενης γενιάς

Άρα τα ζυγίζει και διαλέγει, με βάση τα προγράμματα του, την επεκτασιμότητα μνήμης, αλλά και το future-proofness, και την τιμή βέβαια...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, bioentre είπε

με -20% performance hit με βάση Geekbench που σημαίνει 7% πιο γρήγορα από το top spec Mac mini i7 6-core προηγούμενης γενιάς

Άρα τα ζυγίζει και διαλέγει, με βάση τα προγράμματα του, την επεκτασιμότητα μνήμης, αλλά και το future-proofness, και την τιμή βέβαια...

καλα ναι εννωειται ο χρόνος θα ειαι τελείως πειραματικός και προσαρμοστικο

• Like 2
Δημοσ.

Το αφήνω εδώ μήπως ενδιαφέρει τον TS ή κάποιον άλλο.

Διάβασα σήμερα στο reddit ότι λόγω του M1 μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 2 οθόνες . Οπότε σε Mac mini μπορείς να συνδέσεις 2 οθόνες , αλλά σε Macbook Air / Pro επειδή έχει ήδη μία μπορεί να υποστηρίξει max άλλη μία. Οπότε αν σκέφτεται κάποιος να αγοράσει κάποιο απο τα καινούρια πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχει αυτό το limitation

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραία ναι το έχω διαβάσει αυτό tsofras.

επίσης να ξέρετε στο μαν μίνι σε περίπτωση 2 οθονών η μια θα είναι σε thunderbolt 3 και η αλλη σε hdmi. 

ξέρει κανείς ποσό ελεύθερο χώρο θα έχει μόλις παραλάβω το μακ μίνι μ1?!

και 2ον τώρα εγώ έτσι όπως είμαι μου λέει 8gb μνημη σε χρηση. εχω 16gb συνολο. εαν παρω το  μ1 με 8gb πιθανον δεν θα μου φτανουν;

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.

η σουίτα της αντόμπι δεν παίζει ούτε σε Rosetta άρα μεγάλο άκυρο.

σε 2 χρονια πιστευω θα αξιζει η μετάβαση τωρα ειναι πολυ μετέωρα ολα

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, lostregr123 είπε

η σουίτα της αντόμπι δεν παίζει ούτε σε Rosetta άρα μεγάλο άκυρο.

σε 2 χρονια πιστευω θα αξιζει η μετάβαση τωρα ειναι πολυ μετέωρα ολα

δλδ τι μπορεί να γίνει να μην δουλεύει σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

δλδ τι μπορεί να γίνει να μην δουλεύει σωστά;

ρε φιλε πως το λέμε ειναι καινουργεια τεχνολογια πρέπει να περιμένεις να κανουν adapt τα προγραμματα, πάντως Adobe και M1 το ξεχνάς προς στιγμή.

https://mobilesyrup.com/2020/11/10/apple-m1-macs-adobe-apps-launch/

Επεξ/σία από lostregr123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...