mrvaggos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, έχω ένα ASUS R752l και επειδή θα αλλάξω ρούτερ που θα έχει WIFI 6 θα ήθελα να αντικαταστήσω και την κάρτα δικτύου του λάπτοπ. Έχω δεi thn Intel Wi-Fi 6 AX201 αλλά δεν ξέρω αν θα είναι συμβατή με το λάπτοπ. Αυτή που χρησιμοποιείται τώρα είναι η qualcomm atheros ar9485. Γνωρίζει κανείς αν θα είναι συμβατά ή δεν γίνεται να το ξέρουμε απο πριν; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mrvaggos είπε Καλησπέρα, έχω ένα ASUS R752l και επειδή θα αλλάξω ρούτερ που θα έχει WIFI 6 θα ήθελα να αντικαταστήσω και την κάρτα δικτύου του λάπτοπ. Έχω δεi thn Intel Wi-Fi 6 AX201 αλλά δεν ξέρω αν θα είναι συμβατή με το λάπτοπ. Αυτή που χρησιμοποιείται τώρα είναι η qualcomm atheros ar9485. Γνωρίζει κανείς αν θα είναι συμβατά ή δεν γίνεται να το ξέρουμε απο πριν; Ευχαριστώ Βρήκα τελικά , για τι laptop σου κάνει η κάρτα δικτύου AX3000. Θα έχεις WiFi 6 και Bluetooth 5.1 Μπορείς να τα βρεις στο εξωτερικό (εγώ είδα παρα πολλές στο Aliexpress 10-20€) Για να μην έχεις άγχος η κάρτα δικτύου σου είναι όπως ανέφερες qualcomm atheros ar9485 όπως είναι στην παρακάτω φωτογραφία . Η κάρτα που χρειάζεσαι είναι Intel AX3000 όπως είναι στην φωτογραφία πάλι πιο κάτω . Αν δεις ταιριάζει ακριβώς. Όποτε αυτό το μοντέλο κάνει για το λαπτοπ σου . Η δίκη σου κάρτα qualcomm atheros ar9485 Κάρτα WiFi6 Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από timos81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrvaggos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, timos81 είπε 2 ώρες πριν, mrvaggos είπε Καλησπέρα, έχω ένα ASUS R752l και επειδή θα αλλάξω ρούτερ που θα έχει WIFI 6 θα ήθελα να αντικαταστήσω και την κάρτα δικτύου του λάπτοπ. Έχω δεi thn Intel Wi-Fi 6 AX201 αλλά δεν ξέρω αν θα είναι συμβατή με το λάπτοπ. Αυτή που χρησιμοποιείται τώρα είναι η qualcomm atheros ar9485. Γνωρίζει κανείς αν θα είναι συμβατά ή δεν γίνεται να το ξέρουμε απο πριν; Ευχαριστώ Δεν ξέρω αν έχεις απαντήσει κάτι πάντως δεν το εμφανίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δεν φαίνεται τώρα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrvaggos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, timos81 είπε Δεν φαίνεται τώρα ; Ναι τώρα φαίνεται. Σήμερα μου έχεις δώσει πολλές λύσεις. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Παρακαλώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seventh_son Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Απλά να έχεις υπόψιν σου οτι σε κάποια laptop η κάρτα δικτύου ματσάρεται με το SN στο BIOS και αν βάλεις κάτι άλλο, δε λειτουργεί και σε σταματάει χωρίς να μπορέσεις να μπουτάρεις. Έχε το υπόψιν σου, γιατί εγώ το είδα στην πράξη σε δικό μου laptop Lenovo τεστάροντας πάνω του κάρτα δικτύου από laptop Acer. Σιγουρέψου ότι δε θα έχεις τέτοια προβλήματα πριν τη παραγγείλεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Αυτά διάβασα ότι μπορεί να συμβαίνουν μόνο στα Lenovo και HP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rocio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αλλαγή κάρτας δικτύου σε λάπτοπ lenovo γιατί από την αρχή που το πήρα μου αποσυνδέεται συνέχεια από το Wifi.. έχω δοκιμάσει τα πάντα και το πρόβλημα επιμένει οπότε έχω καταλήξει οτι θα πρέπει να περάσω στην αλλαγή της. Ξέρετε κάποια που να είναι συμβατή με lenovo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα