Thaninho Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Ποσο που διαθέτουμε : 1000 Χρήση υπολογιστή : παιχνίδια Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Υπαρχει μια aoc 144hz Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? No Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ;;; Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θέλω συναρμολόγηση Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι Λοιπον το pc είναι για φίλο που δεν μπορεί να συναρμολογήσει ο ίδιος του και εγώ λόγο κατάστασης και βαρεμάρας δεν θέλω να το κάνω όποτε θέλω να συναρμολογηθεί στο κατάστημα. Τα μόνα πράγματα που μπορεί να βάλει πιστεύω με βιντεοκληση είναι οι ραμ και καρτα γραφικών Κατα τα αλλά είναι καζουαλ πλειερ παίζει απ όλα τα παιχνίδια warzone fifa είναι φαν μποι ιντελ όποτε απ το ψάξιμο που έχω κάνει εγώ έχω καταλήξει σε I5 10600 mobo;;; psu;;; Ψύξη ;;; Gpu 2060 rtx η μια 5600 χτ γενικα κάτι κοντά στα 300 16 γιγα ripjaw kingston m2 500 a200
Thaninho Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, simplemind79 είπε πιστεύεις αξίζουν τα 40 ευρώ επιπλέον για το 10600κ αντι του απλού 10600? το παιδί δεν θα κανει ποτέ οβερκλοκ δεν ξερει καν τι ειναι αυτο. Και αλλη μια ερώτηση αν γνωρίζεις το σεταρισμα του pc απ το eshop αν ειναι της προκοπής και δεν θα πετάξουν ολα τα πράματα μεσα χυμα ισα ισα να κανει boot
LaMereda Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Από www.visionstudio.gr (βρίσκεται Θεσ/νίκη): 2
simplemind79 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Thaninho είπε πιστεύεις αξίζουν τα 40 ευρώ επιπλέον για το 10600κ αντι του απλού 10600? το παιδί δεν θα κανει ποτέ οβερκλοκ δεν ξερει καν τι ειναι αυτο. Και αλλη μια ερώτηση αν γνωρίζεις το σεταρισμα του pc απ το eshop αν ειναι της προκοπής και δεν θα πετάξουν ολα τα πράματα μεσα χυμα ισα ισα να κανει boot χρηματικα μπορεις να επιλεξεις οποιων ι5 10γενιας θες! Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από simplemind79
M4tR1x Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, LaMereda είπε Από www.visionstudio.gr (βρίσκεται Θεσ/νίκη): Το build του φίλου με κλειστά μάτια.. Σου άφησε και χώρο μέχρι και για 5700xt. Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση κάτι παραπάνω από τον 10400f για το budget αυτό. Ειδικά ο 10600κ που θέλει και ψήκτρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα