Dennis077 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας αν είσαι συνδικαιούχος σε ένα λογαριασμό μπορείς να χτίσεις αφορολόγητο με χρεωστική κάρτα ή πρέπει να είσαι ο μοναδικός δικαιούχος του λογαριασμού για να μετρήσει το αφορολόγητο; ευχαριστώ
newnick Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η κάρτα ανήκει σε ένα άτομο, αυτός "χτίζει" αφορολόγητο Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από newnick
Dennis077 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δηλαδή το αφορολόγητο πιστώνεται στο όνομα που έχει βγεί η κάρτα και δε χρειάζεται να είσαι ο μοναδικός δικαιούχος του λογαριασμού αν κατάλαβα καλά.
newnick Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Ακριβώς, το ίδιο νομίζω ισχύει και για τις αγορές μέσω ebanking μιας και αυτό ανήκει σε ένα άτομο
Dennis077 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Σκέψου ότι ρώτησα και φοροτεχνικό και με άγχωσε, μου είπε ότι πρέπει να είμαι ο μόνος δικαιούχος στο λογαριασμό για να χτίσω αφορολόγητο με κάρτα τι να πώ..!!! Έτοιμος ήμουν να βγάλω άλλη κάρτα μόνο γι αυτό το λόγο.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Εγω που έχω συνδικαιουχο (σε λογαριασμο παει οχι σε κάρτα) μου βγάζει το ποσο ολο και διαλέγω εγω ποσο βαζω.
GREGORYMO Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 50 λεπτά πριν, Dennis077 είπε Σκέψου ότι ρώτησα και φοροτεχνικό και με άγχωσε, μου είπε ότι πρέπει να είμαι ο μόνος δικαιούχος στο λογαριασμό για να χτίσω αφορολόγητο με κάρτα τι να πώ..!!! Έτοιμος ήμουν να βγάλω άλλη κάρτα μόνο γι αυτό το λόγο. Μήπως τα μπερδεύεις ? Να βγάλεις άλλη κάρτα, γιατί ???? Να έλεγες θα ανοίξω ένα λογαριασμό ΜΟΝΟΣ μου, να το καταλάβω. 49 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Εγω που έχω συνδικαιουχο (σε λογαριασμο παει οχι σε κάρτα) μου βγάζει το ποσο ολο και διαλέγω εγω ποσο βαζω. Τι εννοείς διαλέγεις ? 1
Dennis077 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Έχω ένα λογαριασμό που είμαι μόνος μου για αυτο το σκέφτηκα.
GREGORYMO Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Dennis077 είπε Έχω ένα λογαριασμό που είμαι μόνος μου για αυτο το σκέφτηκα. Αν η χρεωστική είναι στο όνομα σου, η συζήτηση έληξε.
Dennis077 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Αν η χρεωστική είναι στο όνομα σου, η συζήτηση έληξε. Oκ σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.
Zazula Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 «Επισημαίνεται ότι στις περιπτώσεις κοινών τραπεζικών λογαριασμών σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (κάθε μορφής στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό) οι πραγματικοί δικαιούχοι, οι οποίοι καθορίζονται με βάση τις πραγματικές περιστάσεις, μπορούν να χρησιμοποιούν τους εν λόγω λογαριασμούς ανάλογα με τις πραγματοποιούμενες δαπάνες τους. Τα ίδια ισχύουν και για πιστωτικές κάρτες με δικαιούχους κύρια και πρόσθετα μέλη.» Βιβλιαράκι οδηγιών Ε1 2020, σελ. 75
Dennis077 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν μια χρεωστική κάρτα δεν ενεργοποιηθεί χρεώνεται απο την τράπεζα ή όχι;
GREGORYMO Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Dennis077 είπε Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν μια χρεωστική κάρτα δεν ενεργοποιηθεί χρεώνεται απο την τράπεζα ή όχι; Μπορεί ΝΑΙ, μπορεί ΟΧΙ. Εξαρτάται από την τράπεζα.
Dennis077 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Υπάρχει κάποιο site να το μάθουμε σίγουρα γιατί ο φοροτεχνικός επιμένει ότι πρέπει να είμαι ο μόνος δικαιούχος στο λογαριασμό για να χτίσω αφορολόγητο με χρεωστική κάρτα και όχι συνδικαιούχος.
GREGORYMO Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Dennis077 είπε Υπάρχει κάποιο site να το μάθουμε σίγουρα γιατί ο φοροτεχνικός επιμένει ότι πρέπει να είμαι ο μόνος δικαιούχος στο λογαριασμό για να χτίσω αφορολόγητο με χρεωστική κάρτα και όχι συνδικαιούχος. Το μόνο σίγουρο είναι να πάρεις τηλέφωνο στην ΑΑΔΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα