Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας αν είσαι συνδικαιούχος σε ένα λογαριασμό μπορείς να χτίσεις αφορολόγητο με χρεωστική κάρτα ή πρέπει να είσαι ο μοναδικός δικαιούχος του λογαριασμού για να μετρήσει το αφορολόγητο; ευχαριστώ

Δημοσ.

Δηλαδή το αφορολόγητο πιστώνεται στο όνομα που έχει βγεί η κάρτα και δε χρειάζεται να είσαι ο μοναδικός δικαιούχος του λογαριασμού αν κατάλαβα καλά.

Δημοσ.

Σκέψου ότι ρώτησα και φοροτεχνικό και με άγχωσε, μου είπε ότι πρέπει να είμαι ο μόνος δικαιούχος στο λογαριασμό για να χτίσω αφορολόγητο με κάρτα τι να πώ..!!! Έτοιμος ήμουν να βγάλω άλλη κάρτα μόνο γι αυτό το λόγο.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Dennis077 είπε

Σκέψου ότι ρώτησα και φοροτεχνικό και με άγχωσε, μου είπε ότι πρέπει να είμαι ο μόνος δικαιούχος στο λογαριασμό για να χτίσω αφορολόγητο με κάρτα τι να πώ..!!! Έτοιμος ήμουν να βγάλω άλλη κάρτα μόνο γι αυτό το λόγο.

Μήπως τα μπερδεύεις ?

Να βγάλεις άλλη κάρτα, γιατί ????

Να έλεγες θα ανοίξω ένα λογαριασμό ΜΟΝΟΣ μου, να το καταλάβω.

49 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Εγω που έχω συνδικαιουχο (σε λογαριασμο παει οχι σε κάρτα) μου βγάζει το ποσο ολο και διαλέγω εγω ποσο βαζω.

Τι εννοείς διαλέγεις ?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dennis077 είπε

Έχω ένα λογαριασμό που είμαι μόνος μου για αυτο το σκέφτηκα.

Αν η χρεωστική είναι στο όνομα σου, η συζήτηση έληξε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Αν η χρεωστική είναι στο όνομα σου, η συζήτηση έληξε.

Oκ σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.

Δημοσ.

«Επισημαίνεται ότι στις περιπτώσεις κοινών τραπεζικών λογαριασμών σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (κάθε μορφής στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό) οι πραγματικοί δικαιούχοι, οι οποίοι καθορίζονται με βάση τις πραγματικές περιστάσεις, μπορούν να χρησιμοποιούν τους εν λόγω λογαριασμούς ανάλογα με τις πραγματοποιούμενες δαπάνες τους. Τα ίδια ισχύουν και για πιστωτικές κάρτες με δικαιούχους κύρια και πρόσθετα μέλη.»

Βιβλιαράκι οδηγιών Ε1 2020, σελ. 75

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Dennis077 είπε

Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν μια χρεωστική κάρτα δεν ενεργοποιηθεί χρεώνεται απο την τράπεζα ή όχι;

Μπορεί ΝΑΙ, μπορεί ΟΧΙ.

Εξαρτάται από την τράπεζα.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο site να το μάθουμε σίγουρα γιατί ο φοροτεχνικός επιμένει  ότι πρέπει να είμαι ο μόνος δικαιούχος στο λογαριασμό για να χτίσω αφορολόγητο με χρεωστική κάρτα και όχι συνδικαιούχος.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Dennis077 είπε

Υπάρχει κάποιο site να το μάθουμε σίγουρα γιατί ο φοροτεχνικός επιμένει  ότι πρέπει να είμαι ο μόνος δικαιούχος στο λογαριασμό για να χτίσω αφορολόγητο με χρεωστική κάρτα και όχι συνδικαιούχος.

Το μόνο σίγουρο είναι να πάρεις τηλέφωνο στην ΑΑΔΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...