kostasgr78 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα. 🙂 Ψάχνω αν υπάρχει λύση για απευθείας backup του iCloud περιεχομένου σε Synology. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για το χρόνο σας.
kostasgr78 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Προς το παρόν, γίνεται μόνο έμμεσα και μόνο με χρήση Mac, για να γίνει αξιόπιστα. Συνεχίζω να αναζητώ λύση για απευθείας.
kostasgr78 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μια υπενθύμιση, μήπως κάποιος έχει βρει λύση.
kostasgr78 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μια υπενθύμιση, μήπως έχει εντοπίσει κανείς κάποια λύση για το θέμα.
deenoo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 κι εγω το ψαχνω αλλα δυστυχώς δεν υπαρχει επίσημος τρόπος 1
Jimakos77 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Στις 22/11/2020 στις 5:48 ΜΜ, kostasgr78 είπε Προς το παρόν, γίνεται μόνο έμμεσα και μόνο με χρήση Mac, για να γίνει αξιόπιστα. Συνεχίζω να αναζητώ λύση για απευθείας. για αυτή τη λύση υπάρχει κάποιο άρθρο / οδηγός ; τώρα πήρα ένα mini m1 και διαβάζοντας το topic μου γεννήθηκε η περιέργεια …. ευχαριστώ εκ των προτέρων
kostasgr78 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Jimakos77 είπε για αυτή τη λύση υπάρχει κάποιο άρθρο / οδηγός ; τώρα πήρα ένα mini m1 και διαβάζοντας το topic μου γεννήθηκε η περιέργεια …. ευχαριστώ εκ των προτέρων Εννοούσα απλά ότι έχοντας Mac, βάζεις ένα Time Machine (που περιλαμβάνει τις iCloud photos) να κάνει περιοδικό backup στο Synology. Έτσι το κάνω κι εγώ προς το παρόν με Mac Mini M1. Συνεχίζω να αναζητώ λύση απευθείας, χωρίς την παρέμβαση Mac.
Jimakos77 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 λογικό…φαντάστηκα κάτι πιο σύνθετο!!! όντως μια απευθείας λύση θα ήταν ιδανική….εν αναμονή …ευχαριστώ όπως και να χει
atheatos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δείτε το resilio. Μπορεί να εγκατασταθεί σε iOS , ipad os και φυσικά Mac και Synology. Είναι λίγο ακριβό και θέλει να το σκουντας που και που σε iOS και ipad os αλλά είναι αρκετά γρήγορο. Στο icloud έχετε backup λογικά των apple συσκευών σας. Μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά το resilio στο Synology. Στην ουσία έχετε το δικό σας προσωπικό cloud. Το χρησιμοποιώ εδώ και κάποιο καιρό για να κάνει backup τις οικογενειακές συσκευές στον server μου. Δουλεύει και σε android. 1
kostasgr78 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Στις 1/9/2021 στις 6:19 ΜΜ, atheatos είπε Δείτε το resilio. Μπορεί να εγκατασταθεί σε iOS , ipad os και φυσικά Mac και Synology. Είναι λίγο ακριβό και θέλει να το σκουντας που και που σε iOS και ipad os αλλά είναι αρκετά γρήγορο. Στο icloud έχετε backup λογικά των apple συσκευών σας. Μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά το resilio στο Synology. Στην ουσία έχετε το δικό σας προσωπικό cloud. Το χρησιμοποιώ εδώ και κάποιο καιρό για να κάνει backup τις οικογενειακές συσκευές στον server μου. Δουλεύει και σε android. Τώρα είδα αυτό σε ένα παλιότερο ερώτημα. Μπορεί η έκδοση αυτής της εφαρμογής για Synology, να τραβάει απευθείας από iCloud ... χωρίς την παρέμβαση τρίτης συσκευής;
atheatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 29 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Τώρα είδα αυτό σε ένα παλιότερο ερώτημα. Μπορεί η έκδοση αυτής της εφαρμογής για Synology, να τραβάει απευθείας από iCloud ... χωρίς την παρέμβαση τρίτης συσκευής; Δεν νομίζω. Για να έχει πρόσβαση στο icloud storage μια οποιαδήποτε εφαρμογή θα πρέπει έχει την άδεια από την Apple. Απλά η συγκεκριμένη εφαρμογή έγραψα ότι μπορεί να δουλέψει παράλληλα με το icloud και να συγχρονίζει τα ίδια αρχεία που ανεβαίνουν στο icloud, στο synology. Επίσης αν την εγκαταστήσεις σε έναν υπολογιστή που έχει πρόσβαση στο icloud drive μπορεί να στείλει σε οποιαδήποτε συσκευή που είναι εγκατεστημένη, συμπεριλαμβανομένου του synology, τα αρχεία του icloud και να τα συγχρονίσει. Η διαδικασία γίνεται αυτόματα και ακαριαία ειδικά σε υπολογιστή που έχει καλό internet. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα