Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατί να αγοράσει κανείς πλέον αυτοκίνητο που δεν είναι ηλεκτρικό? δεν βλέπουν οι πάντες ότι προς τα εκεί πάει ολοταχώς το πράγμα? Μόνο Tesla φυσικά ;)

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι υπέρ των ηλεκτρικών υπο προϋποθέσεις η βασική ειναι οι υποδομές Να γίνει οπως το Βέλγιο που οταν παίρνεις ηλεκτρικό και δεν εχεις γκαραζ κάνεις αίτηση με αποδεικτικά και βαζουν σταθμο φορτισης ανα καποια τετραγωνικά.

Ελλαδα θελουμε 30 χρονια για τετοιες υποδομές ασε που δεν ειμαστε Καναδας με υποχρεωτικό γκαράζ σε καθε σπίτι.

Τα υβριδικά πιστευω ειναι πολυ καλυτερη λύση ...

Θυμάμαι μου χε πει σιγα ρε φιλε με τα κινητα δλδ τι κανεις, δεν τα φορτίζεις ? Ετσι θα κανεις.και με τα αυτοκίνητα... Και του απαντάω οτι αν μου έδιναν κινητό που γεμιζε οπως τα αυτοκινητα βενζινας μεσα σε 2 λεπτα και μου έβγαζαν περισσότερη χρηση εσυντι ελεγες να διαλεγα μπαταρίες ? :)

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Agony είπε

Είμαι υπέρ των ηλεκτρικών υπο προϋποθέσεις η βασική ειναι οι υποδομές Να γίνει οπως το Βέλγιο που οταν παίρνεις ηλεκτρικό και δεν εχεις γκαραζ κάνεις αίτηση με αποδεικτικά και βαζουν σταθμο φορτισης ανα καποια τετραγωνικά.

Ελλαδα θελουμε 30 χρονια για τετοιες υποδομές ασε που δεν ειμαστε Καναδας με υποχρεωτικό γκαράζ σε καθε σπίτι.

Θυμάμαι μου χε πει σιγα ρε φιλε με τα κινητα δλδ τι κανεις, δεν τα φορτίζεις ? Ετσι θα κανεις.και με τα αυτοκίνητα... Και του απαντάω οτι αν μου έδιναν κινητό που γεμιζε οπως τα αυτοκινητα βενζινας μεσα σε 2 λεπτα και μου έβγαζαν περισσότερη χρηση εσυντι ελεγες να διαλεγα μπαταρίες ? :)

θα γίνει και στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα χρόνια θα υπάρξει μεγάλη ανάπτυξη στο συγκεκριμένο θέμα

Δημοσ.

Δεν μπορεί να λειτουργήσει στην ελλάδα, με τον σφηνατζή τον Ελληνα οδηγό, γιατί είναι παντελώς ήσυχο δεν ακούς τίποτα. Σε έφαγε λάχανο ο ελληνάρας, εκεί που περπατάς, με τετοιο όχημα. 
Ευρώπη, άλλο πράγμα βεβαια. Αλλη αγωγή, άλλες συνθήκες, αλλη παιδεία ανθρώπων και οδικής αγωγής.
Το σουζουκάκι του λοιπον το πειραγμένο ο Ελληνας, με 220 ξέρω γω αλογα, βενζίνη. και από δω πανε κι άλλοι. Σε καμιά 20ριά χρόνια αυτά.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Ghost.Dog είπε

Δεν μπορεί να λειτουργήσει στην ελλάδα, με τον σφηνατζή τον Ελληνα οδηγό, γιατί είναι παντελώς ήσυχο δεν ακούς τίποτα. Σε έφαγε λάχανο ο ελληνάρας, εκεί που περπατάς, με τετοιο όχημα. 
Ευρώπη, άλλο πράγμα βεβαια. Αλλη αγωγή, άλλες συνθήκες, αλλη παιδεία ανθρώπων και οδικής αγωγής.
Το σουζουκάκι του λοιπον το πειραγμένο ο Ελληνας, με 220 ξέρω γω αλογα, βενζίνη. και από δω πανε κι άλλοι. Σε καμιά 20ριά χρόνια αυτά.

Τώρα μου θύμισες γάλλο ταξιτζή που μου εξηγούσε πώς κινδύνευσε στην Κρήτη, ενώ έτρεχε και πέρασε όλα τα φανάρια με κόκκινο στην Γαλλία. Και Κοπενχάγη που λεωφορείο πέρασε με κόκκινο και έτρεχα πάνω στην διάβαση μην με πατήσει...

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, petasis είπε

Τώρα μου θύμισες γάλλο ταξιτζή που μου εξηγούσε πώς κινδύνευσε στην Κρήτη, ενώ έτρεχε και πέρασε όλα τα φανάρια με κόκκινο στην Γαλλία. Και Κοπενχάγη που λεωφορείο πέρασε με κόκκινο και έτρεχα πάνω στην διάβαση μην με πατήσει...

σιγουρα γαλλος? μην ηταν απο την καλαματα?😁

και αυτος στην κοπενχαγη μαλλον για μανωλιο απο τα σφακια τον κοβω.😆

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mjaros είπε

Άμα ήταν έτσι, δεν θα έπαιρνε κανείς bmw. 

θα κυκλοφορούσαν όλοι με golf. 

ετσι ειναι.

το αυτοκινητο ειναι πανω απο ολα γουστο.

εξαλλου η θεση των εταιριων στον χωρο ειναι γνωστη.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, bobos73 είπε

"40 λεπτά, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί από το 10% της αυτονομίας στο 80% ενώ ο σταθμός φόρτισης που θα μπορεί να εγκατασταθεί και στο σπίτι θα απαιτεί περίπου 11 ώρες για μία πλήρη φόρτιση"

40 λεπτα για το 70% και αλλες 10 ωρες για το υπολοιπο 30%?.... ρε την παλευετε?

Με μεγαλύτερη ισχύ ρεύματος φορτίζεις όταν κάνεις στάση σε σταθμό στο δρόμο και με χαμηλότερη στο σταθμό στο σπίτι (όπου εκεί αφήνεις το αμάξι για ώρες)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Agony είπε

Όχι φίλε...

Αν ΔΕΝ είχες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες αλλά αλκαλικές που τις άλλαζες σε μισό λεπτό αλλά έπρεπε να πας σουπερμαρκετ για να τις παρεις τι θα διάλεγες;

Βεβαια δεν έχουν όλοι δυνατότητα να φορτίσουν στο σπιτι τους, πολλοί όμως έχουν!

Δημοσ.

Ίσως το χειρότερο τιμόνι που έχω δει ποτέ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Ghost.Dog said:

Φαινεσαι περπατημενος εσυ...🤣

Επεξ/σία από Anastazio
Δημοσ.

Για κοίτα εξελίξεις. Όλοι ηλεκτρικά οχήματα φτιάχνουν. Λες τελικά το ηλεκτρικό όχημα να είναι το μέλλον? Μπα... αποκλείεται... Αφού το είπαν οι ειδικοί αναλυτές ότι το βρουμ βρουμ δεν θα αντικατασταθεί ποτέ από τα ηλεκτρικά. 

Έτσι..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...