Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ! Είχα απολυθεί τον Σεπτέμβρη που πέρασε και έκανα τα χαρτιά μου για τον ΟΑΕΔ έγκαιρα. Στο σύστημα του ΟΑΕΔ γράφει πως η αίτηση για τακτικό επίδομα ανεργίας είναι σε "Κατάθεση αίτησης για υπαγωγή" . 18 Νοεμβρίου συμπληρώνονται ακριβώς 2 μήνες από την αίτηση που έχω κάνει αλλά η κατάσταση έχει παραμείνει ίδια . Ξέρει κάποιος εαν πρόκειται να εγκριθεί η απλώς η καθυστέρηση είναι φυσιολογική?(όσες φορές έχω καλέσει στα γραφεία δεν το σηκώνουν) 

Ευχαριστώ! 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μια από τα ίδια και εγώ.

Έκλεισα 2 μήνες και συνεχίζουν και δεν έχω κανένα νέο και τίποτα. 

Αποτι μου είχαν πει από τα κεντρικά δεν υπάρχει περιπτώσει να μη το δουν και αν οτιδήποτε λείπει η κατι θέλουν θα ενημερώσουν με email. Δηλαδή δε μπορείς να το χάσεις.  

Είχες κάποιο νέο σαν έγκριση/απόρριψη μέχρι σήμερα? 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα ελπίζω να είχατε κάποια εξέλιξη και να πήρατε το επίδομα,αν βοηθάει κάπου να πω ότι έκανα αίτηση 21 Σεπτεμβρίου και μου μπήκαν τρία επιδόματα μαζί 21 Δεκεμβρίου, αφού πρώτα μου είχαν στείλει μέιλ για κάποια έξτρα στοιχεία που ήθελαν (απόδειξη της κατάθεσης εργοδότη και τα ένσημα που είχα λίγο πριν την απόλυση)

• Like 1
Δημοσ.

Λόγω φόρτου καθυστερούν. Εφόσον έχετε καταθέσει τα έγγραφα δε το χάνετε. Θα πληρωθείτε αναδρομικά!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...