Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω το Vodafone Home Double play GR +300' στο κέντρο πόλης της Θεσσαλίας.

με εως 24Mbps ADSL Ταχύτητα, απεριόριστα σταθερά και 300λ προς κινητα πληρώνω 23,25€ + 8€ ΝΕTFLIX για μια οθόνη = 31,25€

σε 1μήνα λήγει το συμβολαιο στη vodafone και πρέπει κατι να κάνω.

στο σπίτι μου εχω wifi απο το ρουτερ zte 4 της vodafone και έχω φτάξει δικτυο με καλώδιο ftp cat5 (δείτε συννημένο αρχείο).

απο το ρουτερ βγάζω καλώδιο ethernet και κουμπώνω σε πρίζα που πηγαίνει σε καθε δωμάτιο ξεχωριστά και απο εκείνη την πρίζα με άλλο καλώδιο πέρνει το Laptop ή το pc κτλ

η ταχυτητες μας ειναι χάλια και οι απαιτήσεις μας αυξάνονται (οι ταχύτητες μετρήθηκαν στο pc (line 3) με το speedtest και απο το fortnite kai ειναι γραμμενες στο συννημενο) .

ο γιος παιζει fortnite λοιπον, συνδεδεμένος με ethernet καλώδιο (line1) και με τα Ping του δεν ειναι καθόλου ικανοποιημένος.

ολο κολλάει και λαγκάρει μου λέει και δεν πυροβόλησε οταν έπρεπε και τέτοια.

τώρα μου λέει θα παρει το Ps4 στο δωματιο του (line3) εκει οπου κάνει και τα τηλεμαθήματα σε pc.

η κόρη θέλει στην line4 να κάνει τηλεμάθημα με laptop.

τα 4 κινητά, το laptop και το ipad, ανάλογα το δωμάτιο, δεν έχουν καλό WIFI ιντερνετ.

μπορεί να φαίνεται οτι έχουν φουλ σήμα αλλα πχ το youtube παιζει με κολλήματα .

ο πατέρας μου που είναι 2 ορόφους κάτω απο την line5  διαμαρτήρετε για wifi αφου κι αυτός απο εμένα πέρνει .

ΕΧΩ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΛΕΜΕ!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ;;;

το NETFLIX το χρησιμοποιουμε για ταινιες, σειρες, ντοκιμαντερ.

αν παμε σε εταιρεια που δινει τα δικα της θα το κόψω για να βγω καπου στα ιδια χρήματα.

αν αλλάξω ρούτερ και αγοράσω καποιο καλο με κεραίες διορθώνεται η κατάσταση;;;

αν πάω σε συνδεση με οπτικη ινα (FTTH) είναι καλυτερα;;;

ή εν τέλη πρέπει να αλλαχτεί ο πάροχος που μου ειχε στειλει τεχνικό να διορθώσει τα σφάλματα της γραμμής και δεν καταφερε τίποτα;;

1818733030_.jpg.579a91ecf1496ad25b2360e32ed7075e.jpg

Επεξ/σία από batman_gardiki
Δημοσ.

Απλά δεν γίνεται τόσα άτομα με απαιτήσεις πάνω σε μια ADSL. Σίγουρα θα πρέπει να κοιτάξεις για VDSL ή FTTH αν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σου.

• Like 2
Δημοσ.

Σίγουρα οπτική fiber θα έχεις καλύτερο Internet, που θα καλύψει όλες ανάγκες που έχετε στο σπίτι, νομίζω HCN Θεσσαλονίκη έχει. Τώρα ότι αφορά τον πατέρα σου και την υπόλοιπη οικογένεια σου θα ήταν καλό να βάλεις αξιόπιστο router τελευταίας τεχνολογίας. Netflix μπορείς να δεις, μέσα από smart tv η media player που να υποστηρίζει Netflix. Όταν και αν λύσεις το θέμα Internet έλα ξανά για router. Νομίζω αυτή θα ήταν σωστή σειρά .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το fortnite τι χρειάζεται για να παίζει χωρίς να κολλάει/λαγκάρει δηλαδη;

η Adsl με καλώδιο, αν είναι μόνος του, δεν του φτάνει ;;;

Επεξ/σία από batman_gardiki
Δημοσ.

Αν είναι μόνος του, μια χαρά φτάνει. Αν χρησιμοποιείται όμως σε μεγάλο βαθμό το download ή το upload από άλλες συσκευές θα έχει μεγάλο latency σε βαθμό που δεν θα μπορεί να παίξει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/11/2020 στις 4:03 ΜΜ, batman_gardiki είπε

εχω το Vodafone Home Double play GR +300' στο κέντρο πόλης της Θεσσαλίας.

με εως 24Mbps ADSL Ταχύτητα, απεριόριστα σταθερά και 300λ προς κινητα πληρώνω 23,25€ + 8€ ΝΕTFLIX για μια οθόνη = 31,25€

σε 1μήνα λήγει το συμβολαιο στη vodafone και πρέπει κατι να κάνω.

στο σπίτι μου εχω wifi απο το ρουτερ zte 4 της vodafone και έχω φτάξει δικτυο με καλώδιο ftp cat5 (δείτε συννημένο αρχείο).

απο το ρουτερ βγάζω καλώδιο ethernet και κουμπώνω σε πρίζα που πηγαίνει σε καθε δωμάτιο ξεχωριστά και απο εκείνη την πρίζα με άλλο καλώδιο πέρνει το Laptop ή το pc κτλ

η ταχυτητες μας ειναι χάλια και οι απαιτήσεις μας αυξάνονται (οι ταχύτητες μετρήθηκαν στο pc (line 3) με το speedtest και απο το fortnite kai ειναι γραμμενες στο συννημενο) .

ο γιος παιζει fortnite λοιπον, συνδεδεμένος με ethernet καλώδιο (line1) και με τα Ping του δεν ειναι καθόλου ικανοποιημένος.

ολο κολλάει και λαγκάρει μου λέει και δεν πυροβόλησε οταν έπρεπε και τέτοια.

τώρα μου λέει θα παρει το Ps4 στο δωματιο του (line3) εκει οπου κάνει και τα τηλεμαθήματα σε pc.

η κόρη θέλει στην line4 να κάνει τηλεμάθημα με laptop.

τα 4 κινητά, το laptop και το ipad, ανάλογα το δωμάτιο, δεν έχουν καλό WIFI ιντερνετ.

μπορεί να φαίνεται οτι έχουν φουλ σήμα αλλα πχ το youtube παιζει με κολλήματα .

ο πατέρας μου που είναι 2 ορόφους κάτω απο την line5  διαμαρτήρετε για wifi αφου κι αυτός απο εμένα πέρνει .

ΕΧΩ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΛΕΜΕ!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ;;;

το NETFLIX το χρησιμοποιουμε για ταινιες, σειρες, ντοκιμαντερ.

αν παμε σε εταιρεια που δινει τα δικα της θα το κόψω για να βγω καπου στα ιδια χρήματα.

αν αλλάξω ρούτερ και αγοράσω καποιο καλο με κεραίες διορθώνεται η κατάσταση;;;

αν πάω σε συνδεση με οπτικη ινα (FTTH) είναι καλυτερα;;;

ή εν τέλη πρέπει να αλλαχτεί ο πάροχος που μου ειχε στειλει τεχνικό να διορθώσει τα σφάλματα της γραμμής και δεν καταφερε τίποτα;;

1818733030_.jpg.579a91ecf1496ad25b2360e32ed7075e.jpg

Φεύγεις ftth και ξεμπερδεύεις. Με ένα 30€ είσαι καλυμμένος. Θα αργήσει να σου το συνδέσουν αλλά αξίζει την αναμονή. Πολλά δίνεις για αυτά που σου προσφέρουν. Και το Netflix ακριβό.. Ψάξε τρόπο και θα το βρεις φθηνότερα 😉

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελεγχος διαθεσιμοτητας στην cosmote.gr με διευθυνση, σε εμενα πεφτει μεσα παντα.

αν εχεις καμπινα στη γειτονια ολες καλες θα ειναι

Επεξ/σία από geoavlonitis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...