Προς το περιεχόμενο

TKSTAR TK905 GPS TRACKER

kapakostas35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, villasg είπε

Πρεπει να ορισεις αριθμο Admin

image.png.c55c06cb07b4304ff048e050c3f69e0a.png

και μετα να δοκιμασεις απο εναν αλλο αριθμο να δεις εαν σου στελνει .
Η λογικη οταν βαζεις Admin ειναι να στελνει μον οστο αριθμο του admin

Να σαι καλά! Από ότι φαίνεται δούλεψε και στέλνει ΣΜΣ μόνο στον αριθμό που δήλωσα.

Γνωρίζεις εάν η planet sim που έχουν οι περισσότεροι κάθε πότε θέλει ανανέωση υπολοίπου καθώς η cosmote θέλει ανά 3 μήνες 13€ και δεν πολύ αξίζει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 λεπτά πριν, mr.robot είπε

Γνωρίζεις εάν η planet sim που έχουν οι περισσότεροι κάθε πότε θέλει ανανέωση υπολοίπου καθώς η cosmote θέλει ανά 3 μήνες 13€ και δεν πολύ αξίζει 

δεν εχω αποψη

20 hours ago, mr.robot said:

Να σαι καλά! Από ότι φαίνεται δούλεψε και στέλνει ΣΜΣ μόνο στον αριθμό που δήλωσα.

20 euro το χρονο η planet.

Στις 7/5/2024 στις 11:26 ΠΜ, razkal είπε

20 euro το χρονο η planet.

Θέλει όμως δεδομένα σωστά ; Η έχει από την ημέρα αγοράς κανονικά; Κάθε πότε πρέπει να βάζω κάρτα ώστε να μην φάω φραγή εισερχομένων;

Παραγγειλα προσφατα το μηχανακι. Μου ηρθε με usb-c θυρα φορτισης. Sim card εβαλα με 25 ευρω απο iotsim το πακετο που σου δινει και 50 sms το χρονο.

μεχρι στιγμης ολα καλα. application δουλευω το tkstar γιατι το winnes κολλαει.

εκανα μονο το αρχικο setup για gprs & apn internet και δεν ειχα καποιο θεμα. αποφευγω να βαζω alerts που θα χρεωνει μυνηματα. αλλα οτι κινησεις κανω με το αμαξι τις καταγραφει κανονικα.

μενει να δω στο περασμα του χρονου αν δω τιποτα αλλο περιεργο.

20 ώρες πριν, minim3 είπε

Παραγγειλα προσφατα το μηχανακι. Μου ηρθε με usb-c θυρα φορτισης. Sim card εβαλα με 25 ευρω απο iotsim το πακετο που σου δινει και 50 sms το χρονο.

μεχρι στιγμης ολα καλα. application δουλευω το tkstar γιατι το winnes κολλαει.

εκανα μονο το αρχικο setup για gprs & apn internet και δεν ειχα καποιο θεμα. αποφευγω να βαζω alerts που θα χρεωνει μυνηματα. αλλα οτι κινησεις κανω με το αμαξι τις καταγραφει κανονικα.

μενει να δω στο περασμα του χρονου αν δω τιποτα αλλο περιεργο.

Βγαίνει το tk905 με type c θύρα ; 

Μήπως είναι αλλο μοντέλο;

Δεδομένα δεν χρειάστηκε να βάλεις για να λειτουργείς την εφαρμογή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για αυτο το αναφερω. προφανως μαλλον η καινουργια παρτιδα εχει type-c usb. ΤΚ905Β εχω παρει με 10000mAh μπαταρια.

το πακετο της συγκεκριμενης sim card με 25 ευρω ετησιως περιλαμβανει https://www.iotsim.gr/#plans 1gb. ολα τα πακετα ειναι στο λινκ.

image.png.3a7ce67b5cd5e2d2e5a37e8cf7b6c22d.png

Επεξ/σία από minim3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχε ποτε κανεις προβλημα με την web εφαρμογη (mytkstar.net) ή το app να σταματησει να δουλευει η τοποθεσια? Ενω μου απανταει κανονικα, στα 2 παραπανω εχει κολλησει ενα μηνα πριν

Επεξ/σία από Caiden

• 4 μήνες μετά...

Παιδιά καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα ενώ έχει σεταριστει μέσω μηνυμάτων και όλα καλά με planetsim, στην εφαρμογή ομως βγάζει id/pass error,έχω δοκιμάσει όλες τις apn που δίνει η planetsim την έχω βάλει 2g και πάλι δεν το βρίσκει το app με τίποτα,τι μπορεί να φταίει

11 ώρες πριν, adreasm1 είπε

Παιδιά καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα ενώ έχει σεταριστει μέσω μηνυμάτων και όλα καλά με planetsim, στην εφαρμογή ομως βγάζει id/pass error,έχω δοκιμάσει όλες τις apn που δίνει η planetsim την έχω βάλει 2g και πάλι δεν το βρίσκει το app με τίποτα,τι μπορεί να φταίει

Να σε ρωτήσω κάτι άκυρο αλλά και σχετικό, η planet sim έχει κάλυψη και κάθε πότε πρέπει να ανανεώνεισ ; Με τα SMS + Mb τι γίνεται ;

Μετα απο απειρα μηχανακια που εχω στησει εχω καταληξει:

Τracker : Teltonica FMB920 για αυτοκινητα, πολυ πιο ποιοτικο και  παραμετροποιησιμο απο τις κινεζιες, και μικρη διαφορα στη τιμη. Εχουν απειρα μοντελα απο μηχανακια μεχρι σκυλους.

Sim: 1nce 10EUR 500mb χωρις ληξη

Software : Ruhavik, δωρεαν για 1 συσκευη.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Κάποιος να μου πει πλιζ λεπτομέρειες και εντυπώσεις για πάροχο planetsim ή 1nce 

πόσο δίνει, κάθε πότε και αν έχει σήμα κλπ ή έχει θέματα 

δίνω πολλά σε ελληνικό πάροχο ώστε να μου δίνει ΜΒ και δεν συμφέρει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...