razkal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Καλύτερα όλα πάλι από την αρχή αν είναι ακόμα offline το gps reset123456, begin123456, apn123456 XXXXXX apnuser123456 XXXXX apnpasswd123456 XXXXX, gprs123456 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, razkal είπε Καλύτερα όλα πάλι από την αρχή αν είναι ακόμα offline το gps reset123456, begin123456, apn123456 XXXXXX apnuser123456 XXXXX apnpasswd123456 XXXXX, gprs123456 Τα xxxx τι εινναι ο αριθμος της καρτας ? Εχει και ενα + μπροστα .Ειναι αριθμος απο Εσθονια . Το ειχα ολη τη νυχτα σε εξωτερικο χωρο αλλα δεν ..ξυπνησε. Διορθωση !!! Εισαι Θεος !!!!! Επιασε ...Χιλια ευχαριστω. Για να τα περασω στον φιλο για τον οποιο το πηρα κανω αποσυνδεση απο το δικο μου και περναω πλα το προγραμμα στον αλλον ? Επεξ/σία μόλις από Γιάννης Platano Γαμωτο πάλι off line Τα sms που στέλνω στήν κάρτα που είναι εξωτερικού έχουν χρέωση διαφορετική; Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Εδωσα παλι τις εντολες δουλεψε για λιγο και μετα παλι τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Εχω την Planet sim απο Πλαισιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razkal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 4 hours ago, Γιάννης Platano said: Εδωσα παλι τις εντολες δουλεψε για λιγο και μετα παλι τα ιδια ξαναβγηκε Offline εννοεις? 3 minutes ago, Γιάννης Platano said: Εχω την Planet sim απο Πλαισιο κι εγω planet εχω. αλλα το gps στελνει αρκετα σμς μες στη μερα με τα βασικα settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, razkal είπε ξαναβγηκε Offline εννοεις? κι εγω planet εχω. αλλα το gps στελνει αρκετα σμς μες στη μερα με τα βασικα settings. Ναι ξαναβγήκε off και έδωσα τις εντολές έπιασε μια φορά για λίγο και πάλι off Τώρα έστω και αν δίνω τις εντολές δεν ξαναμπαίνει σε On Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Κανε μια αναπ στο μηχάνημα για να "ξυπνήσει" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, txcellas είπε Κανε μια αναπ στο μηχάνημα για να "ξυπνήσει" Αν εννοείς να το βγάλω έξω στη βεράντα είναι συνέχεια εκτός και εννοείς κάτι άλλο. Εδωσα μονο 1) reset123456 αριθμο καρτας 2) apn123456 internet 3) gprs123456 Φαινεται να δουλευει αλλα δεν ξερω για ποσο Διόρθωση Μετά από 5 λεπτά πάλι off Δείχνει το gps off αλλά την συσκευή On Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Εγώ ξέρω ότι με αναπάντητη μπαίνει σε standby και από εκεί για λίγη ώρα μέχρι να πέσει σε λήθαργο μπορείς να δώσεις ότι εντολές θες. Αν είναι off και δίνεις εντολές δεν ξέρω αν ξυπνάει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το μπλε φωτάκι στη συσκευή που από ότι ξέρω είναι για το gps αναβόσβηνε αλλά μετά έσβησε Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τωρα το μπλε λαμπακι αναβοσβηνει συνεχεια ...Στο προγραμμα το gps φαινεται off αλλα η συσκευη on Αυριο θα το παω ..βολτα να δω τι γινεται . Update Το μηχανάκι μόλις το κουνήσω λίγο αρχίζει και αναβοσβήνει το μπλε λαμπάκι. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Το έκανα μια βόλτα Ενώ δείχνει gps off και συσκευή enable καταγραφεί τη θέση κάθε φορά. Στο ιστορικό όμως των διαδρομων δεν δειχνει τίποτα. Επίσης με μπαταρία στο 94 ενώ το φόρτιζα πολλές ώρες με πριζακι μου βγάζει usb δεν αυξήθηκε καθόλου Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2023 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razkal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 7 hours ago, Γιάννης Platano said: Καλημέρα Το έκανα μια βόλτα Ενώ δείχνει gps off και συσκευή enable καταγραφεί τη θέση κάθε φορά. Στο ιστορικό όμως των διαδρομων δεν δειχνει τίποτα. Επίσης με μπαταρία στο 94 ενώ το φόρτιζα πολλές ώρες με πριζακι μου βγάζει usb δεν αυξήθηκε καθόλου Τικαρε τα lbs και τα υπόλοιπα και δες πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, razkal είπε Τικαρε τα lbs και τα υπόλοιπα και δες πάλι. Ποια εννοείς; Τώρα ούτε τη συσκευή δεν βρίσκει Επειδη έχω δώσει πάρα πολλές εντολές στην καρτα αν αύριο βάλω μια άλλη sim υπάρχει περίπτωση να φτιάξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razkal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 43 minutes ago, Γιάννης Platano said: 48 minutes ago, razkal said: Τικαρε τα lbs και τα υπόλοιπα και δες πάλι. Ποια εννοείς Στο historical route που έβαλες πιο πάνω. Το app τους δεν είναι και το πιο σταθερό. Καντο install πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα