ko76stas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα. Το κινητό μου SAMSUNG J5 μετά άπω πτώση παρουσιάζει την παρακάτω οθόνη, νομίζω χάλασε το digitizer και σκέφτομαι να παραγγείλω από ebay γύρω στα 20 euro. Θα πράξω σωστά? Ευχαριστώ όποιον μου απαντήσει
SeNNinhA Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, ko76stas είπε Καλημέρα. Το κινητό μου SAMSUNG J5 μετά άπω πτώση παρουσιάζει την παρακάτω οθόνη, νομίζω χάλασε το digitizer και σκέφτομαι να παραγγείλω από ebay γύρω στα 20 euro. Θα πράξω σωστά? Ευχαριστώ όποιον μου απαντήσει Εννοειται ότι πας για αλλαγή οθονης/digitizer (ένα κομμάτι). Από που θα το πάρεις το αποφασίζεις εσύ.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, ko76stas είπε Καλημέρα. Το κινητό μου SAMSUNG J5 μετά άπω πτώση παρουσιάζει την παρακάτω οθόνη, νομίζω χάλασε το digitizer και σκέφτομαι να παραγγείλω από ebay γύρω στα 20 euro. Θα πράξω σωστά? Ευχαριστώ όποιον μου απαντήσει Αν πάρεις κινεζιά θα είναι πολύ κακή ποιότητα . εκτός αυτού αν θυμάμαι καλά είναι κολλητή η πλάτη και θες και τις εργοστασιακές φλάτζες για να κολλήσεις πλάτη και οθόνη. 1
AntiCambeR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Τα J5 έχουν ευαίσθητη οθόνη, δεν ξέρω αν είναι όλες οι Amoled έτσι. Η αντιπροσωπεία ζητάει για γνήσια οθόνη στο J5 2017 μαζί με εργασία 90€.Την αλλάξαμε στην αντιπροσωπεία και ξαναέπεσε με την πλάτη σε μεγάλη πέτρα με την πλάτη, έκανε 1 λακουβίτσα και η οθόνη δεν δείχνει τίποτα, μόνο κάτι πράσινα σημάδια.Δυστυχώς έπεσε με την γνήσια θήκη της Samsung που είναι σκληρή και δεν απορροφά κραδασμούς, με την Spigen σιλικόνης ίσως να την γλίτωνε. Με 2GB Ram και 16Gb Rom δεν αξίζει η επισκευή του, πάντως έχει καλή κάμερα για την κατηγορία του και την εποχή του. Μόνο 1 θήκη Spigen το σώζει, που προεξέχει περιμετρικά κάπου 2 mm πάνω απο την οθόνη αν πέσει με την οθόνη στο πάτωμα.Αν πέσει σε αντικείμενο η οθόνη, δύσκολα να μην πάθει ζημιά.Η οθόνη του συνήθως χαλάει εσωτερικά, παίζει ρόλο και το ότι είναι σχετικά βαρύ επειδή έχει μεταλλικό σώμα. Φθηνά κινητά με οθόνη LCD πέφτουν και δεν παθαίνουν τίποτα, ακόμα και να σπάσει το εξωτερικό πλαστικό, το digiter εσωτερικά λειτουργεί.
SeNNinhA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εννοειται ότι δεν αξίζει η επισκευή του. Αλλά για 20€ για εάν θέλει να την κρατήσει για οποιονδήποτε λόγο δικό του θέμα. Προσωπικά δεν θα τα έδινα ούτε αυτά. Είναι μια καλή ευκαιρία για αλλαγή. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από SeNNinhA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα