Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/4/2021 στις 10:20 ΜΜ, totalius είπε

Εχω το ιδιο προβλημα . Ο λογαριασμός μου ειναι στο Amazon uk. Σήμερα μου ειπε φίλος που εχει λογαριασμό στο Amazon com οτι παίζει κανονικα Spotify απο Alexa . Πως μπορω να κανω την αλλαγη απο uk σε com ;

Δεν αλλαζεις τιποτα .Πας στο amazon.com και βαζεις μια δευτερη διευθυνση στο λογαριασμου σου, που ειναι στις ΗΠΑ και εισαι οκ.Απλα οταν κανεις παραγγελια θα πρεπει να επιλεγεις καθε φορα τη σωστη διευθυνση .

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 28/4/2021 στις 8:40 ΜΜ, cumulus είπε

Δεν αλλαζεις τιποτα .Πας στο amazon.com και βαζεις μια δευτερη διευθυνση στο λογαριασμου σου, που ειναι στις ΗΠΑ και εισαι οκ.Απλα οταν κανεις παραγγελια θα πρεπει να επιλεγεις καθε φορα τη σωστη διευθυνση .

Ρε παλικαρια εμενα δεν δουλεψε αυτο στο app της Alexa. Μηπως δεν πρεπει να διαβαζει ελληνικο κινητο τηλ ?

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Dimitris_Vl είπε

Ρε παλικαρια εμενα δεν δουλεψε αυτο στο app της Alexa. Μηπως δεν πρεπει να διαβαζει ελληνικο κινητο τηλ ?

Εμενα μια χαρα παιζει με ελληνικο νουμερο.Μηπως να κανεις ενα setup ,απο την αρχη της Αλεξιας;

Δημοσ.

Δεν συνδεετε με τιποτα. αλλαξα χωρα και τιποτα. το μονο παραθυρακι που κραταω ειναι οτι εχω το premium spotify αλλα ακομα ειμαι στην δωρεαν περιοδο. ισως για αυτο ? θα δουμε σ 3 μηνες...

Δημοσ.

Εγώ βασικά αλλαξα λογαριασμό στο spotify και έκανα νέο. Και μετά μου έβγαλε το μνμ για τον γεωγραφικό περιορισμό ενώ μέχρι σήμερα δεν είχα θέμα. Άλλαξα στο amazon.com την διεύθυνση σε αμερικάνικη αλλά δεν έγινε τίποτα. Δεν θυμάμαι ...πρπει να έχω ίδιο email σε amazon και spotify ή είναι άσχετο;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει πώς να φτιαχτεί, ότι έχει προταθεί πιο πάνω απλά δεν λειτούργησε για μένα. 

Αν το κάνουν επίτηδες για να πάμε προς Amazon Music, μάλλον προς Google με βλέπω να πηγαίνω παρά προς Amazon!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Προ ημερών μου ήρθε το echo. Έβαλα alexa στο κινητό και απλά έβαλα το username και το password. Δε ρωτήθηκα πουθενά για .com, co.uk κτλ. Εξάλλου σε όλα .com, .de, .it, .es, .fr, με τους ίδιους κωδικούς συνδέομαι. Η διεύθυνση που έχω δώσει είναι η ελληνική, μόνο. Στο spotify έχω δηλώσει χώρα Ελλάδα.
Μια χαρά παίζει το echo από το spotify χωρίς κανένα πρόβλημα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους,

Και εγώ προσπαθώ να συνδέσω το spotify με την Alexa αλλά δεν γίνεται τίποτα, έχω αλλάξει διεύθυνση στον λογαριασμό μου αλλά τίποτα.

Κάτι άλλο υπάρχει;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εμένα δούλεψε απλα συνδέοντας το  spotify με την alexa και οχι την alexa με το spotify. 

Συγκεκριμένα ενω ειχα settarei την alexa απλα έκανα εγκατάσταση στο κινητό το spotify το οποίο μολις ανοιξε εντόπισε κατευθείαν την alexa και ζήτησε να κάνει link. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, ftso said:

Εμένα δούλεψε απλα συνδέοντας το  spotify με την alexa και οχι την alexa με το spotify. 

Συγκεκριμένα ενω ειχα settarei την alexa απλα έκανα εγκατάσταση στο κινητό το spotify το οποίο μολις ανοιξε εντόπισε κατευθείαν την alexa και ζήτησε να κάνει link. 

Holy sith! Thnx!

Επειδή δεν παίζω από το κινητό δεν το είχα προσέξει ποτέ. Τώρα το άνοιξα, πέταξε κατευθείαν αν θέλω να το κάνω link με Alexa και έγινε μια χαρά!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι επιπλέον; Είμαι στη φάση να πάρω ένα dot (λογικά το 4 με το ρολόι) αλλά έχω απορία σχετικά με την έκδοση του dot που μπορεί να δουλέψει με αλλαγή διεύθυνσης σε Αμερική. Πρέπει να είναι έκδοση international ή είναι αδιάφορη η έκδοση; 

Ευχαριστώ 🙂 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...