lQQkman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, Έχω πρόβλημα με την Alexa προσπαθώ να συνδέσω το Spotify και μου λέει You are not eligible to enable this skill due to geographical restrictions. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ
TechnoState Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, lQQkman είπε Καλησπέρα, Έχω πρόβλημα με την Alexa προσπαθώ να συνδέσω το Spotify και μου λέει You are not eligible to enable this skill due to geographical restrictions. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ Εάν βρίσκεσαι Ελλάδα....τι δεν κατάλαβες? Υπάρχουν περιορισμοί λόγω περιοχής
lQQkman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μα έχω ακούσει ότι παίζει και γι' αυτό το πήρα. Δεν υπάρχει τρόπος;
TechnoState Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 .... επιστροφή παίζει? Τουλάχιστον να μην είσαι ζημιωμενος.
lQQkman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Όχι γιατί το αγόρασα 2ο χέρι...απλά μου κάνει εντύπωση γιατί να συμβαίνει;
Ralmarith Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Παιζει κανονικότατα με Spotify την λειτουργώ ετσι εδω και 2 χρονια σχεδον κανε hard reset και θα επανέλθει επίσης βαλε το skill μεσα απο το app στο κινητό σου
vforvaggelis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Στις 16/11/2020 στις 2:50 ΜΜ, Ralmarith είπε Παιζει κανονικότατα με Spotify την λειτουργώ ετσι εδω και 2 χρονια σχεδον κανε hard reset και θα επανέλθει επίσης βαλε το skill μεσα απο το app στο κινητό σου Ο λογαριασμος σου στο amazon ειναι com η co.uk; Γιατι το ιδιο με τον φιλο βγαζει και σε εμενα.
cumulus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειχα το ιδιο προβλημα και το ελυσα βαζοντας μια δευτερη διευθυνση που ειναι στις ΗΠΑ στο αμαζον και ως δια μαγειας το προβλημα λυθηκε. Για διευθυνση διαλεξα μια απο το booking.com που αντιστοιχουσε σε ξενοδοχειο . Το μονο "προβλημα" που εχω , καθε φορα που παραγγελνω απο το αμαζον πρεπει να επιλεγω την Ελληνικη διευθυνση για την παραγγελια. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από cumulus 2 1
marsele Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 On 14/11/2020 at 13:01, lQQkman said: Καλησπέρα, Έχω πρόβλημα με την Alexa προσπαθώ να συνδέσω το Spotify και μου λέει You are not eligible to enable this skill due to geographical restrictions. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ Καλησπέρα επειδή πειραματίζομαι μέσω του κινητού μου με την Alexa θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με την σύνδεση της εφαρμογής Spotify. Μου βγάζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα για γεωγραφικούς περιορισμούς τι πρέπει να κάνω;;; Υπάρχει τρόπος να κάνω link την Alexa με το Spotify;; Παίζει ρόλο εάν έχω συνδεθεί με Amazon UK ή Amazon US;; Σόρρυ για τις ερωτήσεις 🙂🙂🙂
cumulus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Διάβασε το προηγούμενο μήνυμα που εχω ανεβάσει .
marsele Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 1 hour ago, cumulus said: Διάβασε το προηγούμενο μήνυμα που εχω ανεβάσει . Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Θα το δοκιμάσω να δω αν δουλεύει. Μια τελευταία ερώτηση: Προσπαθώ από το κινητό να ορίσω κάποια sleep timers (πχ να κλείνει μια yeelight λάμπα μετά από κάποια συγκεκριμένη ώρα ή να ανοίγει το πρωί αυξάνοντας σταδιακά την φωτεινότητα). Πώς μπορώ να το πετύχω αυτό;; Υπάρχει περίπτωση να μην γίνεται λόγω του ότι προσπαθώ από το κινητό;; Δεν έχω κάποιο Amazon echo ηχειακι ακόμα προσπαθώ να δοκιμάσω κάποια πράγματα από το κινητό για αρχή. 1
MYLOPOTAMOS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Ρε παιδιά το έκανα δεν περνάει με τίποτα
manosel1968 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Στις 22/11/2020 στις 6:55 ΜΜ, cumulus είπε Ειχα το ιδιο προβλημα και το ελυσα βαζοντας μια δευτερη διευθυνση που ειναι στις ΗΠΑ στο αμαζον και ως δια μαγειας το προβλημα λυθηκε. Για διευθυνση διαλεξα μια απο το booking.com που αντιστοιχουσε σε ξενοδοχειο . Το μονο "προβλημα" που εχω , καθε φορα που παραγγελνω απο το αμαζον πρεπει να επιλεγω την Ελληνικη διευθυνση για την παραγγελια. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ! με έσωσες Στις 22/11/2020 στις 6:55 ΜΜ, cumulus είπε Ειχα το ιδιο προβλημα και το ελυσα βαζοντας μια δευτερη διευθυνση που ειναι στις ΗΠΑ στο αμαζον και ως δια μαγειας το προβλημα λυθηκε. Για διευθυνση διαλεξα μια απο το booking.com που αντιστοιχουσε σε ξενοδοχειο . Το μονο "προβλημα" που εχω , καθε φορα που παραγγελνω απο το αμαζον πρεπει να επιλεγω την Ελληνικη διευθυνση για την παραγγελια. Ευχαριστώ
totalius Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Εχω το ιδιο προβλημα . Ο λογαριασμός μου ειναι στο Amazon uk. Σήμερα μου ειπε φίλος που εχει λογαριασμό στο Amazon com οτι παίζει κανονικα Spotify απο Alexa . Πως μπορω να κανω την αλλαγη απο uk σε com ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα