Uberalles_gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα σας, έχω μια Samsung 60" η οποία παρέδωσε πνέυμα και ψάχνω τηλεόραση. Δεν θέλω πιο μικρή αλλά ούτε ξανά 60" λόγω περιορισμένων επιλογών, επομένως θα οδηγηθώ προς 65" Το διαθέσιμο budget 1200-1500 ευρώ και η χρήση θα είναι για παρακολούθηση Netflix, ταινίες και PS5. Ένας γνωστός μου, μου λέει πάρε OLED είναι φοβερές, ένας άλλος γνωστός μου μου λέει μην πάρεις OLED να πάρω την NanoCell, ένας τρίτος μου λέει πάρε Qled. Δυστυχώς λόγω καραντίνας δεν μπορώ να πάω και σε κάποιο φυσικό κατάστημα για να τις δω και από κοντά. Πλησιάζει και η Black Friday και ίσως είναι ευκαιρία να πάρω τηλεόραση τότε. Δεν είμαι ανάμεσα σε κάποιο μοντέλο επομένως οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύ χρήσιμη. Ευχαριστώ, Βασίλης.
TechnoState Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 ... καλημέρα, την χαμηλότερης ποιότητας εικόνας nanocell σε σχέση με την oled...με ποιά λογική στην πρότεινε (αντί oled, λόγω κόστους???). Είχα oled, έχω oled, κ όταν χρειαστεί να αλλάξω...πάλι σε oled θα καταλήξω! Η απόδοση εικόνας/χρωμάτων είναι ανώτερη των υπολοίπων τεχνολογιών (με τις έως τώρα, εμπορικές τεχνολογίες που υπάρχουν στην αγορά). 2
Tenten7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Αυτη την στιγμη η χαμηλοτερη τιμη σε oled 65'' ειναι στα 1700κατι. Πιστευω οτι οσο πλησιάζουμε στην BF θα υπαρξουν καποιες τηλεορασεις μεσα στο μπατζετ σου στο οποιο κατα την γνωμη μου πρεπει να συμπεριλαβεις κ την επεκταση της εγγυησης στα 5 ετη. (υπαρχουν αλυσίδες που το δινουν ενω η lg το δινει με το ανολογο κόστος κ μονη της) Σε σχεση με αυτα που ρωτησες θα σου προτεινα κι εγω ειδικα με την χρηση που λες μια oled ενω αν κινηθεις σε led θα σου προτεινα καποιο μοντελο της sony το οποιο ομως να εχει 2.1
Uberalles_gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Αρχικά σας ευχαριστώ για τον χρόνο και την απάντησή σας. @TechnoState την πρότεινε με την λογική τιμή και ποιότητας τηλεόρασης, ότι δηλαδή δεν αξίζει να δώσεις +500 ευρώ για να πάρεις oled Κοίταγα εδώ, για 65" με φίλτρο να έχει HDMI 2.1 και υπάρχει η παρακάτω στα 950 ευρώ όταν πιο φτηνή OLED κάνει 1.700 ευρώ, όπου είναι μια μεγάλη διαφορά. Αυτή εδώ η Sony και γενικά σαν Sony ποια είναι η άποψή σας;
alexakos89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε Αρχικά σας ευχαριστώ για τον χρόνο και την απάντησή σας. @TechnoState την πρότεινε με την λογική τιμή και ποιότητας τηλεόρασης, ότι δηλαδή δεν αξίζει να δώσεις +500 ευρώ για να πάρεις oled Κοίταγα εδώ, για 65" με φίλτρο να έχει HDMI 2.1 και υπάρχει η παρακάτω στα 950 ευρώ όταν πιο φτηνή OLED κάνει 1.700 ευρώ, όπου είναι μια μεγάλη διαφορά. Αυτή εδώ η Sony και γενικά σαν Sony ποια είναι η άποψή σας; Για την χρήση που την θες , Είτε σε OLED , είτε σε sony Xh9096 είτε σε Sammy q70t , q80t, q90t
TechnoState Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Uberalles_gr είπε @TechnoState την πρότεινε με την λογική τιμή και ποιότητας τηλεόρασης, ότι δηλαδή δεν αξίζει να δώσεις +500 ευρώ για να πάρεις oled. ....αν μου ανέφερες το vfm του πράγματος, θα συμφωνούσα με αυτή την άποψη. Στο θέμα ποιότητας όμως κ επειδή μπήκα στην "oled αγορά" προερχόμενος απο led (πάλι της lg)... συνολικά, έχω εμπειρία μεταξύ 55"-65".... μετά τις oled σίγουρα δεν προτείνω κάτι λιγότερο, άρα διαφωνώ. Τώρα (κ για να σε προλάβω, επειδή το ανέφερες) τα θέματα που έχει με το ps5 κ προσφάτως έχουν παρατηρηθεί (στο ps4 μου, πραγματικά καθηλωτική εμπειρία!!) έχει αναφέρει πως θα υπάρξει σύντομα λύση (updates) κ το πιστεύω, γιατί δείχνει ότι υποστηρίζει σθεναρά την oled τεχνολογία. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από TechnoState
Uberalles_gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προφανώς καταλαβαίνω ότι μία τηλεόραση της ίδιας εταιρείας που έχει σχεδόν την διπλάσια τιμή, δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης, το καταλαβαίνω απόλυτα Γλυκοκοιτάζω πάντως την Sony KD-65XH9096 Ευχαριστώ, Βασίλης Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από Uberalles_gr 1
Tenten7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Ειναι μια πολυ καλη επιλογη αυτη που εκανες. Αν ομως έχεις στο πισω μερος του μυαλου σου την επιθυμια να δοκιμασεις μια oled περιμενε λιγες μερες ακομα μηπως κ κατεβουν οι τιμες στο μπατζετ σου 1
Uberalles_gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι λοιπόν όσον αφορά την Sony KD-65XH9096 1. Μου είπε ένας γνωστός μου, που δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, για αυτό ρωτάω και εδώ πέρα να ακούσω και την δικιά σας γνώμη, ότι οι τηλεοράσεις OLED (γιατί βλέπω ότι και αυτή η Sony τεχνολογία OLED έχει) έχουν το εξής πρόβλημα, εάν πχ βλέπεις πολλές ώρες ένα κανάλι ας πούμε όπου πάνω αριστερά είναι το σήμα του, τότε υπάρχει περίπτωση να αφήσει στάμπα, να το πω έτσι απλά. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; 2. Επειδή η τηλεόραση θα είναι ανοιχτή για αρκετές ώρες της ημέρας (8-12 κάθε ημέρα), θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ, Βασίλης. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από Uberalles_gr
Alex1971 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε Επανέρχομαι λοιπόν όσον αφορά την Sony KD-65XH9096 1. Μου είπε ένας γνωστός μου, που δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, για αυτό ρωτάω και εδώ πέρα να ακούσω και την δικιά σας γνώμη, ότι οι τηλεοράσεις OLED (γιατί βλέπω ότι και αυτή η Sony τεχνολογία OLED έχει) έχουν το εξής πρόβλημα, εάν πχ βλέπεις πολλές ώρες ένα κανάλι ας πούμε όπου πάνω αριστερά είναι το σήμα του, τότε υπάρχει περίπτωση να αφήσει στάμπα, να το πω έτσι απλά. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; 2. Επειδή η τηλεόραση θα είναι ανοιχτή για αρκετές ώρες της ημέρας (8-12 κάθε ημέρα), θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ, Βασίλης. H Sony που αναφερεις δεν εχει σχεση με τις OLED ουτε ειναι η ιδια τεχνολογια. Μαλλον αναφερεσαι στο "burn in" που εχει παρατηρηθει σε kapoiew OLED με το φαινομενο που γραφεις κι εσυ παραπανω. Αλλα οχι δεν ισχυει στις LED. Μονο στις OLED και δεν ειναι και κανονας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα