Hatsos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα στο φόρουμ της καρδιάς μου 😝 Παιδια έχω ένα θεματάκι και θέλω τα φώτα σας για άλλη μια φορά. Ο καφές είναι ένα ρόφημα που καταναλώνω καθημερινά, δυο μπορεί και τρεις φορές την ημέρα. Η διαδικασία του ψησίματος του καφέ είναι κάτι που το απολαμβάνω και μου αρέσει να παίρνω την ώρα μου έτσι ώστε να πετύχω και τον καφέ όπως θέλω. Ωστόσο στην καθημερινότητα πολλές φορές λόγο εργασίας και ελάχιστου πολλές φορές χρόνου δεν έχω την πολυτέλεια να ετοιμάσω έναν καφέ με το πάσο μου και κάποιες φορές ούτε στα γρήγορα. Αυτο που ψάχνω λοιπόν είναι μια καφετιέρα η εσπρεσιερα να λειτουργεί με WiFi έτσι ώστε όταν ξυπνάω να πάω στην δουλειά να μπορώ με μια εφαρμογή η με μια assistant να βάλω τον καφέ να ετοιμάζεται όσο ετοιμάζομαι και εγώ. Θα βοηθούσε απίστευτα κάτι τέτοιο και θα εξοικονομήσω παρα πολύ χρόνο. Έχει κανένας εμπειρία από κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
asmilon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Γιατι Wifi και οχι καφετερια με ρολοι ωστε να την ετοιμαζεις απο το βραδυ και το πρωι να ειναι ετοιμος ο καφες την ωρα που θα ορισεις; Σιγουρα φθηνοτερη λυση και πιο ευκολο να βρεθει. 2
filip123go Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Επίσης θα μπορούσες να πάρεις και μια πρίζα με WiFi. Εγώ έχω της xiaomi για τα φώτα στο ενυδρείο. Μια χαρά την σεταρεις μέσω της εφαρμογής. 1
dpolal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Hatsos είπε Καλημέρα στο φόρουμ της καρδιάς μου 😝 Παιδια έχω ένα θεματάκι και θέλω τα φώτα σας για άλλη μια φορά. Ο καφές είναι ένα ρόφημα που καταναλώνω καθημερινά, δυο μπορεί και τρεις φορές την ημέρα. Η διαδικασία του ψησίματος του καφέ είναι κάτι που το απολαμβάνω και μου αρέσει να παίρνω την ώρα μου έτσι ώστε να πετύχω και τον καφέ όπως θέλω. Ωστόσο στην καθημερινότητα πολλές φορές λόγο εργασίας και ελάχιστου πολλές φορές χρόνου δεν έχω την πολυτέλεια να ετοιμάσω έναν καφέ με το πάσο μου και κάποιες φορές ούτε στα γρήγορα. Αυτο που ψάχνω λοιπόν είναι μια καφετιέρα η εσπρεσιερα να λειτουργεί με WiFi έτσι ώστε όταν ξυπνάω να πάω στην δουλειά να μπορώ με μια εφαρμογή η με μια assistant να βάλω τον καφέ να ετοιμάζεται όσο ετοιμάζομαι και εγώ. Θα βοηθούσε απίστευτα κάτι τέτοιο και θα εξοικονομήσω παρα πολύ χρόνο. Έχει κανένας εμπειρία από κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μπρίζα με wifi ή καφετέρια με χρονοδιακόπτη όπως ήδη σου πρότειναν Το βασικό πρόβλημα σε όλα τα παραπάνω είναι ότι το φίλτρο, το νερό και ο καφές δεν μπαίνουν από μόνα τους στο δοχείο προετοιμασίας αλλά με το χέρι. Οπότε ο χρόνος για να πατήσεις το κουμπί και να ανάψει η καφετέρια είναι ένα κλάσμα μπροστά στην προετοιμασία. Μπορείς να τα ετοιμάζεις από το βράδυ, που είναι και το λογικό στην περίπτωση σου, αλλά το να «κάτσει» ο καφές 7-8 ώρες εκτεθειμένος δεν είναι και ότι καλύτερο για το αποτέλεσμα. Την επιλογή να σηκώνεσαι λίγο ποιό νωρίς την σκέφτηκες ;;;
The_Judas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να καταλάβω την χρησιμότητα. Μπορείς απλά να έχεις έτοιμο το νερό, το ποτήρι στην υποδοχή και τον καφέ από το βράδυ μέσα στο portafilter. Αλλωστε αυτά δεν τα κάνει μόνη της η καφετιέρα, πάλι εσύ τα γεμίζεις. Εκτός και αν ψάχνεις για robot barista. το πρωί απλά πατάς ένα κουμπάκι και σε 10δευτ. έχεις το καφέ. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από The_Judas
Hatsos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, dpolal είπε Μπρίζα με wifi ή καφετέρια με χρονοδιακόπτη όπως ήδη σου πρότειναν Το βασικό πρόβλημα σε όλα τα παραπάνω είναι ότι το φίλτρο, το νερό και ο καφές δεν μπαίνουν από μόνα τους στο δοχείο προετοιμασίας αλλά με το χέρι. Οπότε ο χρόνος για να πατήσεις το κουμπί και να ανάψει η καφετέρια είναι ένα κλάσμα μπροστά στην προετοιμασία. Μπορείς να τα ετοιμάζεις από το βράδυ, που είναι και το λογικό στην περίπτωση σου, αλλά το να «κάτσει» ο καφές 7-8 ώρες εκτεθειμένος δεν είναι και ότι καλύτερο για το αποτέλεσμα. Την επιλογή να σηκώνεσαι λίγο ποιό νωρίς την σκέφτηκες ;;; Μωρέ την σκέφτηκα αλλα είδη σηκώνομαι αρκετά νωρίτερα επειδή μου παίρνει ώρα να ετοιμαστώ, να φάω (ετοιμάζω βρώμη κτλ που παίρνει και αυτό πολύ χρόνο) οπότε κοιτάω μήπως μπορώ να τα κάνω όλα ταυτόχρονα.
dpolal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Hatsos είπε Μωρέ την σκέφτηκα αλλα είδη σηκώνομαι αρκετά νωρίτερα επειδή μου παίρνει ώρα να ετοιμαστώ, να φάω (ετοιμάζω βρώμη κτλ που παίρνει και αυτό πολύ χρόνο) οπότε κοιτάω μήπως μπορώ να τα κάνω όλα ταυτόχρονα. Την άλλη λύση να βρείς γυναίκα και να ετοιμάζετε παρέα το πρωϊνό την σκέφτηκες ;;;
Hatsos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Είχα σκεφτεί την εκδοχή για αυτόματη πρίζα αλλά αυτό είναι μόνο για καφέ φίλτρου. Για εσπρέσο από ότι κατάλαβα δύσκολα θα βρω κάτι ε; 😕 Αυτο με τον χρονοδιακόπτη δεν το είχα σκεφτεί η αλήθεια είναι. Ακούγεται και αυτό καλό. Και όντως το γεγονός να μείνει τόσες ώρες ο καφές εκτός συσκευασίας δεν είναι καλή ιδέα. Θα πρέπει να έχω και αυτόματο μύλο να αλέθει τους κόκκους 😜. Αρχίζω να βλέπω ότι δεν υπάρχει λύση και ανησυχώ. 1 λεπτό πριν, dpolal είπε Την άλλη λύση να βρείς γυναίκα και να ετοιμάζετε παρέα το πρωϊνό την σκέφτηκες ;;; Χαχαχαχαχ καλά τα λες αλλά το πρόβλημα είναι μην καταλήξω να φτιάχνω δυο καφέδες το πρωί αντί για έναν 😂😂
The_Judas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ------------------- Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από The_Judas
Hlias-- Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 https://www.philips.gr/c-p/HD7459_20/daily-collection-coffee-maker "Μπορείτε να ρυθμίσετε τον χρονοδιακόπτη ώστε να ξυπνάτε με τη μυρωδιά του φρέσκου καφέ." Την έχω τρία χρόνια περίπου. Ωραίο να ξυπνάς με την μυρωδιά του καφέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα