Gandalf Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2000 sygnwmi pou enoxlw gia auto alla i8ela na rwthsw pws ginetai apo to 8210 na steilw ena sms se polla atoma tautoxrona!uparxei sto menu epilogh:kan.apostolh:ari8mitiko-alphari8miko.<BR>Pws ginetai na dimiourghsw ena group me 5 ari8mous kai na steilw to sms stous 5 aytous tautoxrona!
MEGADETH90 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2000 mmmmmm den thimame to eixe kanei enas filos mou nomizw alla den edwsa simasia
Gpsyco Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2000 Prepei file mou na ftiaxeis mia omada kai na to steileis se aytin tin omada. Den xero omos an ginete me ola ta nokia, ego palia me to 6150 to eixa kanei, tora me 8210 den ginetai (i etsi mou fenetai toulaxiston)
fkkso Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2000 Πάρε μία από τις ΟΜΑΔΕΣ και δώσε το όνομα που θέλεις. Αφού διαγράψεις όλες τις καταχωρήσεις τηλεφωνημάτων πρόσθεσε στην ομάδα όποιον θέλεις να παραλάβει το μήνυμα. Μετά πάνε στη "δημιουργία μηνύματος" και αφού το γράψεις πάνε "Ειδικη αποστολή" και γράψετο όνομα της ομάδας.<P>Τα παραπάνω μου τα είπε ένας φίλος μου. Δεν ξέρω αν ισχύουν. Δοκίμασέ τα.<P>Αλλά μια συμβουλή: Αν έχεις PANAFON A LA CARTE μη διανοηθείς να στείλεις συνεχόμενα τόσα πολλά μηνύματα. Χρεώνουν ό,τι θέλουν. Εγώ μια φορά έστειλα 10 μηνύματα συνεχόμενα (το ένα μετά το άλλο) και μου τελείωσαν την κάρτα ενώ είχα περίπου 5500 Δρχ. μέσα.
ntsili Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2000 α μπραβο...και εμενα μου εχει συμβει αυτη η μαλακια...Μιλαμε ειχα 2000 μοναδες και εστειλα 2-3 μηνυματα...Πιο υστερα και χωρις να κανω τηλεφωνα φυγανε δεν ξερω και εγω ποσες μοναδες...Τους πηρα τηλεφωνο και η απαντηση τους:"θα το κοιταξουμε κυριε ntsili και θα σας πουμε σε 2 εβδομαδες"...(αυτο θα πει ταχυτατη εξηπηρετηση telestet,ε?)<BR>Φυσικα απο τοτε εχει περασει πανω απο μηνας...προφανως θα το "ξεχασανε"...<P>ntsili<BR>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.