Nikosned Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα έβαλα μια 100αρα vdsl γραμμή απο wind. Η ταχύτητα είναι πολύ ικανοποιητική (πιάνω 85-90 με WiFi σε τεστ στο κινητό) ωστόσο επειδή ασχολούμαι με gaming σε κονσόλα ps4 με ενδιαφέρει και το ping. Αφού έτρεξα λοιπόν εντολές ping και tracert στο cmd μου (έτρεξα της εντολές προς Google) μου έβγαλε ping γύρω στο 37-41 ms. Ξέρω ότι δεν είναι πολύ γνωρίζω όμως ότι για online gaming δεν είναι ιδανικό και ειδικά όταν οι σερβερς του game είναι πολύ μακριά. Και αυτό που θέλω να μάθω είναι αν μπορεί να ενεργοποιήθει fast path σε 100αρα vdsl, γιατί και οι τιμές του ping μου δείχνουν interleaved, και στο ρουτερ μου αναγράφει interleaved επίσης και όχι fast. Ρωτάω γιατί από την wind μου είπαν ότι δεν γίνεται fast path αλλά ότι υπάρχει κάτι παρόμοιο που ουσιαστικά κάνει το ίδιο πράγμα. Κάποια βοήθεια από κάποιον που ξέρει παραπάνω πράγματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 fast path υπαρχει αλλα δεν θα στο κανουν ειδικα αν πεφτεις σε kv οτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosned Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Και γιατί ισχύει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, Nikosned είπε Και γιατί ισχύει αυτό? Καλά, πάρτους εσύ τηλ και ζήτα τους. Δεν χάνεις κάτι. Κατά 70% δεν θα στο κάνουν εκτός αν τους πρήξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Ξέρει κανείς τι συμβαίνει και η αλλαγή από interleaved σε fast path δεν γίνεται τώρα; Εγώ σε Vodafone πριν λίγους μήνες το ζήτησα και σε 2 μέρες το είχα. Το καλοκαίρι μου ανανεώνουν την γραμμή σε 100mbps, το Download αλλάζει σε Interleaved και το Upload σε Fast. Σεπτέμβρη επικοινωνώ μαζί τους για αλλαγή σε fast και μου λένε δε γίνεται. Στο μεταξύ οι μετρήσεις που παίρνω στο download είναι τραγικές συγκριτικά με το upload. Ημερησίως μαζεύονται και κάνα 1000άρι CRC Errors στο download, τώρα δεν έχω δεδομένα γιατί μόλις έκανα restart, αλλά πρόλαβε μέσα σε 10 λεπτά να μαζέψει 14. Actual Rate(Up/Down) 10998/84509 kbps Attainable Rate(Up/Down) 45170/105516 kbps Noise Margin(Up/Down) 30.6/10.6 dB Line Attenuation(Up/Down) 2/8.3 dB Output Power(Up/Down) 7.7/13.5 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 1/2081 Interleave Delay(Up/Down) 0/9 ms INP(Up/Down) 0/0 symbols Profile 17a Showtime Start 0 h 10 min 24 s LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/14 FEC Errors(Up/Down) 0/9203 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosned Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Τους έχω πρήξει πραγματικά στα τηλέφωνα και τους λέω εχω 38-40 ping, ξέρω δεν είναι πολύ ψηλό αλλά σίγουρα δεν αρμόζει σε fast path ή σε κάτι ανάλογο αλλά είναι interleave και να μου λένε ότι το fast path υπάρχει ήδη ενσωματωμένο πάντα στις vdsl γραμμές. Εδώ και 5-6 μέρες μιλάω συνέχεια στα τηλέφωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Στο 1ο hop μετά το router σου, πόσο ping έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosned Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Προς Google που έχω τρέξει tracert ορίστε το δεύτερο hop βγάζει 19,18,18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosned Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Ξαναεπικοινωνησα με υπάλληλο, ο οποίος επιτέλους κατάλαβε το πρόβλημα και φαινόταν αρκετά ειλικρινής ο άνθρωπος, ωστόσο μετά από έλεγχο που έκανε ο ίδιος μου είπε ότι αν και ξέρει ότι αυτό που πρόκειται να μου πει δεν είναι αυτό που θέλω να ακούσω, ότι για κάποιο λόγο η συγκεκριμένη vdsl γραμμή δεν υποστηρίζει fast path. Μου είπε ότι δεν γνωρίζει το γιατί αλλά από τεχνικής απόψεως δεν γίνεται. Αυτά για όποιον έχει παρόμοιο πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 On 14/11/2020 at 13:13, Nikosned said: Και γιατί ισχύει αυτό? Για την ακρίβεια δεν το κάνουν όταν δεν είναι δικιά τους η καμπίνα. Αυτό συμβαίνει γιατί αν δεν κάνω λάθος το αίτημα για να αλλάξει σε fastpath χρεώνεται κι επειδή μπαίνει από την τσέπη τους, μιας και δεν μας το χρεώνουν, το έκοψαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 24 minutes ago, Thresh said: Για την ακρίβεια δεν το κάνουν όταν δεν είναι δικιά τους η καμπίνα. Αυτό συμβαίνει γιατί αν δεν κάνω λάθος το αίτημα για να αλλάξει σε fastpath χρεώνεται κι επειδή μπαίνει από την τσέπη τους, μιας και δεν μας το χρεώνουν, το έκοψαν. σωστα.το πληρωνεις ως βλαβη οσο ξερω και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Στις 15/11/2020 στις 3:08 ΜΜ, poulinos είπε σωστα.το πληρωνεις ως βλαβη οσο ξερω και εγω Αν παιρνεις απο αστικο τι ισχυει? Μπορει να παει fastpath? (εχω cosmote) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Θεωρητικά δεν έχουν λόγο να το αρνηθούν τότε, αφού είσαι σε αποκλειστικά δικό τους εξοπλισμό στον οποίο έχουν φυσικά τον έλεγχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα