Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω ένα pc custom ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες, high end gaming με ένα case nzxt h510i. 

Πρόβλημα #1

Το πρώτο πρόβλημα που παρατήρησα ήταν ότι πρέπει κάποιες φορές που το ανοίγω να αποσυνδέω και να ξανασυνδέω το usb του keyboard για να λειτουργήσει το πληκτρολόγιο. Ναι έχω δοκιμασει άλλα keyboards το ίδιο κάνει και ναι έχω εγκαταστήσει τους drivers της μητρικής (B450 TOMAHAWK MAX).

Πρόβλημα #2

Σήμερα το βράδυ, κατά τη λειτουργία του, ακούμπησα το γόνατό μου όπως καθόμουν στο case και ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος. Όποτε τραβάω το γόνατο μου σταματαει.

Το ακούμπησα και σε άλλα σημεία και οποτε το ακουμπαω κανει τον ιδιο θορυβο. 

Τι μπορεί να είναι ; Παίζει να είναι θέμα γείωσης; Πρώτη φορά μου συμβαίνει.

Πρόβλημα #3

Είχα μπλε οθόνη σε άκυρη στιγμή και σε χαζή χρήση, τύπου powerpoint για τη δουλειά μου. Θα μου πεις οκ τρελαινεσαι τωρα για μια μπλε οθονη σιγα. Οκ θα πω, αλλά είναι δυνατόν σε pc ούτε 20 ημερών να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Σε περίπτωση που ρωτήσετε  για τροφοδοτικό το σύστημά μου θέλει 400-500W και έχω το Corsair CX Series με 650W.

Αν ξέρετε κάτι για οτιδήποτε ή και για τα 3 πλιζ πείτε μου γιατί μου φαίνονται ψιλοπερίεργα..

Thanks!

Δημοσ.

Καλώστον Πούτιν!

Καταρχάς το πισι το έστησες εσύ ή τεχνικός σε κατάστημα; Το τροφοδοτικό είναι καινούριο ή το είχες σε προηγούμενο υπολογιστή και για πόσο διάστημα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

Καλώστον Πούτιν!

Καταρχάς το πισι το έστησες εσύ ή τεχνικός σε κατάστημα; Το τροφοδοτικό είναι καινούριο ή το είχες σε προηγούμενο υπολογιστή και για πόσο διάστημα;

Αλόχα. Όχι το έχει στήσει εταιρεία δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω όνομα :P Είναι όλα τα parts καινούργια και έχω λάβει και τα κουτιά τους με τις αποδείξεις τους ξεχωριστά!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, letsgetoit είπε

Αλόχα. Όχι το έχει στήσει εταιρεία δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω όνομα :P Είναι όλα τα parts καινούργια και έχω λάβει και τα κουτιά τους με τις αποδείξεις τους ξεχωριστά!

άμεσα πίσω όπως είσαι. τηλέφωνο ή email Σάββατο και Δευτέρα το στέλνεις με courier.

μη βάλεις χέρι κινδυνεύεις να ακυρώσεις την εγγύηση.

αντί για όνομα να υποθέσω οτι είναι αυτό με το κίτρινο σήμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλώς ορίσατε στη κοινότητα!

17 λεπτά πριν, letsgetoit είπε

ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος

Ακούστηκε από μέσα; Μπορείτε να τον ηχογραφήσετε και να τον ανεβάσετε; 

17 λεπτά πριν, letsgetoit είπε

ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες

Είναι καλό να γνωρίζουμε τι υπάρχει μέσα, για να μπορέσουμε να κάνουμε ευκολώτερα διάγνωση.

8 λεπτά πριν, greekfragma είπε

άμεσα πίσω όπως είσαι.

Ή καλύτερα αυτό!

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

άμεσα πίσω όπως είσαι. τηλέφωνο ή email Σάββατο και Δευτέρα το στέλνεις με courier.

μη βάλεις χέρι κινδυνεύεις να ακυρώσεις την εγγύηση.

αντί για όνομα να υποθέσω οτι είναι αυτό με το κίτρινο σήμα;

Τι πιστεύεις ότι μπορεί να είναι; Όχι χέρι δεν βάζω, αλλά είναι τόσο σοβαρό; 

Ξέχασα να γράψω ότι κάποιες φορές, αραιά και πού ακούγονται ήχοι μέσα από το κουτί σαν να σβήνουν λαμπάκια/διακόπτες δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Πολύ σπάνια.

Όχι :P Το σήμα είναι πολύχρωμο - αρχίζει από Kav :P 

Τους πήρα τηλεφωνο και μου ειπαν αν εχω καποιον φιλο τεχνικο να το δει, ή να παρω τεχνικο και να μου πει ποιο part ειναι για να το στειλω πισω σε αυτους. αν εχεις το θεο σου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, letsgetoit είπε

Όχι :P Το σήμα είναι πολύχρωμο - αρχίζει από Kav :P 

Πρώτη φορά ακούω να στήνει κάποιος σύστημα εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους το στέλνεις ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ γιατί ούτε φίλο τεχνικό έχεις ούτε θα πάρεις τεχνικό να χρεωθείς.

επίσης το στέλνεις με ΔΙΚΑ τους έξοδα.

πόσες μέρες είναι αγορασμένο;

κατάλαβα το Ka....πολύχρωμο. Μάλιστα....

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Καλώς ορίσατε στη κοινότητα!

Ακούστηκε από μέσα; Μπορείτε να τον ηχογραφήσετε και να τον ανεβάσετε; 

Είναι καλό να γνωρίζουμε τι υπάρχει μέσα, για να έχουμε περισσότερη βοήθεια ως προς τη διάγνωση.

Ή καλύτερα αυτό!

Ή με το μαύρο-κόκκινο.

Καλώς σας βρήκα! 

Δεν καταλαβαίνω από που ακουγεται... δεν είναι εύκολο να καταλαβεις βασικα γιατι όσο μιλάμε εχει σταματήσει να το κάνει.

Έχει: MSI B450 TOMAHAWK MAX - AMD Ryzen 5 3400G - MSI RTX 2080 Ti 11GB - 16GB DDR4 Gskill Ripjaws - Corsair CX Series 750W - 970 evo nvme 250gb - 1TB Western Digital - Be Quiet Shadow Rock Slim στον επεξεργαστή 

2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Τους το στέλνεις ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ γιατί ούτε φίλο τεχνικό έχεις ούτε θα πάρεις τεχνικό να χρεωθείς.

επίσης το στέλνεις με ΔΙΚΑ τους έξοδα.

πόσες μέρες είναι αγορασμένο;

κατάλαβα το Ka....πολύχρωμο. Μάλιστα....

Θα τους πάρω Δευτέρα. Αγορασμένο 27 ημερών :P 

4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Πρώτη φορά ακούω να στήνει κάποιος σύστημα εκεί.

Έχει pc builder και είναι υπηρεσία που προμοτάρουν πολύ. Αν μιλάμε για το ίδιο site φυσικά. Τελειώνει σε atza :P άντε το δωσα

Δημοσ.

δε μου λες....μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία από το πίσω μέρος του υπολογιστή να δούμε το καλώδιο του τροφοδοτικού που καταλήγει σε πρίζα-πολυπριζο-ups ή οτι άλλο έχεις;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, greekfragma είπε

δε μου λες....μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία από το πίσω μέρος του υπολογιστή να δούμε το καλώδιο του τροφοδοτικού που καταλήγει σε πρίζα-πολυπριζο-ups ή οτι άλλο έχεις;

Ναι φυσικά. Σε πολύμπριζο καταλήγει.

125315166_3403992413054413_4481761760231593682_n.jpg

Δημοσ.

το οτι έχεις παστώσει τα καλώδια και έχουν τσακίσει και οτι ειδικά ο φορτιστής ακουμπάει στο πίσω μέρος του τροφοδοτικού σου το βλέπεις;

το πρόβλημα δημιουργείται από δική σου κακή τοποθέτηση καταρχάς και θα σου πρότεινα πριν ξεκινήσεις να ψάχνεις τι φταίει στον υπολογιστή να τακτοποιήσεις καλώδια εκεί πίσω και να φροντίσεις να μην ακουμπάνε ρεύματα με μεταλλικές επιφάνειες

βγαλε και μια πιο μακρινη λίγο να δούμε και τι σόι πολύμπριζο είναι. βγάλε και τη πρίζα στο τοίχο που τα έχεις κουμπώσει όλα αυτά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, greekfragma είπε

το οτι έχεις παστώσει τα καλώδια και έχουν τσακίσει και οτι ειδικά ο φορτιστής ακουμπάει στο πίσω μέρος του τροφοδοτικού σου το βλέπεις;

το πρόβλημα δημιουργείται από δική σου κακή τοποθέτηση καταρχάς και θα σου πρότεινα πριν ξεκινήσεις να ψάχνεις τι φταίει στον υπολογιστή να τακτοποιήσεις καλώδια εκεί πίσω και να φροντίσεις να μην ακουμπάνε ρεύματα με μεταλλικές επιφάνειες

βγαλε και μια πιο μακρινη λίγο να δούμε και τι σόι πολύμπριζο είναι. βγάλε και τη πρίζα στο τοίχο που τα έχεις κουμπώσει όλα αυτά.

ωχ. δεν το ήξερα. πιο πολύ τα εχω κάνει ετσι λόγω του σκύλου για να μην παει και μασησει οτι κρεμεται. δεν ξερω πώς να τα φτιαξω καταλληλα...

Δημοσ.

δώσε σε έναν τεχνικό τη Δευτέρα μια επίσκεψη να έρθει να στα συμμαζέψει σωστά.

χρωστάς μακρινή φωτογραφία να δούμε την πλήρη εικόνα από τον τοίχο εκεί πίσω με πολύμπριζο-καλώδια-πρίζα τοίχου.

Δημοσ.

Προσοχή μην υπερθερμανθούν και πάρουν καμιά φωτιά. Καλώδια σε τάση δικτύου δεν τα τυλίγουμε/ τσαλακώνουμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...