Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες! Έχω ένα σχετικά καλό σύστημα το οποίο περιμένει πως και πως μια καινούρια γραφικών γιατί με την 970 που έχω τώρα πάνω, δεν πολυβαστάει Warzone κλπ παιχνίδια.. Σκέφτομαι να παώ σε κάποια 2070 Super ή σε 2080 Μεταχειρισμένη αλλα απο την άλλη θα ήθελα να περιμένω 1-1,5 μήνα ακόμα για να δω και τις 3060 Ti και την 3060. Αξίζει να περιμένω; και αν ναι, Η τιμή τους στην Ελλάδα πόσο θα είναι περίπου; 

Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους ασχοληθούν!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 14/11/2020 at 01:18, petrosdeligiannis said:

Καλησπέρες! Έχω ένα σχετικά καλό σύστημα το οποίο περιμένει πως και πως μια καινούρια γραφικών γιατί με την 970 που έχω τώρα πάνω, δεν πολυβαστάει Warzone κλπ παιχνίδια.. Σκέφτομαι να παώ σε κάποια 2070 Super ή σε 2080 Μεταχειρισμένη αλλα απο την άλλη θα ήθελα να περιμένω 1-1,5 μήνα ακόμα για να δω και τις 3060 Ti και την 3060. Αξίζει να περιμένω; και αν ναι, Η τιμή τους στην Ελλάδα πόσο θα είναι περίπου; 

Καλύτερα να περιμένεις

Στα καινούργια να έχεις

2n Generation RTX Και AI Powered DLSS

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/11/2020 στις 1:18 ΠΜ, petrosdeligiannis είπε

Από 529

https://www.plaisio.gr/search?query=3060 ti&page=1&configure[hitsPerPage]=3&configure[distinct]=true&configure[clickAnalytics]=true&configure[analytics]=true&configure[analyticsTags][0]=Mobile&configure[analyticsTags][1]=Android&configure[userToken]=4714de83-5796-45a2-b1d2-324d8e1494f8&indices[query_suggestions][configure][hitsPerPage]=6&indices[query_suggestions][configure][distinct]=true&indices[query_suggestions][configure][clickAnalytics]=true&indices[query_suggestions][configure][analytics]=true&indices[query_suggestions][configure][analyticsTags][0]=Mobile&indices[query_suggestions][configure][analyticsTags][1]=Android&indices[query_suggestions][configure][userToken]=4714de83-5796-45a2-b1d2-324d8e1494f8&indices[query_suggestions][page]=1&sortBy=products_price_asc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...