greekfragma Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έπεσε στα χέρια μου ένα IPad Pro 2015 μοντέλο A1584 χτυπημένο. Δείχνει να ανάβει αλλά η οθόνη έχει σχεδόν πεθαμένο backlight και τέρμα δεξιά έχει μια λωρίδα ελάχιστης απεικόνισης. κάααατι σαν αυτό αλλά και ότι αχνοδείχνει είναι ελάχιστο. Καταλαβαίνω σίγουρα οτι είναι σπασμένη. Έβγαλα προσεκτικά digitizer+οθόνη και το υπόλοιπο εσωτερικά δείχνει άψογο. Είδα πόσο κάνει ανταλλακτικό οθόνη και digitizer και έπαθα ένα μικρό σοκ για μοντέλο 5ετίας. 240ευρω!!!! Τι θα προτείνατε να κάνω με το συγκεκριμένο; Αγγελία ζήτησης για αντίστοιχο με χαλασμένη μητρική μπας και κάνω τράμπα ή απλά να το βγάλω μια αγγελία και όσο πιάσει; Και τι να πιάσει αν θέλει 240σε ανταλλακτικά. Για ρίχτε καμιά πρόταση. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από greekfragma
taslikos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Να βρεις στο eBay κανένα παρόμοιο iPad, με κάποιο άλλο πρόβλημα και να πάρεις από εκείνο την οθόνη να το φτιάξεις. Έχω δει ανα διαστήματα σε δημοπρασίες κοντά στα 100€. Επίσης το iPad αυτό επειδή τυγχάνει να το έχω και να το χρησιμοποιώ καθημερινά, είναι παρά πολύ γρήγορο με καλά ηχεία και σηκώνει ότι του πετάξεις. Για εμένα αξίζει να φτιαχτεί! 2
Finn Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Στο aliexpess έχει οθόνη με 175 δολλάρια για το μοντέλο σου. Είναι προ είναι και 12αρι οπότε ξέφυγε η τιμή. Αν το πήρες τσάμπα σαφώς και αξίζει η επισκευή του. 1
greekfragma Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Αν το φτιάξω ήθελα να το κάνω δώρο στη μητέρα μου που παλεύει χρόνια με ένα tablet της MLS 8ετίας. Από την άλλη και γω δεν είμαι άνετος να δώσω ένα 200ευρω κοντά για οθόνη. Ίσως να στήσω σναηπεριά σε αγγελίες να πάρω κάποιο με χαλασμένη μητρική έως το 100άρικο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες.
ChrisAce Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Είσαι σίγουρος ότι το υπόλοιπο δουλεύει μια χαρά; Γιατί άλλο είναι το ότι "εσωτερικά δείχνει άψογο" και άλλο αν δουλεύει σωστά.. Το λέω γιατί με 150-200 ευρώ παίρνεις μια χαρά tablet καινούργιο για την μητέρα σου και με εγγύηση και δεν ρισκάρεις και τίποτα.. Εντάξει δεν θα είναι apple(αν κολλάς σε αυτό) αλλά θα είναι καινούργιο.. Τώρα αν γνωρίζεις σίγουρα ότι εκτός την οθόνη όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά τότε οκ..
greekfragma Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ChrisAce είπε Είσαι σίγουρος ότι το υπόλοιπο δουλεύει μια χαρά; Γιατί άλλο είναι το ότι "εσωτερικά δείχνει άψογο" και άλλο αν δουλεύει σωστά.. Το λέω γιατί με 150-200 ευρώ παίρνεις μια χαρά tablet καινούργιο για την μητέρα σου και με εγγύηση και δεν ρισκάρεις και τίποτα.. Εντάξει δεν θα είναι apple(αν κολλάς σε αυτό) αλλά θα είναι καινούργιο.. Τώρα αν γνωρίζεις σίγουρα ότι εκτός την οθόνη όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά τότε οκ.. έπαιξα λίγο με τις συνδέσεις τις οθόνης και ειδα εκεί στην άκρη που αχνοφαίνεται επιφάνεια λειτουργίας. δουλεύει και το hardware home button και αλλάζει αυτό που δείχνει. το ξέρω οτι με κάνα 150άρι της βρίσκω πολύ καλό απλά είπα οτι αφού έπεσε στα χέρια μου και είδα οτι έχει καλά specs οτι ίσως αξίζει. αυτός που μου το δωσε μου πε οτι δεν έφαγε τούμπα και οτι δούλευε μέχρι που το έβαλε σφιχτά σε μια τσάντα μέσα και το πίεσε αρκετά. η οθόνη δηλαδή είναι πλήρως μαύρη δίχως να φαίνεται σπασμένη. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από greekfragma
xgol Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Στις 14/11/2020 στις 11:30 ΜΜ, ChrisAce είπε Είσαι σίγουρος ότι το υπόλοιπο δουλεύει μια χαρά; Γιατί άλλο είναι το ότι "εσωτερικά δείχνει άψογο" και άλλο αν δουλεύει σωστά.. Το λέω γιατί με 150-200 ευρώ παίρνεις μια χαρά tablet καινούργιο για την μητέρα σου και με εγγύηση και δεν ρισκάρεις και τίποτα.. Εντάξει δεν θα είναι apple(αν κολλάς σε αυτό) αλλά θα είναι καινούργιο.. Τώρα αν γνωρίζεις σίγουρα ότι εκτός την οθόνη όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά τότε οκ.. Συγγνωμη για το offtopic, ποιο είναι πολύ καλό μέχρι τα 200 ευρώ?
ChrisAce Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xgol είπε Συγγνωμη για το offtopic, ποιο είναι πολύ καλό μέχρι τα 200 ευρώ? Υπάρχουν πολύ αξιόλογα, ακόμα και επώνυμα, π.χ. Samsung Galaxy tab A στις 10.1" στα ~170 ευρώ, (για την μητέρα του παιδιού που μιλάγαμε πιο πάνω και έχει MLS 8ετίας, θα ήταν μια χαρά ακόμα και με τα 2GB ram πιστεύω), γενικά σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις και δυνατότερα από το Samsung από Κίνα μεριά, ανάλογα και τι χρήση θέλεις να του κάνεις πάντα. Ρίξε μια ματιά εδώ https://www.insomnia.gr/forums/forum/66-tablets/ κάτι θα βρεις ή σίγουρα αν ρωτήσεις θα ακούσεις αρκετές προτάσεις. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από ChrisAce 1
greekfragma Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 επανέρχομαι μιας και δεν έβγαλα κάποια άκρη οπότε θα βγει σε αγγελία για ανταλλακτικά as is. Τι θα λέγατε σαν τιμή στη κατάσταση που είναι και με τα παρακάτω δεδομένα; IPAD PRO 1st gen (12.9-inch) 128GB GOLD (WIFI) Past First Activation Yes Apple Care No Warranty Name Out Of Warranty Repairs and Service Coverage Expired Estimated Expiration Date 20 October 2018 Telephone Technical Support Expired Estimated Purchase Date 21 October 2017 iCloud Status CLEAN Demo Unit NO Refurbished NO Replacement Device NO
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα