Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπεσε στα χέρια μου ένα IPad Pro 2015 μοντέλο A1584 χτυπημένο. Δείχνει να ανάβει αλλά η οθόνη έχει σχεδόν πεθαμένο backlight και τέρμα δεξιά έχει μια λωρίδα ελάχιστης απεικόνισης.

κάααατι σαν αυτό αλλά και ότι αχνοδείχνει είναι ελάχιστο. Καταλαβαίνω σίγουρα οτι είναι σπασμένη.

Έβγαλα προσεκτικά digitizer+οθόνη και το υπόλοιπο εσωτερικά δείχνει άψογο.

Είδα πόσο κάνει ανταλλακτικό οθόνη και digitizer και έπαθα ένα μικρό σοκ για μοντέλο 5ετίας. 240ευρω!!!!

Τι θα προτείνατε να κάνω με το συγκεκριμένο; Αγγελία ζήτησης για αντίστοιχο με χαλασμένη μητρική μπας και κάνω τράμπα ή απλά να το βγάλω μια αγγελία και όσο πιάσει; Και τι να πιάσει αν θέλει 240σε ανταλλακτικά.

Για ρίχτε καμιά πρόταση.

ipadscreenblack.JPG

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.

Να βρεις στο eBay κανένα παρόμοιο iPad, με κάποιο άλλο πρόβλημα και να πάρεις από εκείνο την οθόνη να το φτιάξεις. Έχω δει ανα διαστήματα σε δημοπρασίες κοντά στα 100€. Επίσης το iPad αυτό επειδή τυγχάνει να το έχω και να το χρησιμοποιώ καθημερινά, είναι παρά πολύ γρήγορο με καλά ηχεία και σηκώνει ότι του πετάξεις. Για εμένα αξίζει να φτιαχτεί!

• Like 2
Δημοσ.

Στο aliexpess έχει οθόνη με 175 δολλάρια για το μοντέλο σου. Είναι προ είναι και 12αρι οπότε ξέφυγε η τιμή. Αν το πήρες τσάμπα σαφώς και αξίζει η επισκευή του.

• Like 1
Δημοσ.

Αν το φτιάξω ήθελα να το κάνω δώρο στη μητέρα μου που παλεύει χρόνια με ένα tablet της MLS 8ετίας. Από την άλλη και γω δεν είμαι άνετος να δώσω ένα 200ευρω κοντά για οθόνη.

Ίσως να στήσω σναηπεριά σε αγγελίες να πάρω κάποιο με χαλασμένη μητρική έως το 100άρικο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι το υπόλοιπο δουλεύει μια χαρά; 

Γιατί άλλο είναι το ότι "εσωτερικά δείχνει άψογο" και άλλο αν δουλεύει σωστά..

Το λέω γιατί με 150-200 ευρώ παίρνεις μια χαρά tablet καινούργιο για την μητέρα σου και με εγγύηση και δεν ρισκάρεις και τίποτα..

Εντάξει δεν θα είναι apple(αν κολλάς σε αυτό) αλλά θα είναι καινούργιο..

Τώρα αν γνωρίζεις σίγουρα ότι εκτός την οθόνη όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά τότε οκ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Το λέω γιατί με 150-200 ευρώ παίρνεις μια χαρά tablet καινούργιο για την μητέρα σου και με εγγύηση και δεν ρισκάρεις και τίποτα..

Τώρα αν γνωρίζεις σίγουρα ότι εκτός την οθόνη όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά τότε οκ..

έπαιξα λίγο με τις συνδέσεις τις οθόνης και ειδα εκεί στην άκρη που αχνοφαίνεται επιφάνεια λειτουργίας. δουλεύει και το hardware home button και αλλάζει αυτό που δείχνει.

το ξέρω οτι με κάνα 150άρι της βρίσκω πολύ καλό απλά είπα οτι αφού έπεσε στα χέρια μου και είδα οτι έχει καλά specs οτι ίσως αξίζει.

αυτός που μου το δωσε μου πε οτι δεν έφαγε τούμπα και οτι δούλευε μέχρι που το έβαλε σφιχτά σε μια τσάντα μέσα και το πίεσε αρκετά. η οθόνη δηλαδή είναι πλήρως μαύρη δίχως να φαίνεται σπασμένη. 

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.
Στις 14/11/2020 στις 11:30 ΜΜ, ChrisAce είπε

Συγγνωμη για το offtopic, ποιο είναι πολύ καλό μέχρι τα 200 ευρώ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xgol είπε

Συγγνωμη για το offtopic, ποιο είναι πολύ καλό μέχρι τα 200 ευρώ?

Υπάρχουν πολύ αξιόλογα, ακόμα και επώνυμα, π.χ. Samsung Galaxy tab A στις 10.1" στα ~170 ευρώ, (για την μητέρα του παιδιού που μιλάγαμε πιο πάνω και έχει MLS 8ετίας, θα ήταν μια χαρά ακόμα και με τα 2GB ram πιστεύω), γενικά σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις και δυνατότερα από το Samsung από Κίνα μεριά, ανάλογα και τι χρήση θέλεις να του κάνεις πάντα.

Ρίξε μια ματιά εδώ 

https://www.insomnia.gr/forums/forum/66-tablets/

κάτι θα βρεις ή σίγουρα αν ρωτήσεις θα ακούσεις αρκετές προτάσεις.

Επεξ/σία από ChrisAce
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

επανέρχομαι μιας και δεν έβγαλα κάποια άκρη οπότε θα βγει σε αγγελία για ανταλλακτικά as is. Τι θα λέγατε σαν τιμή στη κατάσταση που είναι και με τα παρακάτω δεδομένα;

IPAD PRO 1st gen (12.9-inch) 128GB GOLD (WIFI)

Past First Activation Yes

Apple Care No

Warranty Name Out Of Warranty

Repairs and Service Coverage Expired

Estimated Expiration Date 20 October 2018

Telephone Technical Support Expired

Estimated Purchase Date 21 October 2017

iCloud Status CLEAN

Demo Unit NO

Refurbished NO

Replacement Device NO

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...