bboy14 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα ξερουμε που μπορουμε να βρουμε μητρικη για tablet lenovo a5500h 3g?μεταχειρισμενη η καινουργια;Η αν εχει καποιος απο εδω μεσα ;Χαλασε η θυρα υsb πηγα να το φτιαξω αλλα το τερματισα.Γνωριζουμε αν φορτιζει και απο την θυρα jack? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μόνο από Κίνα αλλά και πάλι ένα 20αρι θα το δώσεις που για εμένα δεν αξίζει όλο το tablet τόσα σήμερα. Το να είσαι τυχερός να βρεις κάποιο με σπασμένη οθόνη δύσκολο και αυτό το βλέπω πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 στην πλακετα πανω ή διπλα απο την usb δες μηπως εχει test pads . αν εχει μπορεις να κολλησεις εκει καλωδια .. εγω ετσι εκανα σε ενα a7600 που εχω . κολλησα εκει καλωδια και εβγαλα μια θυλικη θυρα usb απ εξω.. λειτουργει μεχρι και το OTG με μια μικρη πατεντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα