Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Πόσα λεφτά διαθέτεις? 

Και πρέπει να μας πεις τι ακριβός θες να κερδίσεις από μια αναβάθμιση. Θες fps? I θες να ανεβάσεις τα settings? 

Δεν πιάνω πολλά fps για 144hz warzone 70-85 για αρχή σίγουρα αλλαγή gpu τώρα 2κ δεν ξερω το σκέφτομαι από χρήματα και κοντά 450,400. H 1080τι η 2080 δεν αξίζει? η να περιμείνω τους καινούργιους 3060τι η amd. Το cpu κραταει μια χαρα ακομα στο userbecmark που το βλεπω τωρα.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Θα πέσει μπουκαλι με τον απλό 8700 σε οτιδήποτε από 2070/5700ΧΤ και πάνω.

Εμμμ...Όχι. Μια RTX 2070 S ή RX 5700XT μια χαρά θα ταιριάξουν με τον i7-8700. Αν βάλει RTX 3070 τότε ΙΣΩΣ να υπάρχει κάποιο bottleneck...

Επεξ/σία από _Theo_
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Εμμμ...Όχι. Μια RTX 2070 S ή RX 5700XT μια χαρά θα ταιριάξουν με τον i7-8700. Αν βάλει RTX 3070 τότε ΙΣΩΣ να υπάρχει κάποιο bottleneck...

stock o 8700K μπουκαλιαζει λίγο στο Warzone. Ενα setting να ρίξεις. Το είχα δοκιμάσει. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

stock o 8700K μπουκαλιαζει λίγο στο Warzone. Ενα setting να ρίξεις. Το είχα δοκιμάσει. 

Πιθανόν...Αλλά πιστεύω μια χαρά στέκεται ακόμα και με πιο δυνατές κάρτες. Ε τώρα, αν δεν θες να έχεις ίχνος bottleneck βάζεις ένα i7-10700k και είσαι κομπλέ. 

Ο  TS δεν θέλει αλλαγή επεξεργαστή. Εφόσον έχει απαιτήσεις πρέπει να αλλάξει κάρτα γραφικών και μόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Πιθανόν...Αλλά πιστεύω μια χαρά στέκεται ακόμα και με πιο δυνατές κάρτες. Ε τώρα, αν δεν θες να έχεις ίχνος bottleneck βάζεις ένα i7-10700k και είσαι κομπλέ. 

Ο  TS δεν θέλει αλλαγή επεξεργαστή. Εφόσον έχει απαιτήσεις πρέπει να αλλάξει κάρτα γραφικών και μόνο.

Με 5700ΧΤ αν η κάρτα δεν είναι πάνω από 95% το νιώθεις το μπουκάλι. Stuttering & μικρό lag.

Άκουσε που σου λέω, αν δε τεσταρα τότε δε θα το έγραφα τώρα.

Το 1080 είναι για το μουσείο πλέον. Η οθόνη που έχω της υπογραφής ( AOC 24G2 ) θα πάει για 2η με το που γίνει η απαραίτητη αγορά 1440 165Hz ή 4Κ 60. Πάμε σε νέα γενιά, τι πα να αλλάξεις επεξεργαστή, τι κάρτα αν δεν βλέπεις τη διαφορά με τα μάτια σου άδικα χρήματα έδωσες για άχαρα καρέ!

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Με 5700ΧΤ αν η κάρτα δεν είναι πάνω από 95% το νιώθεις το μπουκάλι. Stuttering & μικρό lag.

Άκουσε που σου λέω, αν δε τεσταρα τότε δε θα το έγραφα τώρα.

Το 1080 είναι για το μουσείο πλέον. Η οθόνη που έχω της υπογραφής ( AOC 24G2 ) θα πάει για 2η με το που γίνει η απαραίτητη αγορά 1440 165Hz ή 4Κ 60. Πάμε σε νέα γενιά, τι πα να αλλάξεις επεξεργαστή, τι κάρτα αν δεν βλέπεις τη διαφορά με τα μάτια σου άδικα χρήματα έδωσες για άχαρα καρέ!

Διαφωνώ σχετικά με το 1080p. Αυτό διότι υπάρχουν ακόμα παιχνίδια που γονατίζουν τις κάρτες ακόμα και σε ανάλυση 1920*1080. Εκτός βέβαια αν έχεις τα ευρά για να αγοράσεις κάρτα τούμπανο οπότε δεν σε νοιάζει...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Διαφωνώ σχετικά με το 1080p. Αυτό διότι υπάρχουν ακόμα παιχνίδια που γονατίζουν τις κάρτες ακόμα και σε ανάλυση 1920*1080. Εκτός βέβαια αν έχεις τα ευρά για να αγοράσεις κάρτα τούμπανο οπότε δεν σε νοιάζει...

Εδώ ήταν ντροπή που είχα τη 5700ΧΤ σε 1080p. Απ'τη στιγμή που έκατσα και έπαιξα πριν 2 μήνες σε 1440p 27" 165Hz παιχνίδια, σε 32"αρι 4Κ όπως και σε 55αρα 4K τηλεόραση αν και ήξερα ότι θα υπάρξουν σοκαριστικά οπτικά αποτελέσματα δε περίμενα να μείνω άφωνος με το πόσο φτωχό το 24αρι 1080/144 μου φάνηκε έπειτα όταν γύρισα σπίτι. 

Χρόνια προτείνω ουσιαστικές αλλαγές σε συστήματα φίλων αλλά εφόσον έκανα και το δικό μου hands on overview τώρα μιλάω με δεδομένα χειροπιαστα

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Εδώ ήταν ντροπή που είχα τη 5700ΧΤ σε 1080p. Απ'τη στιγμή που έκατσα και έπαιξα πριν 2 μήνες σε 1440p 27" 165Hz παιχνίδια, σε 32"αρι 4Κ όπως και σε 55αρα 4K τηλεόραση αν και ήξερα ότι θα υπάρξουν σοκαριστικά οπτικά αποτελέσματα δε περίμενα να μείνω άφωνος με το πόσο φτωχό το 24αρι 1080/144 μου φάνηκε έπειτα όταν γύρισα σπίτι. 

Χρόνια προτείνω ουσιαστικές αλλαγές σε συστήματα φίλων αλλά εφόσον έκανα και το δικό μου hands on overview τώρα μιλάω με δεδομένα χειροπιαστα

Ντροπή δεν θα το έλεγα, ο καθένας ότι θέλει κάνει. Γενικά πάντα υπάρχει το καλύτερο. Το θέμα είναι πόσα μπορείς να διαθέσεις. Σίγουρα όσο ανεβαίνεις ανάλυση και Hz είναι καλύτερο αλλά τι να κάνεις όταν μετά από λίγο καιρό θα έχει κυκλοφορήσει κάτι ανώτερο τεχνολογικά. 

Προσωπικά έχω μια Samsung 1080p/144 Hz και είμαι μια χαρά βολεμένος. Αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι μια καλή καρτούλα ώστε να μπορώ να πιάσω τα Hz της οθόνης. 

Σε 1440p/ 165 Hz θα πήγαινα αν μπορούσα να τα σκάσω για ανάλογη κάρτα ( πχ RTX 3080) με την οποία να μπορώ να πιάσω τα Hz της οθόνης. 

It is all about money...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oλα είναι θέμα BUDGET , αν δεν αντέχεις για ακριβή GPU , παίζεις ωραιότατα σε 1080/144HZ.

Πριν 4-5 χρόνια το  1080/144HZ ήταν για τους enthusiast(με λεφτά  - όχι τους άφραγκους) , τώρα είναι του "φτωχού".

Για να μην παρεξηγηθώ , "του φτωχού" που λέω εννοώ αυτού που δεν έχει/θέλει/μπορεί/γουστάρει να δώσει πάνω από 1500ευρώ που ζητάει ένα πλήρες pc για 1440/144Hz. Μπορεί να είναι εύπορος και να μην γουστάρει!  Ευνόητο είναι ότι όσο ανεβαίνεις σε ανάλυση η εμπειρία γίνεται καλύτερη!

Γι'αυτό και ρωτάμε πρώτα πόσο είναι το budget!

29 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Ντροπή δεν θα το έλεγα, ο καθένας ότι θέλει κάνει. Γενικά πάντα υπάρχει το καλύτερο. Το θέμα είναι πόσα μπορείς να διαθέσεις. Σίγουρα όσο ανεβαίνεις ανάλυση και Hz είναι καλύτερο αλλά τι να κάνεις όταν μετά από λίγο καιρό θα έχει κυκλοφορήσει κάτι ανώτερο τεχνολογικά. 

Προσωπικά έχω μια Samsung 1080p/144 Hz και είμαι μια χαρά βολεμένος. Αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι μια καλή καρτούλα ώστε να μπορώ να πιάσω τα Hz της οθόνης. 

Σε 1440p/ 165 Hz θα πήγαινα αν μπορούσα να τα σκάσω για ανάλογη κάρτα ( πχ RTX 3080) με την οποία να μπορώ να πιάσω τα Hz της οθόνης. 

It is all about money...

ΥΓ

η RTX3070 παίζει ΑΝΕΤΑ τα παιχνίδια σε 1440p/165Hz (και η αντίστοιχων επιδόσεων AMD που θα βγει σε 1 εβδομάδα)

θα έλεγα ότι η εισαγωγική στο 1440p gaming θα είναι η RTX3060 και η RTX3070 θα είναι το ΜΑΧ

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Άργησες αλλά το κατάλαβες. Κάνα 2 χρόνια πριν τα ίδια σου έλεγα

• Like 1
Δημοσ.

εγώ δηλαδή που έχω Monitor 27'' 2560x1440 144hz πρέπει να πάρω και καλά gpu άνω των 400 ευρο ? Γιατί σκέφτομαι κάτι σε 1660 ti  και cpu i7 9700k  .. δεν παίζω και τπτ βαριά παιχνίδια προς το παρόν . απλώς είναι ώρα να αναβαθμίσω το προ 6 ετίας cpu i5 4590( Που είναι σκυλί μπορώ να πώ ) και μια 1050 ti . 

Kαι επίσης θέλω αν μπορεί κάποιος να μ πεί  αν μια gpu της ΑMD ΘΑ ηταν καλύτερη επιλογή. Απλά πιστεύω οτι ειναι θέμα marketing όλα. πλασάρουν φθηνό gaming.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Χαρμανης είπε

εγώ δηλαδή που έχω Monitor 27'' 2560x1440 144hz πρέπει να πάρω και καλά gpu άνω των 400 ευρο ? Γιατί σκέφτομαι κάτι σε 1660 ti  και cpu i7 9700k  .. δεν παίζω και τπτ βαριά παιχνίδια προς το παρόν . απλώς είναι ώρα να αναβαθμίσω το προ 6 ετίας cpu i5 4590( Που είναι σκυλί μπορώ να πώ ) και μια 1050 ti . 

Kαι επίσης θέλω αν μπορεί κάποιος να μ πεί  αν μια gpu της ΑMD ΘΑ ηταν καλύτερη επιλογή. Απλά πιστεύω οτι ειναι θέμα marketing όλα. πλασάρουν φθηνό gaming.

AMD new GEN θα βγουν reviews σε 1 εβδομάδα και θα δεις συγκρίσεις τότε. (βέβαια μιλάμε για 400+ευρώ μοντέλα)

Επίσης , Αν βάλεις 200-250ευρώ GPU , ξεχνάς τα ΑΑΑ-games σε 1440p/144Hz.

Γενικά με το σύστημα που έχεις δεν ταιριάζει κάτι καλύτερο/ακριβότερο από 1660super , άλλωσε σε 3-4 μήνες θα βγουν πολλά μοντέλα στα 200-300ευρώ που θα έχουν διπλάσιες αποδόσεις από τις σημερινές.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.

εντάξει δεν παίζω και πολύ ΑΑΑ games εδω που τα λέμε . Εγώ γενικά θέλω να κάνω μια αναβάθμιση και ψάχνομαι τώρα να δώ τι παίζει γενικά.

σκέφτηκα επίσης και της Intel τον i5 9600k Που ειναι κ πιο φθηνός. Με μια μητρική της gigabyte z390 και απο κει κ πέρα μια κάρτα γραφικών γύρω στα 300 με 350 ευρο.

εκτός αν βρώ και καμία 2080 μεταχειρισμένη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Χαρμανης είπε

εντάξει δεν παίζω και πολύ ΑΑΑ games εδω που τα λέμε . Εγώ γενικά θέλω να κάνω μια αναβάθμιση και ψάχνομαι τώρα να δώ τι παίζει γενικά.

σκέφτηκα επίσης και της Intel τον i5 9600k Που ειναι κ πιο φθηνός. Με μια μητρική της gigabyte z390 και απο κει κ πέρα μια κάρτα γραφικών γύρω στα 300 με 350 ευρο.

εκτός αν βρώ και καμία 2080 μεταχειρισμένη

να πηγαίνεις σε τελευταία γενιά πάντα

Intel αγόρασε 10400f για φθηνό ή 10600KF αν μπορείς να δώσεις 80ευρώ παραπάνω (αλλιώς πάρε R5600X με μητρική 550 για ακόμη καλύτερες επιδόσεις)

όσον αφορά τις GPU είναι πάρα πολύ κακή εποχή , όσο ποιο πολλά λεφτά δώσεις τόσο ποιο χαμένος θα βγεις.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Χαρμανης είπε

Ξέχνα τον 9600Κ, από Intel κοιτάς μόνο σε 10η γενιά που σου δίνει τα διπλάσια threads σε όλους τους i3, i5, i7 σε σχέση με την 9η.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...