Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι για αναβάθμιση cpu σε 5600χ αλλα δεν ξερω ουσιαστικά αν αξίζει κατι τέτοιο από την στιγμή που εχω για καρτα rχ 480  τι προτείνεται να κανω 

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ποια οθονη εχεις;

Απο τι αλλα υποσυστήματα αποτελείται το pc;

οθονη 144 hz  1080p

16gb 3200hz 

asus z370i

Επεξ/σία από teme
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μένεις ως έχεις σε επεξεργαστή για τώρα βάζοντας στο στόχαστρο οθόνη & κάρτα. Ουσιαστική αναβάθμιση που θα τη δεις. Επεξεργαστή τέλος 2021.

[2Κ 165Hz 27" ή 4Κ 60Hz ( ανάλογα τι παίζεις ) ή UW ] + νέα GPU

( RX480 πάει αγγελία )

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, leros2004 είπε

gpu δεν έχεις?

εχω την rx 480 είναι αδύναμη σε σχέση με τον 8700 αλλά όπως είπε ο ποιο πάνω δεν πιστεύω πως τα 165hz δεν ειναι τρελο jump αντε να είναι 10% και αυτό δεν προκειτε να το καταλάβεις σε σύγκριση πάντα 60 vs 144hz και τα 2κ είναι αδιάφορα για εμένα στο gaming όπως warzone apex γιατί θα χάσω απόδοση  και χρήματα 

Επεξ/σία από teme
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, teme είπε

εχω την rx 480 είναι αδύναμη σε σχέση με τον 8700 αλλά όπως είπε ο ποιο πάνω δεν πιστεύω πως τα 165hz δεν ειναι τρελο jump αντε να είναι 10% και αυτό δεν προκειτε να το καταλάβεις σε σύγκριση πάντα 60 vs 144hz και τα 2κ είναι αδιάφορα για εμένα στο gaming όπως warzone apex γιατί θα χάσω απόδοση  και χρήματα 

το πρόβλημα σου είναι το παλτό η gpu και όχι η cpu

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

το πρόβλημα σου είναι το παλτό η gpu και όχι η cpu

Ποια κάρτα προτείνεις να βάλω μεταχειρισμένη  η να περιμείνω την καινούργια σειρα amd

Επεξ/σία από teme
Δημοσ.

Μια nvidia 3070 θα ήταν η καλύτερη επιλογή σου...

Η περιμένεις amd 6800....

Αν δεν έχεις τόσα λεφτά πας σε μτχ 5700xt κ θα είσαι μια χαρά για αυτά που θες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, teme είπε

Ποια κάρτα προτείνεις να βάλω μεταχειρισμένη  η να περιμείνω την καινούργια σειρα amd

για κάρτα αξίας άνω των 400ευρώ σε ένα μήνα θα έχει πολλές-καλές επιλογές (ΑΜD νέα γενιά και nvidia3060ti)

Αν όμως θες φθηνότερη των 350ευρώ θα πρέπει να περιμένεις 3-4 μήνες

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πέσει μπουκαλι με τον απλό 8700 σε οτιδήποτε από 2070/5700ΧΤ και πάνω. Για μένα η εποχή 1080 ακόμα και 144 ανήκει στο παρελθόν για αγορές από δω και πέρα. Το 1440p 165Hz ασυζητητί επιβάλλεται να θεωρείται δεδομένη αγορά μαζί με κάρτα πάνω από 200 ευρώ. 

ΠΡΕΠΕΙ να δεις από κοντά, να παίξεις σε κάτι οτιδήποτε πάνω από 1080 και έπειτα θα καταλάβεις πόσο φτωχό αποτέλεσμα είναι και πόσες λεπτομέρειες χάνεις. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, teme είπε

Πόσα λεφτά διαθέτεις? 

Και πρέπει να μας πεις τι ακριβός θες να κερδίσεις από μια αναβάθμιση. Θες fps? I θες να ανεβάσεις τα settings? 

Επεξ/σία από leros2004

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...