silve Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά σε όλους! Θα ήθελα λίγο τη βοήθειά σας για ένα θέμα που χρειάζεται να λύσω. Καταρχάς έχω στήσει μια σελίδα σε WordPress και έχω το Woocommerce. Η σελίδα αυτή, θα πουλάει ηχητικά αρχεία τα οποία κάποιος θα τα αγοράζει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μετά θα λήγουν. Θέλω δηλαδή μέσα στο προϊόν να μπορώ να επιλέξω για πόσο διάστημα θέλω να το αγοράσω (1, 2, 3 μήνες κλπ) και αντίστοιχα να είναι διαθέσιμο και το περιεχόμενο του προϊόντος για τους αντίστοιχους μήνες που επέλεξα. Σαν συνδρομή δηλαδή, αλλά να μου έχει την επιλογή αυτή εντός του προϊόντος ή στο checkout. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Κάποιο membeship plugin όπως αυτό μπορεί να το κάνει; Η με κάποιον άλλον τρόπο γενικά; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από silve
vngls7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Λογικά γίνεται, αλλά θα χρειαστείς και ένα τρόπο να δέσεις τα ψηφιακά προϊόντα με τις συνδρομές. Ισως χρειαστείς και κάτι τέτοιο δηλαδή https://woocommerce.com/products/woocommerce-subscription-downloads/ Πιθανό να σου κάνουν και άλλα membership plugin για αυτό το σενάριο που θα ρίξουν κάπως το κόστος αλλά μιλά πρώτα με τους developers περιγράφοντας τους τι ακριβώς θέλεις να κάνεις μην αγοράζεις τζάμπα και μετά ψάχνεσαι για refund. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα