Peplolo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Έχω περάσει τεφαα Αθήνα, έχω 16300 χωρίς τα αθλήματα αλλά λόγω της ενασχόλησης μου με το αθλητικο ρεπορταζ θέλω να πάω στη δημοσιογράφια στη παντειο. Γίνεται να κάνω 10 τα εκατό για διαφορετικό πεδίο κ αν ναι τι απώλεια μορίων θα εχω
Backpacker Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 13/11/2020 στις 10:55 ΜΜ, Peplolo είπε Βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Έχω περάσει τεφαα Αθήνα, έχω 16300 χωρίς τα αθλήματα αλλά λόγω της ενασχόλησης μου με το αθλητικο ρεπορταζ θέλω να πάω στη δημοσιογράφια στη παντειο. Γίνεται να κάνω 10 τα εκατό για διαφορετικό πεδίο κ αν ναι τι απώλεια μορίων θα εχω Στη θέση σου θα έμενα στα ΤΕΦΑΑ να τα τελειώσω και παράλληλα θα πήγαινα και σε κάποια ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας. Είναι λάθος κατεμέ να αφήσεις μια σχολη που έχει επαγγελματικά δικαιώματα για να πας σε μια άλλη σχολή που δεν έχει κανένα επαγγελματικό δικαιώμα. Είτε από ΑΕΙ ΜΜΕ είτε απο καποιο ΙΕΚ ή δημοσιογραφικό εργαστήρι το θέμα σε αυτό το επάγγελμα είναι οι γνωριμίες (κυριοτερο) και η δουλειά. Δούλευα 2 χρόνια σαν υπεύθυνος επικοινωνίας και τύπου σε ΠΑΕ Β'Εθνικης έχοντας τελειώσει απίστευτα άσχετο με το αντικείμενο πτυχίο. (παραιατρικο) και έτσι γνώρισα και είχα νταραβέρια με δεκάδες αθλητικους δημοσιογράφους. Κανένα χαρτί δεν μετράει...η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων (ειδικα του αθλητικου ρεπορταζ) είτε έχουν τελειώσει άσχετα πράγματα...είτε δεν έχουν τελειώσει τίποτα...ή στην καλύτερη τελειωσαν κανα εργαστηρι δημοσιογραφίας(ΙΕΚ). Είναι πολύ πιο σημαντικό και χρήσιμο να ειδικευτείς στο άθλημα που σου αρέσει περισσότερο στα ΤΕΦΑΑ και θέλεις να το ακολουθήσεις και στο αθλητικο ρεπορτάζ ώστε να έχεις γνώσεις για αυτό που καμία σχολή δημοσιογραφίας δεν μπορεί να σου παράσχει. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από Backpacker 2
AgnwstosY Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Αν έδωσες από άλλο πεδίο πλην του πρώτου όχι δεν μπορείς να πας δημοσιογραφία
velociraptoras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Εάν η σχολή σπυ αρέσει θα είναι λάθος να την παρατήσεις. τελειωσε τη σχολή ωστε να έχεις γνώσεις πάνω στον αθλητισμό, να έχεις και επαγγελματικά δικαιώματα και μετα το συνεχίζεις είτε με κατατακτήριες είτε σε ΙΕΚ, εργαστήριο κλπ είτε κατευθείαν ζητώντας δουλειά. Όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσεις η δημοσιογραφία πλέον στην Ελλάδα δεν πληρώνεται ή πληρώνεται ελάχιστα, οι περισσότεροι νέοι στο χώρο δουλεύουν αμισθί. Οπότε το πτυχίο απο το ΤΕΦΑΑ θα μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες επιλογές αμοιβόμενης εργασίας μέχρι να πετύχεις επαγγελματική αναγν'ωριση στη δημοσιογραφία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα