Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι είδα στο site της Samsung το modem στον 1080 είναι ενσωματωμένο στο SoC κάτι που σημαίνει μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας. Να δούμε τώρα και τον νέο Snapdragon εάν θα έχει και αυτός ενσωματωμένο modem. Εάν δεν έχει ο Exynos θα έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα στην διάρκεια της μπαταρίας.

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, oceanborngr είπε

Θα ηταν μια χαρα η υπαρξη του Exynos αν δεν εξαπατουσαν τους καταναλωτες χρεωνοντας τον σε τιμες Snapdragon. Ετσι οπως γίνεται, απλα ντροπη και παμε παρακατω. 

Αν δεν κανω λαθος οι εκδοσεις κινητων με snapdragon στην Αμερικη ειχαν τον μισο αποθηκευτικο χωρο σε σχεση με exynos ευρωπαικο μοντελο στην ιδια τιμη...

• Like 1
Δημοσ.

για ανταγωνιστης της σειρας SD 7XX μια χαρα ειναι. Ας περιμενουμε να δουμε τον exynos 2100 που θα ειναι ανταγωνιστης του SD 875 και μετα κρινουμε

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, songless_bird είπε

Πως φαινεται οτι δεν εχεις πιασει Note ... 

Τα 3rd party πενακια δεν εχουν ευαισθησια πιεσης, δεν εχουν τα air gestures και ολες τις ασυρματες λειτουργιες που προσφερει το πενακι της samsung . Επισης δεν ειναι μονο το πενακι αλλα και το digitizer της οθονης.

δεν το ηξερα, δεν ειμαι φαν της σαμισουγκ γενικοτερα. πραγματικα ρωτησα απο απορια παντως ελπιζω να μην το πηρες στραβα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε bro ! κατεβάστε πρώτα τις τιμές σε λογικά επίπεδα και φτιάχτε και λίγο καλύτερα τις κάμερες και τα βίντεο που βγάζουν,που έχουμε 64Mp που ήρθαν  πέρσι ως σούπερ ντούπερ αναλύσεις κάμερας αλλά ακόμη βλέπουμε θολούρες και pixel ιάσματα όταν κινηθεί κάτι... 😒

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, balt123 είπε

δεν το ηξερα, δεν ειμαι φαν της σαμισουγκ γενικοτερα. πραγματικα ρωτησα απο απορια παντως ελπιζω να μην το πηρες στραβα.

Δεν πηρα τιποτα στραβα. Απλα τα note ειναι αλλη κατηγορια απο μονα τους και δυστυχως γινονται τετοιες παρερμηνιες. Ουτε εγω συμπαθουσα τα samsung μεχρι που πηρα Note . Αν με ρωτουσες μεχρι πριν μερικες εβδομαδες ποιο ηταν το κινητο που σου εκανε ευκολη τη ζωη θα σου ελεγα Blackberry . Τωρα λεω note .

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Ρε bro κατεβάστε πρώτα τις τιμές σε λογικά επίπεδα και φτιάχτε καλύτερα και τις κάμερες που έχουμε τα 64Mp που ήρθαν μόλις πέρσι ως σούπερ ντούπερ αναλύσεις και ακόμη βλέπουμε θολούρες και pixel ιάσματα μόλις κινηθεί κάτι... 😒

Και 500 μεγκάπιξελ να βαλουν αν δεν εχουν λογισμικο να παντρεψουν για να δουλευει καλα δεν πανε πουθενα.Μονο νουμερα ειναι και σαυτο εχει μεινει η σαμι δυστυχως.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιοι εδώ μέσα έχουν κοντή μνήμη και ξεχνάνε τα γλέντια που έκανε ο exynos στο Snapdragon. Τεχνολογία είναι και γυρίζει ποτέ δεν ξέρεις. Όσο για την AMD ναι και εγώ το περίμενα για φέτος αλλά προφανώς δεν θα είναι έτοιμο , κάνω υπομονή ακόμα στο s7 μου.

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, steliosgripoulas είπε

Εξινος με μαλι!

Ε ξινος και ξερος!!!

Σαμι δωσε στα προβατα σανο το τρωνε ακομα!

Ειναι που θα βαζατε amd γραφικα και καλα και ακομα πουλατε σανο!Αχαχαχαχα κλαιω ποσο αστεια εχει γινει η σαμι!Μονο καμια διαφημιση να βγαζει ξερει να κοροιδευει κατι μηλαρακια!

Ας δει τις μπαταρίες το μηλαρακι στα νέα μοντέλα που δε βγάζουν μερα να δούμε ποιος κοροϊδεύει ποιον

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, songless_bird είπε

Δεν πηρα τιποτα στραβα. Απλα τα note ειναι αλλη κατηγορια απο μονα τους και δυστυχως γινονται τετοιες παρερμηνιες. Ουτε εγω συμπαθουσα τα samsung μεχρι που πηρα Note . Αν με ρωτουσες μεχρι πριν μερικες εβδομαδες ποιο ηταν το κινητο που σου εκανε ευκολη τη ζωη θα σου ελεγα Blackberry . Τωρα λεω note .

Πάντως πολύ μικρή επιφάνεια για να γράψεις / ζωγραφίσεις κλπ με το πενάκι , σε tablet π.χ S7+ , iPad κλπ είναι πολύ πιο βολικό. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilisxd είπε

Πάντως πολύ μικρή επιφάνεια για να γράψεις / ζωγραφίσεις κλπ με το πενάκι , σε tablet π.χ S7+ , iPad κλπ είναι πολύ πιο βολικό. 

Οντως πιο βολικο και θα αγορασω και ενα Ipad air για αυτο το λογο αλλα δεν ειναι κατι που το κουβαλας στην τσεπη σου συνεχεια . Για να γραψεις παντως δεν υπαρχει κανενα θεμα . Εχει λειτουργιες η εφαρμογη Notes της samsung που μπορεις σε μια σελιδα να γραψεις σαν Α4 σελιδα χειρογραφα. Νομιζω εχω γραψει και 25 σειρες ανετα . Εχω μεινει εντυπωσιασμενος με αυτη την εφαρμογη. Και με το screen sharing βολευει πολυ το πενακι αν θες εκεινη την στιγμη να σημειωσεις κατι και να το δει Live ο αλλος πανω σε αρχειο ή εικονα. Χτες εκανα μαθημα ετσι και ειχα απο την μια πλευρα τον μαθητη και την αλλη την παρτιτουρα σε split screen . Και οταν εισαι σπιτι παντα υπαρχει η δυνατοτητα για μεγαλυτερη οθονη με το Dex .

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, songless_bird είπε

Οντως πιο βολικο και θα αγορασω και ενα Ipad air για αυτο το λογο αλλα δεν ειναι κατι που το κουβαλας στην τσεπη σου συνεχεια . Για να γραψεις παντως δεν υπαρχει κανενα θεμα . Εχει λειτουργιες η εφαρμογη Notes της samsung που μπορεις σε μια σελιδα να γραψεις σαν Α4 σελιδα χειρογραφα. Νομιζω εχω γραψει και 25 σειρες ανετα . Εχω μεινει εντυπωσιασμενος με αυτη την εφαρμογη. Και με το screen sharing βολευει πολυ το πενακι αν θες εκεινη την στιγμη να σημειωσεις κατι και να το δει Live ο αλλος πανω σε αρχειο ή εικονα. Χτες εκανα μαθημα ετσι και ειχα απο την μια πλευρα τον μαθητη και την αλλη την παρτιτουρα σε split screen . Και οταν εισαι σπιτι παντα υπαρχει η δυνατοτητα για μεγαλυτερη οθονη με το Dex .

Να προτείνω μεταχειρισμένο iPad Pro 2018 , είναι πιο smooth με την πένα.  

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, songless_bird είπε

Αν το ipad το θες με βασικο σκοπο το pencil σου προτείνω ένα ipad pro, ακόμη και older versions. 

Η μισή απόλαυση στο pencil είναι τα 120hz όπου δεν λαγκάρει. Αν άλλες λειτουργίες είναι επίσης σημαντικές τότε προφανώς το Ipad air είναι σαφώς πιο γρήγορο απ τα pro και τα τωρινά pro δεν δικαιολογούν τη διαφορά τιμής. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...