Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθέσιμο budget:  εως 400 ευρω 

Απόσταση και γωνία θέασης: 3 μετρα 

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο : ταινιες, youtube, netflix 

προτίμηση σε μέγεθος : 48-50

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: ΥΨΟΣ εως 66 (70 ειναι ο χωρος)

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): οχι 

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : HISENSE 50A7100F,  SAMSUNG LED TV UE50TU7172 UHD 4K SMART

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): καλυτερα αλυσιδα για να ειμαι safe με εγγυησεις
Επεξ/σία από loofas
Δημοσ.

Κοιτάς εναλλακτικά και τις αντίστοιχες (κάπως ακριβότερες αλλά εντός budget) LG και SAMSUNG, αλλά προσοχή γιατί εν' όψει Black Friday(και lockdown) οι τιμές έχουν τσιμπήσει 30-50 ευρώ αυτη τη στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

μπορω να περιμενω μεχρι bf, απο τις γνωστες μαρκες ξεχωριζει καποια για τον επεξεργαστη και την ταχυτητα οσον αφορα το smart κομματι;

Δημοσ.

Μμμμ, ισοπαλία με την Samsung πιο ευέλικτη καθώς υπάρχουν εφαρμογές που συνδιάζονται με τα smartphones της και το Tizen λειτουργικό να είναι αρκετά καλό στν 5.0 έκδοση του, η δε LG να κερδίζει ποντους με το smart remote (που όμως είναι συνήθως έξτρα αν και παίζει να το δούμε σε κάποια προσφορά πακέτο) που είναι πολύ βολικό. Τα τεστ δίνουν προβάδισμα στο WebOS της LG. Τώρα για Android σε αυτά τα χρηματα η Metz είναι οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι μεταξύ των 2 hisence

HISENSE 4K SMART TV 50’’ H50B7100 και HISENSE 4Κ SMART TV 50'' 50A7100F με μικρες διαφορες μεταξυ τους. 

Τις αντιστοιχες F &U τις φοβαμαι λογω κακου σχετικα ονοματος (μπορει να κάνω και λαθος)

Επισης εχω στα υποψην και την Toshiba 4K ANDROID TV 49'' 49UA2063DG an kai to android δε με καιει ιδιαιτερα καθοτι κατοχος tv box

Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη

Δημοσ.

Εγώ κατέληξα σε Samsung 8072 50αρα από Γερμανό με επιστροφή. Ελπίζω μέχρι Τρίτη να παραλάβω, θα επιστρέψω με εντυπώσεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...