imvrios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Φαντάζουμε ότι η πλειοψηφία πλέον συνδυάζει σταθερή και κινητή από τον ίδιο πάροχο. Δε ξέρω αν μετράει και αυτούς που έχουν καρτοκινητή, εγώ έχω καρτοσυμβόλαιο. Όσοι λοιπόν έχετε σταθερή + κινητή vodafone, ήλθε με SMS πριν λίγο 30GB δώρο για 30 ημέρες. Αν τυχόν δε σας έλθει, σας παραθέτω το μήνυμα που έχει και το URL. Το ανοίγετε από το κινητό σας ενώ είστε σε 4G, όχι σε WiFi: Vodafone: ΣE EYXAPIΣTOYME ΠOY ΣYNΔYAZEIΣ YΠHPEΣIEΣ KINHTHΣ KAI ΣTAΘEPHΣ AΠO TH VODAFONE ΓIA TIΣ ANAΓKEΣ EΠIKOINΩNIAΣ ΣOY KAI ΣOY ΠPOΣΦEPOYME ΔΩPEAN 30GB ΓIA 30 HMEPEΣ ΣTO KINHTO, ΓIA NA MENEIΣ ΠANTA ΣE EΠAΦH ME AYTOYΣ ΠOY AΓAΠAΣ. ENEPΓOΠOIHΣE THN ΠPOΣΦOPA ΣTO https://bit.ly/GIGA_FULL EΩΣ 30/11. #MAZI Απ' ότι φαίνεται από το μήνυμα η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει έως 30/11. 6 4
Doubt Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Ήρθε sms, νομίζω πρώτη φορά τόσο μεγάλο δώρο από τη Vodafone.
pj2501 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 αφου τους εχουν ξεσκισει στα παραπονα... πληρωνεις 24 και εχεις 1 mbit στην καλυτερη 5
imvrios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να πληρώσεις 100 και να έχεις 100 όπως εγώ. Και στην πρόσφατη ανανέωση για 24 μήνες επειδή τους είπα ότι ήθελα να κόψω την τηλεόραση, με πήραν από το τμήμα διακοπών και πρακτικά μου την έκαναν δώρο, μου έριξαν το πάγιο 12€ για να την κρατήσω (όχι ότι τη βλέπω, πραγματικά δε μου αρέσει). Not bad at all. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από imvrios 1 1
Bitbit Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 ναι τώρα που είμαστε στα σπίτια μας..... κάτι θα τα κάνουμε τα 30GB 4
DrPanosR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Σήμερα «σερνότανε» το ίντερνετ της στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό δεν είχε ξαναγίνει. Στο μαγνητοφωνημένο μήνυμα που άκουσα, κατά την διάρκεια της αναμονής της εξυπηρέτησης πελατών, αυτή «οφείλεται στον φόρτο του συστήματος». Λες και υπογράφουμε ότι θα έχουμε ίντερνετ μόνο της ώρες που δεν έχει φόρτο το σύστημα! Η τηλεφωνήτρια αρνήθηκε ότι υπάρχει γνωστό πρόβλημα όταν ρώτησα για μια χρονική πρόβλεψη λύσης... Αν σκεφθεί κανείς ότι η κινητή στην ίδια περιοχή πάσχει, και απλά βελτιώνεται με χρήση του «Vodafone WIFI calling», αντιλαμβάνεται τί βίωσα σήμερα το πρωί. Το ίντερνετ συνέχεια είχε εναλλαγές μεταξύ μηδενικής και μικρής ταχύτητας. Δεν θέλετε να ξέρετε τί σήμαινε αυτό σε σελίδα με κρυπτογράφηση η οποία με πέταγε συνέχεια έξω... Έτσι θεωρώ μή τυχαία την προσφορά, ώστε να προλάβει να καλύψει η Vodafone την πιθανή ανεπάρκεια της στο σταθερό Ίντερνετ.Και βέβαια με το χάλια και συνεχώς επιδεινούμενο σήμα που έχει τα 30gb δεν πρόκειται να καταναλωθούν ποτέ. Απλά δεν θα προκύψουν νέες χρεώσεις. Είμαι χρόνια πελάτης/χρήστης της Vodafone και πρώτη φορά την βλέπω τους τελευταίους μήνες σε αυτή την κατάντια. Νιώθω εγκλωβισμένος και ότι η εταιρεία αδιαφορεί παντελώς. Όποιος τυχερός έχει καλό σήμα ας μου πει να του δωρίσω τα δικά μου gb 1
Fatu Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, τυχαίνει να δουλεύω αυτη την στιγμή στην τεχνική εξυπηρέτηση vodafone. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ενημέρωση ότι λογω lockdown, με τηλεργασίες-τηλεκπαιδευσεις κλπ σέρνεται το δίκτυο. Όντως καθημερινά γίνεται χαμός από παράπονα. Hint! Αν πάρετε τλφ και πείτε ότι έχετε χαμηλή ταχύτητα, θα σας δοθεί ρεζέρβα( gb) σε εως 3 (ίσως και 5) κινητά vodafone. Αν δεν έχετε, το λέτε και θα σας δώσουν δυνατότητα να πάρετε δωρεάν sim απο κάποιο κατάστημα. 3 3
focusopoulos2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, Doubt είπε Ήρθε sms, νομίζω πρώτη φορά τόσο μεγάλο δώρο από τη Vodafone. Είχε γίνει και στην προηγούμενη καραντίνα https://www.insomnia.gr/forums/topic/736803-vodafone-δώρο-30gb-για-όσους-συνδυάζουν-κινητή-και-σταθερή-για-30-ημέρες/?tab=comments#comment-57844167
neosstoforum Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, imvrios είπε Να πληρώσεις 100 και να έχεις 100 όπως εγώ. 48.50€ το μήνα δεν τα λες και λίγα. Δεν ξέρω αν το έχεις για επαγγελματική χρήση, αλλά οτιδήποτε πάνω από 50 Mbps μου φαίνεται υπερβολικό. Ίσως επειδή έχω συνηθίσει με 11-12 Mbps τόσα χρόνια 1
imvrios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, neosstoforum είπε 48.50€ το μήνα δεν τα λες και λίγα. Δεν ξέρω αν το έχεις για επαγγελματική χρήση, αλλά οτιδήποτε πάνω από 50 Mbps μου φαίνεται υπερβολικό. Ίσως επειδή έχω συνηθίσει με 11-12 Mbps τόσα χρόνια Θα αστειεύεσαι. Για το σπίτι μου μιλάω και πολύ λίγα μου είναι. Ο καθένας με τις ανάγκες του, γι' αυτό υπάρχουν και διαφορετικά πακέτα. 1
Boubis1411 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Για φοιτητικό ισχύει; αν ναι ψάχνουν κάρτες να βάλεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Καταρχάς τα κινητά δηλώνονται με τον αριθμό αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και όχι με ΑΦΜ. Αρα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 11 minutes ago, neosstoforum said: 48.50€ το μήνα δεν τα λες και λίγα. Τα 48.50 είναι για FTTH που με επιδότηση πέφτουν στο 30αρι. Για 100Mbps VDSL (FTTC), είναι 35 ευρώ. 1
terry308 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, neosstoforum είπε 48.50€ το μήνα δεν τα λες και λίγα. Δεν ξέρω αν το έχεις για επαγγελματική χρήση, αλλά οτιδήποτε πάνω από 50 Mbps μου φαίνεται υπερβολικό. Ίσως επειδή έχω συνηθίσει με 11-12 Mbps τόσα χρόνια 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Για 100Mbps VDSL (FTTC), είναι 35 ευρώ. Το αυτό 33.66€ τελική τιμή μετά από ανανέωση συμβολαίου και αναβάθμιση από adsl σε vdsl + vodafone tv
Προτεινόμενες αναρτήσεις