Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Γεια σας! θέλω να ρωτήσω εαν μια δυνατότητα του ZOOM την έχει το Microsoft teams και εαν ναι πως την ενεργοποιώ... και στα 2 στο background μπορείς να βάλεις φωτογραφία...όμως στο ZOOM μπορείς να βάλεις και βίντεο στο Microsoft teams μπορείς να το κάνεις?? Ευχαριστώ!!
filip123go Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Spoiler Έλα πες αλήθεια θέλεις να βάλεις τον εαυτό σου background, για να μπορείς να είσαι afk.. Δεν νομίζω πάντως ότι γίνεται στο teams.
turbat0s Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, filip123go είπε θέλεις να βάλεις τον εαυτό σου background, για να μπορείς να είσαι afk. Τί 'πες τώρα?? Το κάνει και το webex αυτό?
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, turbat0s είπε Το κάνει και το webex αυτό? Ναι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 55 λεπτά πριν, filip123go είπε Απόκρυψη περιεχομένων Έλα πες αλήθεια θέλεις να βάλεις τον εαυτό σου background, για να μπορείς να είσαι afk.. Δεν νομίζω πάντως ότι γίνεται στο teams. χαχαχα δεν το είχα σκεφτεί να βάλω τον εαυτό μου.....βίντεο απο τον Enzio ήθελα να βάλω.
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, vense είπε βίντεο απο τον Enzio ήθελα να βάλω Άλλοι χρήστες που θα έχουν χαμηλή σύνδεση και μικρών δυνατοτήτων σύστημα θα έχουν προβλήματα με την παρακολούθηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Άλλοι χρήστες που θα έχουν χαμηλή σύνδεση και μικρών δυνατοτήτων σύστημα θα έχουν προβλήματα με την παρακολούθηση. Δεν έχω θέμα...απλός ήθελα να παίζει αυτό απο πίσω μου...όμως κατάλαβα πως δεν γίνεται.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα