Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαθέσιμο budget: 500 - 700 ευρω 

Απόσταση και γωνία θέασης: 2 μετρα 

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο : ταινιες, digea,youtube, netflix 

προτίμηση σε μέγεθος : λογικα για 55αρα 

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: οχι 😃😃

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): οχι 

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Samsung QE55Q60T 

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): κανενα 

Δημοσ.

καλησπερα, επειδη ενδιαφερομαι και γω σε αυτο το μπατζετ/χαρακτηριστικα, δεν εχει νοημα να ανοιγω νεο θεμα η παραπανω (QE55Q60T) ειναι ανωτερη της UE55TU850, και γιατι;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2...  Samsung QE55Q70T Smart 4K UHD 55"  και Samsung QE55Q80T Smart 4K UHD 55" .

Έχω μπερδευτεί λίγο με τα χαρακτηριστικά τους και δεν ξέρω ποια να διαλέξω. Χρηματικά έχουν μια διαφορά της τάξεως 200€ αλλά θα κόψω τιμολόγιο στο αφεντικό οπότε είμαι οκ.... 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, SakisLeft είπε

Καλησπέρα. Και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2...  Samsung QE55Q70T Smart 4K UHD 55"  και Samsung QE55Q80T Smart 4K UHD 55" .

Έχω μπερδευτεί λίγο με τα χαρακτηριστικά τους και δεν ξέρω ποια να διαλέξω. Χρηματικά έχουν μια διαφορά της τάξεως 200€ αλλά θα κόψω τιμολόγιο στο αφεντικό οπότε είμαι οκ.... 

Καλημέρα. Τιμολόγιο εννοείς απλά να εμφανιστεί η απαλλαγή στον ΦΠΑ του αφεντικού σου κάποια στιγμή κι αυτός να σου τα δώσει? Ή ισχύει κάτι όπως στα κινητά με άμεση φοροαπαλλαγή πάνω στην τιμή?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, biovaggoulas είπε

Καλημέρα. Τιμολόγιο εννοείς απλά να εμφανιστεί η απαλλαγή στον ΦΠΑ του αφεντικού σου κάποια στιγμή κι αυτός να σου τα δώσει? Ή ισχύει κάτι όπως στα κινητά με άμεση φοροαπαλλαγή πάνω στην τιμή?

Θα πληρώσει αυτός το ΦΠΑ

13 ώρες πριν, Tenten7 είπε

https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q70t-vs-samsung-q80t/1818/1819

Νομιζω ειναι διαφωτιστική αυτη η συγκριση καθως κ ποια να προτιμησεις... 😉

Καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ξέρω εαν είναι λάθος της σελίδας που μου λες, αλλά η  Samsung QE55Q70T Smart 4K UHD 55" δεν είναι αυτή που έχουν βάλει... Στην φώτο σίγουρα δεν είναι αυτή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...